Kapplandsvägen 51, fem rum och kök

Dubbelsjö i sikte

Här har du chansen att förverkliga många boendedrömmar i ett slag. Här bor du med stora ytor inne och ute, högfärdig takhöjd och utsikt. Och samtidigt med de tunga renoveringarna bakom dig. Hus i Kaxholmen är attraktiva av många anledningar, och det är sällan de kommer ut på öppna marknaden. Nu kan du gå från lägenhet till eget hus på ett rimligt vis och få många plusvärden på köpet.

I Kaxholmen lever du med Landsjön i sikte, från nästan alla gator. Men bor du lite högre upp i samhället öppnar sig landskapet dramatiskt och du har plötsligt även Vättern i sikte. Och halva Västergötland. Så blir vardagen när du flyttar in på Kapplandsvägen 51. Massor av barn bland husen, en trygg bilfri miljö, goda grannar, och goda pizzor inom gångavstånd om du inte orkar laga något från Ica.

Snabbfakta
Adress Kapplandsvägen 51
Område Kaxholmen
Bostadstyp Kedjehus i två plan
Antal rum 5 rum och kök
Bo & biyta 143 + 15 kvm
Tomtareal 244 kvm
Byggår 1975
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Simon Staflund

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 86
simon@vastanhem.se
Läs mer

Film

Huset

"Att bo här är fantastiskt på alla sätt. Med barnen runt omkring, grannarna och utsikten över två sjöar."

Framsidan

Trädgård - Uteplats

Entré

Vardagsrum

"När vi kom in i vardagsrummet första gången blev vi sålda direkt. Som mest har vi haft 27 sittande gäster i vardagsrummet."

Balkong

"Du missar i princip bara en halvtimmes solande när den går från fram till baksidan av huset, sen har vi den med oss hela kvällen."

Kök

Sovrum 1

Badrum 1

"När vi gjorde lilla badrummet kunde vi flytta en vägg bara 10 centimeter, men det gjorde mycket för utrymmet i duschen."

Sovrum 2

Badrum 2

"Vi har renoverat två badrum och tvättstugan, och nyligen bytt panelen på framsidan. Tanken var egentligen inte att flytta, men vi bor kvar i Kaxholmen såklart."

Tvättstuga

"Tvättstugan var helt original från 70-talet när vi flyttade in, och tapeten kändes som om den var ännu äldre. Men nu är den så fräsch så det nästan blir roligt att tvätta."

Sovrum 3

Sovrum 4

"Allt finns i Kaxholmen brukar vi säga. Pizza, mataffär, skola och förskola. Saknas möjligen bara en bensinmack."

Förråd i källarplan

Garage och parkering

Till varje hus ingår en garageplats och en parkeringsplats mitt för garageporten. Du får köra in bilen mellan husen när du har tungt eller otympligt att lyfta, men undviks i det längsta. Om du väljer att lita på cykelvägen eller de goda bussförbindelserna till stan eller Gränna, så klarar du dig med en bil, och kan låta den stå ute i det fria. Då har du massor av disponibla kvadrat och kubik att använda för allt du vill.

Omgivning

Planritning

Situationsplan

Mäklaren informerar
Nuvarande ägare har bott i huset sedan 2016. Nedan följer en kortare sammanfattning av förbättringar som utförts under nuvarande och föregående ägares innehavstid samt annan info som kan vara bra att ha med sig vid köp.
Köket som renoverades av tidigare ägare 2007 kommer från välkända Marbodal. Här finns följande maskinell utrustning: Induktionshäll, spisfläkt, ugn, mikrovågsugn, diskmaskin, kyl och frys. Diskmaskinen är av märket Bosch, övriga vitvaror kommer från Siemens. Kyl och frys installerades 2011, diskmaskinen 2012 och och övriga vitvaror i samband med kökets färdigställande 2007.
Husets tak är omlagt 2013 och fönstren bytta 2015. Detta på uppdrag av föregående ägare.
Braskaminen bidrar med såväl värme som hög mysfaktor. Denna installerades 2015.
Badrummen på såväl entréplan som suterrängplan renoverades 2016. Arbetet utfördes av Edberg & Holmqvist Golv Kakel AB, Byggare Kling, Öholms VVS och Sandins Elservice. Våtrumsintyg hittar du tillsammans med övriga dokument.
Tvättstugan renoverades 2017 av Ronnys VVS och Golvläggarna. Här finns tvättmaskin och torktumlare av märket Bosch. Tvättmaskinen är från 2011 och torktumlaren 2012.
Husets träfasad har renoverats så sent som 2019.
I badrummen på såväl entréplan som suterrängplan finns elburen golvvärme. Huset är utrustat med jordfelsbrytare.
Fastigheten är ansluten till Wetternets öppna fibernät för en framtidssäkrad uppkoppling. Läs gärna mer på www.wetternet.se.
Solen avnjuts bäst under dagen från uteplatsen på framsidan eller från gräsytan på husets baksida. Från balkongen på entréplan har du kvällssol och njuter av solnedgången.
Denna fastighet ingår tillsammans med grannarna i en samfällighet för området. Avgiften till samfälligheten är 2 100 kr per kvartal. I samfällighetsavgiften ingår sophantering, snöröjning, TV-antenn, garage i garagelänga samt en vanlig parkeringsplats.
En del av trädgården disponeras med nyttjanderätt (se tomtkartan).
För att förenkla trädgårdsskötseln ingår robotgräsklipparen i köpet. Ingår gör även frysen i förrådet, lekstugan, sandlådan, brevlådan samt torkvindan.
När nuvarande ägare flyttar tar de med sig hyllsystemet i inomhusförrådet, kylen i förrådet, stringhyllan, "Tree-möbeln", väggfästet till TV:n samt taklamporna invändigt.
Besiktningsprotokoll från Anticimex kompletteras till presentationen i början av vecka 19.
Visa mer
BOSTAD
Adress
Kapplandsvägen 51
Område
Kaxholmen
Upplåtelseform
Friköpt
Antal rum
5 rum och kök
Bo & biarea
143 + 15 kvm (taxeringsinformation)
Tomt
Areal: 244 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt
Energideklaration
83 kWh/m2 och år
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA