Katthultsgatan 5, fem rum och kök

Mästerverk på rad

Ett radhus som sticker ut. Fin panel, fin fönstersättning, vackert takfall och väldigt mycket förvaring. Här är du redo för både tre barn och tre bilar om livet tar den vändningen. Fyra sovrum med olika karaktär och två badrum. Nu kanske inte detta hus sticker ut mer än grannens, men du fattar. Här har det lokala Arkitekthuset AB ritat mästerverk på rad. Sängkammaren och takterrassen uppe är grymt "cool" som en av ägarna säger. Hela området dessutom med fin spänst och variation i sin gestaltning, på snirkliga och lekvänliga gator.

Alla gatorna döpta efter Astrid Lindgrens Katthultsprofiler, och du kan räkna med att det är ett område utan barnbegränsningar. Att bo på Samset innebär också att du har en fot på landet och en fot i civilisationen. Cykelvägar går lite hit och dit, och du kan smidigt cykla upp till Axamo eller Västersjön för ett bad, och inte bli svettig igen på hemvägen. Smidigaste bilvägen ner till city går nog över Dalvik eller Mariebo. Väg 195 har du nära dessutom om du längtar längre bort.

- - - - - - - - - -

Vi på Västanhem arbetar aktivt med att anpassa våra visningar efter rådande läge. Om du önskar att boka en enskild visning av den här bostaden är du välkommen att ta kontakt med mig så hittar vi ett säkert sätt för oss att mötas. // Simon Staflund, ansvarig mäklare

Snabbfakta
Adress Katthultsgatan 5
Område Samset
Bostadstyp Radhus i två plan
Antal rum 5 rum och kök
Bo & biyta 131 + 10 kvm
Tomtareal 237 kvm
Byggår 2017
Pris 4.300.000 kr eller högstbjudande
Visning

Visning hålls om

3 dagar


Visning 6 december
Kontakta mäklaren för bokning. Varmt välkomna!


Intresseanmälan
Mäklare

Simon Staflund

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 86
simon@vastanhem.se
Läs mer

Huset

"Vi föll för att det är ett coolt hus, fin fasad, fina lösningar inne och ute, många fönster som ger ett vackert ljus både morgon och kväll."

Framsidan

"Även om husen ligger relativt tätt har vi skapat en väldigt privat oas på baksidan med väldigt lite insyn."

Uteplats - Trädgård

"Vi planterade några murgrönor intill muren och staketet mot grannen. Vi trodde nog att det skulle ta många år innan de tog sig, men nu är det väldigt grönt."

Entré

Kök

"Såklart kryllar det av barn i husen runt omkring; det kan inte bli mycket bättre än så här för en barnfamilj. Grymt bra grannar."

Vardagsrum

Sovrum 1 - Kontor

Badrum på entréplan

"Vi gjorde många tillval när det gällde material genomgående i huset. Sen har vi satt dit spottarna i hallen, på övre plan och i badrummen efteråt."

Hall på övre plan

Sovrum 2

"Vår sängkammare är nog det vackraste rummet i huset. Vi pratade lite om att göra det till TV-rum, men det blev det mindre rummet i stället."

Takterrass

Badrum på övre plan

Sovrum 3

"Vi valde att göra ett av sovrummen uppe till TV-rum och monterade bort skjutdörrsgarderoben och dörren med karm, men allt det finns kvar i förrådet och är lätt att sätta upp igen."

Sovrum 4 - TV-rum

Klädkammare

"Jag springer gärna upp utmed Hallbyleden och upp runt Axamo. Vill man bada finns såklart även Västersjön. Det är lätt att komma ut i skogen på alla sätt."

Omgivning

"Det finns många fördelar med Samset och dessa kvarter, men bäst av allt är nog att vi haft grymt bra grannar på alla håll."

Planritning

Mäklaren informerar
Nuvarande ägare har bott i huset sedan det byggdes 2017. Nedan följer en kortfattad information som kan vara bra att ha med sig vid ett köp.
Köket som kommer från HTH monterades in i samband med husets färdigställande år 2017. Här finns följande maskinell utrustning: induktionshäll, spisfläkt, inbyggnadsugn, mikrovågsugn, diskmaskin, kyl och frys. Samtliga vitvaror kommer från Electrolux och installerades 2017.
Såväl tvättmaskinen som torktumlaren, vilka är placerade i badrummet på entréplanet är av märket Electrolux och installerades 2017.
Trädäcket på baksidan färdigställdes 2018 och kompletterades sedan med pergolan och trästaketet 2020. Trädäcket på framsidan byggdes även det 2018.
Under 2019 installerades infällda spotlights i båda badrummen, entré, trapphus samt hallen på övre plan. Samtidigt kompletterades med utomhusbelysning på framsidan och belysning av klätterväxterna på baksidan. Även dimmerfunktion samt möjlighet att styra belysning inomhus och utomhus via app och timerinställningar installerades. Detta arbete utfördes av Sandstedts El.
Fastigheten är ansluten till Telias fibernät.
Huset är utrustat med jordfelsbrytare.
Solen går upp på morgonen med uppiggande strålar på uteplats på framsidan och terrassen där solen blir kvar till cirka klockan 15 under sommartid. Från lunchtid och framåt till sen kväll avnjuts solen bäst från uteplatsen på baksidan av huset.
När nuvarande ägare flyttar lämnar de kvar hyllsystem i garderober, klädkammare och förråd. Även planteringslådan med spaljé som står på terrassen ingår i köpet. De tar med sig den hatthylla som sitter uppsatt just nu men lämnar kvar den som är original från när huset byggdes.
Visa mer
BOSTAD
Adress
Katthultsgatan 5
Område
Samset
Upplåtelseform
Friköpt
Antal rum
5 rum och kök
Bo & biarea
131 + 10 kvm (säljarens information)
Tomt
Areal: 237 kvm
Tomttyp: Radhustäppa
Energideklaration
Energiklass B , 63 kWh/m2 och år
Pris
4.300.000 kr eller högstbjudande
Tillträde
Enligt överenskommelse
BYGGNAD
Byggnadstyp
Radhus i två plan
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Tvåstegstätad putsad fasad och träpanel
Fönster: 3-glas isolerrutor
Tak: Plåt
Ventilation: Mekanisk till/frånluft med återvinning
Byggnadsår
2017
Uppvärmning
Fjärrvärme
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Driftskostnad
31.027 kr/år
Specifikation Drift
Uppvärmning: 8.763 kr/år
El: 10.245 kr/år
Vatten: 5.124 kr/år
Renhållning: 2.880 kr/år
Försäkring: 4.015 kr/år
Beräknat antal pers: 3
Säljarnas åtgång av energi för uppvärmning, varmvatten och hushållsel uppgår till cirka 6 107 kWh per år.
Fastighetsbeteckning
Registret 5
Servitut/Rättigheter
Förmån: Officialservitut Tillträde, 0680K-4815.16 Last: Officialservitut Tillträde, 0680K-4815.17
Taxeringskod
220
Taxeringsvärde
3.250.000 kr (2018)
Summa pantbrev
3.260.000 kr
DOKUMENT
KARTA