Kilallén 2, två rum och kök

Vättern down town

Bra planlösning, gott skick och en riktigt morgonpigg balkong, där har du i korta ordalag vad denna tvåa innebär. Huset är byggt i slutet av 80-talet med höga krav på det mesta. Samtidigt är de mjuka värdena välutvecklade. Här har du stadens puls och vågornas rytm sida vid sida. Här behöver du sällan välja eller kompromissa. Vill du ut i naturen har du två naturreservat på nära håll: Rosenlundsbankarna och Rocksjöns spänger nån kilometer bort. Du går in till centrum på en kvart, och bussen går precis utanför dörren. Men hemma i lägenheten har du din lugna vrå. Du ser stadspulsen men hör inte mycket av den.

Kök och badrum är renoverade på senare tid. En rolig detalj i lägenheten är vardagsrummets burspråk som är stort och upphöjt som en loftsäng. Kanske tänkt som en oas för en djungel av krukväxter, men du kan lika väl göra det till en oas för läsning, med en djungel av kuddar i stället. Här sitter du ostörd som i ett fågelbo och spanar ut över både trafiken och en bra bit av Vättern mellan husen både rätt ut och om du sneglar lite i västerled. Är det riktigt klart ser du Visingsö.

Snabbfakta
Adress Kilallén 2
Område Liljeholmen
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 2 rum och kök
Bo & biyta 65 kvm
Vån & Hiss 2 av 4 (Hiss finns)
Avgift 4.033 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten & TV
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Madelen Zackrisson

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 83
madelen@vastanhem.se
Läs mer

Hall

"Jag gillar att laga mat så för mig var det viktigt att få ett kök som fungerar bra. Förvaringen är suverän och vi har varit väldigt nöjda"

Kök

Sovrum

Vardagsrum

"Vi flyttade hit från Stockholm, och tittade både på Torpa och här på Liljeholmen, men för oss var det närheten till Vättern som gjorde valet lätt"

Balkong

Badrum

"Vi även uppskattat parkerna och det gröna; att kunna gå både i Liljeholmsparken och utmed Vättern upp mot Rosenlundsbankarna och Rosariet"

Föreningens fastighet

Föreningens gård

"Föreningen har även en helt nyrenoverad relax med bastu, och övernattningsrummet är också nyrenoverat och mycket praktiskt om du har gäster som stannar över natt"

Vätterstranden

Omgivning

Planritning

Mäklaren informerar
Nuvarande ägare har bott i lägenheten sedan 2017. Nedan följer en kortare sammanfattning av förbättringar och renoveringar som är utförda samt information som kan vara bra att ha med sig vid ett köp.
Köket är från IKEA. Nuvarande ägare har sprutlackerat luckorna i en grå kulör, bytt ut handtag och bänkskiva. Häll, ugn, fläkt samt diskmaskin är nya sedan 2018.
2013 totalrenoverades badrummet av EK kakel & Bygg. Fötterna värms av elburen golvvärme. Tvättmaskinen är från Husqvarna.
Ytterdörren och klädkammaren målades om 2019.
Föreningens gemensamma tvättstuga ligger på plan ett. Det är tre tvättpass om dagen: 7-12, 12-17 och 17-21. Det finns två tvättmaskiner, en torktumlare samt ett torkrum.
Fastigheten är ansluten till både ComHem som levererar tv-utbudet, samt Wetternet som levererar både bredband (100/100 Mbit/s) och olika tv-lösningar. För mer information om vilka utbud av kanaler och bredband som finns, besök gärna www.comhem.se och www.wettenet.se
Till lägenheten följer ett förråd om cirka åtta kvadratmeter som ligger i entréplan till fastigheten.
Föreningen har både garageplatser och parkeringsplatser precis utanför huset. Under innergården finns det 31 stycken garageplatser för 300 kronor i månaden. Utomhus finns det 19 stycken platser för 200 kronor i månaden.
Den administrativa förvaltningen ombesörjs av Jönköpingsbostäder. Inga avgiftshöjningar är planerade.
Säljarna lämnar kvar loungemöblerna på balkongen om så önskas. Även gardinskenor och hatthylla lämnas kvar.
Visa mer
BOSTAD
Adress
Kilallén 2
Område
Liljeholmen
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1987
Våningsplan
2 av 4 (Hiss finns)
Antal rum
2 rum och kök
Boarea
65 kvm (föreningens information)
Energideklaration
109 kWh/m2 och år
Månadsavgift
4.033 kr/mån inkl värme, vatten och TV
Specifikation Drift
Beräknat antal pers: 2
Säljarens kostnad för hushållsel och försäkring uppgår till ca 410 kronor per månad.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
KARTA