Katthultsgatan 4, fem rum och kök

Familjedröm på lugna gatan

Välkommen till en gata med spring i benen! Här finns plats för nya berättelser, skrubbsår, fotboll, pantgömme och säkert ett och annat hyss. Gårdsfester, grillkvällar och barnkalas. Med skogen inpå knuten ger Katthultsgatan gott om utrymme för dig, familjen och livet att växa fritt. Här växer barndomsminnen fram och i området finns flera förskolor och skolor. Så sannolikt blir grannbarnen även klasskompisar framöver. Samset ligger tio minuter från stan, och tre från Dalviks centrum. Bussen går en gång i timmen, och tar du cykeln så är det bara att rulla nedför backen! Hemvägen är en annan historia; starka ben och massor av frisk luft får ni, hur som helst.

Snabbfakta
Adress Katthultsgatan 4
Område Samset
Bostadstyp 2-plansvilla
Antal rum 5 rum och kök
Bo & biyta 134 kvm
Tomtareal 436 kvm
Byggår 2016
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Simon Staflund

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 86
simon@vastanhem.se
Läs mer

Huset

"Det är så härligt och smidigt att bo i nybyggt hus, bara att flytta in och bo."

Uteplatser

Trädgård

"På hösten blir den japanska rönnen knallröd, och jättefin!"

Entré

Vardagsrum

"Vi är själva uppvuxna i varsitt liknande område, och det var såklart jätteroligt för oss som barn. Samtidigt var det tryggt för våra föräldrar och nu känner vi likadant."

Kök

Badrum på entréplan

Sovrum 1

"Möjlighet finns att bygga till det här huset med ett rum ovanpå köket."

Tvättavdelning

"När vi kollade på hus så märkte vi att många nya hus byggs med tvättmaskin och torktumlare i badrummet. Här är det en separat tvättstuga, vilket vi uppskattar mycket."

Hall på övre plan

Allrum

"Huset är verkligen bra placerat; solen ger fantastiskt ljus hela dagen, från baksidan på morgonen, och vidare runt till framsidan på kvällen. Och fönstren i trappan lyser upp hela övervåningen!"

Sovrum 2

Badrum på övre plan

Sovrum 3

Carport - Förråd

"Barnen springer och cyklar till varandra, och de lite större går själva till skolan."

Omgivning

Planritning

Mäklaren informerar
Nuvarande ägare har bott i huset sedan det byggdes 2016. Nedan följer en kortfattad information som kan vara bra att ha med sig vid ett köp.
Huset är byggt av NCC i samband med att området beretts för nyproduktion av bostäder. Här är de flesta grannar barnfamiljer, så räkna med att kamrater (för både vuxna och barn) finns strax runt knuten!
Köket som kommer från Marbodal monterades in i samband med husets färdigställande år 2016. Här finns följande maskinell utrustning: induktionshäll, spisfläkt, inbyggnadsugn, mikrovågsugn, diskmaskin, kyl och frys. Samtliga vitvaror kommer från Electrolux och installerades 2016, med undantag för induktionshällen som är utbytt 2020.
Såväl tvättmaskinen som torktumlaren och torkskåpet i tvättavdelningen är av märket Electrolux och installerades 2016.
Möjlighet finns att bygga till huset med ytterligare ett rum ovanpå köket. Nuvarande ägare har nyligen begärt in offert avseende vad detta skulle kosta.
Fastigheten är ansluten till Telias fibernät.
Solen går upp på morgonen med uppiggande strålar på uteplatsen vid vardagsrummet där solen blir kvar till runt lunchtid. Under eftermiddag och kväll avnjuts solen bäst antingen från trädgården och senare från uteplatsen på framsidan av huset.
När nuvarande ägare flyttar lämnar de kvar hatthyllan. Däremot tar de med sig skoskåpet i hallen.
Visa mer
BOSTAD
Adress
Katthultsgatan 4
Område
Samset
Upplåtelseform
Friköpt
Antal rum
5 rum och kök
Bo & biarea
134 kvm (taxeringsinformation)
Tomt
Areal: 436 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt
Energideklaration
Energiklass C , 86 kWh/m2 och år
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA