Kettilstorpsgatan 18B, fem rum och kök

Lägg till din själ och stil

Kanske ditt första, möjligen ditt andra, och kanske det sista hus du köper. Det finns många goda argument för att titta närmare på detta hus. Ungdom eller ålderdom spelar nog ingen roll, du söker ett smidigt boende med betoning på LAGOM. Allt i ett plan, hanterbar tomt, måttfulla driftskostnader och rimligt i pris. Huset i allmänt gott skick redan, men inte utan framtida möjlighet att sätta egen prägel här och där.

Nuvarande ägare har gjort en del bra förändringar av planlösningen som bland annat innebär att köket blivit betydligt större. Vardagsrummet har fått en fin knyck som gör att du skakar av dig vardagens fyrkantighet så fort du tar plats i soffan. Matsalsdelen är nu helt öppen mot hallen och vardagsrummet, men ändå med naturlig zonindelning. Gamla parketten har fått en lite ruff slipning som gör att du gärna går barfota. En nätt kamin skulle göra sig fint i vardagsrummet.

Snabbfakta
Adress Kettilstorpsgatan 18B
Område Kättilstorp
Bostadstyp 1-plans kedjehus
Antal rum 5 rum och kök
Bo & biyta 106 + 15 kvm
Tomtareal 381 kvm
Byggår 1961
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Daniel Sörman Rudenstam

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 84
daniel@vastanhem.se
Läs mer

Huset

"Gamla finparketten slipade vi för ett år sedan; golven i hall och kök är däremot helt nya."

Entré - Hall

Kök

"Huset har kvar sina gamla fönster vilket vi gillar, och vi har faktiskt behållit gamla köket, fast höjt upp bänkskivan till modern standard."

Matplats

Vardagsrum

"Vi skulle försöka få ordning på det gamla innertaket i vardagsrummet, men det slutade med att vi hittade det gamla brädtaket som vi målade vitt."

Sovrum 1

Sovrum 2

Badrum

"Vi har flyttat lite på några väggar och tagit bort en bit här och där för få det lite mer öppet där vi tyckte det behövdes."

Tvättavdelning

Allrum

Sovrum 3

"Lekparken ligger på ena hållet, och fotbollsplanen bara en bit bort åt det andra hållet; där spolar vi även skridskois på vintern."

Uterum - Uteplats

Trädgård

"Gillar man att spela golf kan du inte bo bättre! Vi går ofta på promenad längs ån som rinner genom golfbanan, det är en fin runda."

Omgivning

Mäklaren informerar
Nedan följer en kortare sammanfattning med information om bostaden, ex. om utförda förändringar, och även annan information som kan vara bra att ha med sig vid köp.
Under 2019 har badrummet fått ny inredning. Kommod och glasvägg mot duschen är helt nya!
Taket på uterummet lades om med ny korrugerad plasttak 2019 och samtliga fönster på huset har kittats om.
2017 slipades och lackerades den fina ekstavparketten i vardagsrummet. Sydsvensk Golvslipning AB gjorde jobbet.
2012 målades huset och fick även sin nya, nuvarande kulör.
Tvättmaskin från Bosch byttes 2011.
2008-2009, i samband med sitt övertagande av huset, utförde de nuvarande ägarna flera förändringar i huset. Bland dessa kan nämnas;
Vägg mellan kök och sovrum flyttades för att förstora köksytan för att få en bättre funktion där. Nu ryms även ett matbord med plats för 4-5 sittande här inne;
Köket renoverades med ny maskinpark från innefattande häll och ugn från Electrolux, fläkt från Gorenje, diskmaskin från Bosch samt side-by-side kyl/frys från Samsung. Bänkskivor och golv byttes, väggar och tak målades;
Samtliga golv i kök, sovrum och hall byttes och stora delar av elen, omfattande elledningar och kontaktorer byttes i samband med övriga renoveringar 2008-2009. Elarbetena utfördes av Henriks & Pelles Elservice AB samt Härenstams El.
2006 renoverades taket på huset då, papp, läkt, pannor och plåt byttes.
Ledningar för fjärrvärme finns i tomtgräns och därmed möjlighet för anslutning. För mer information besök www.jonkopingsenergi.se/fjarrvarme
Fastigheten är ansluten till Wetternets öppna fibernät för en framtidssäker uppkoppling. Läs gärna mer om aktuellt tjänsteutbud på www.wetternet.se
Visa mer

Planritning

Tomtkarta

BOSTAD
Adress
Kettilstorpsgatan 18B
Område
Kättilstorp
Upplåtelseform
Friköpt
Antal rum
5 rum och kök
Bo & biarea
106 + 15 kvm (faktisk uppmätn norm SS 21054)
Tomt
Areal: 381 kvm
Energideklaration
Energiklass F , 131 kWh/m2 och år
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA