Kapplandsvägen 25, fem rum och kök

Utsiktslyx i praktiskt paket

Det höga utsiktsläget slår en direkt när man stiger in. Att kunna njuta av både Vättern och Landsjön i solnedgång är få förunnat. Lägg till det fria läget på hörnet av huslängan, den totala avsaknaden av biltrafik utanför, den fina lekparken precis intill och såklart den nyfräscha insidan. Ja, då har du en riktig tiopoängare.

Det här huset är inte något för renoveringsentusiasten. Det finns nämligen ingenting som inte redan är fixat. Dränering, fasadmålning, badrum, golv och uteplatser. Check på allt! Så det är bara att flytta in. På övervåningen umgås ni, lagar mat och kollar på TV. Så fort sommaren kommer intas lunch och middag, och en och annan kaffestund på någon av de två uteplatserna. Båda är rejäla och har plats för många, du behöver bara välja sol- eller skuggläge efter vad som passar just för stunden. När du vill dra dig undan en stund går du en trappa ner till suterrängvåningen. Där ligger sovrummen på rad, tillsammans med ett mysigt badrum och en generös tvättstuga. Ett hus som förenklar livet och gör plats för fria stunder, skulle vi vilja säga. Och bättre kan det väl knappast bli?

Snabbfakta
Adress Kapplandsvägen 25
Område Kaxholmen
Bostadstyp 2-plans kedjehus i suterräng
Antal rum 5 rum och kök
Bo & biyta 108 + 12 kvm
Tomtareal 191 kvm
Byggår 1976
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Simon Staflund

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 86
simon@vastanhem.se
Läs mer

Film

Huset

Uteplats på framsidan

"Vi sitter jättemycket här. Men blir det för varmt i solen sätter vi oss i skuggan på balkongen i stället."

Entré

Kök

"Ett sånt här skafferi är det första vi ska fixa i vårt nya hus. Vi älskar det!"

Vardagsrum

"Det första vi fastnade för var utsikten. Den är ju bara helt fantastisk."

Balkong

"Det här är verkligen en favorit under långa sommarkvällar."

Sovrum - TV-rum

"Det gamla fönstret gjorde det ljusare, både i rummet och i trappan ner till nedervåningen."

Badrum på entréplan

Hall på nedre plan

"Vi valde att sätta igen dörren, som vi aldrig använde, för att kunna möblera hallen lite."

Sovrum 2

Badrum på nedre plan

"Barnen älskar att bada och jag med. Badkar blir ett måste i nästa hem också."

Sovrum 3

Sovrum 4

"Träpanelen ger verkligen en varm och mysig känsla."

Tvättstuga

Tomten

"Vi tycker själva att vi har bästa läget. Högt och fritt, nästan ingen insyn och härlig utsikt."

Omgivning

"Det är så lugnt och skönt här, och allt man behöver finns nära."

Planritning

Situationsplan

Mäklaren informerar
Nuvarande ägare har bott i huset sedan 2016. Nedan följer en kortare sammanfattning av förbättringar som utförts under nuvarande och föregående ägares innehavstid samt annan info som kan vara bra att ha med sig vid köp.
Köket som renoverades av tidigare ägare 2012 kommer från Ikea, bänkskivan är dock utbytt 2017. Här finns följande maskinell utrustning: Induktionshäll (Ikea), spisfläkt (Ikea), ugn (Ikea), diskmaskin (Miele), kyl (Elektro Helios) och frys (Elektro Helios). Induktionshällen, spisfläkten samt ugnen är från 2012, kyl och frys från 2016 medan diskmaskinen installerades 2017.
Badrummen på såväl entréplan som nedre plan renoverades 2017. Arbetet utfördes av NCC, Perssons rör, Huskvarna Elhantverkare samt Edberg & Holmqvist Golv Kakel AB. Våtrumsintyg hittar du tillsammans med övriga dokument.
Taket är omlagt 2012, samma år renoverades husets fasad. Fönstren på entréplan byttes 2012 och på nedre plan 2016. Huset dränerades om 2016. Luftvärmepumpen installerades 2012.
Braskaminen bidrar med såväl värme som hög mysfaktor. Denna installerades 2016 och protokoll hittar du tillsammans med övriga dokument.
Tvättstugan renoverades 2017. Här finns tvättmaskin och torktumlare av märket Husqvarna från 2017. Även varmvattenberedaren från NIBE, som är placerad i tvättstugan installerades 2017.
Nuvarande ägare har målat och tapetserat om hela huset löpande under åren 2016-2020. Golven på entréplan har slipats om och lackats 2017, samma år har uteplatsen på framsidan färdigställts. Balkongen gjordes om och förstorades i samband med detta 2018.
I badrummen på såväl entréplan som nedre plan finns elburen golvvärme. Huset är utrustat med jordfelsbrytare.
Fastigheten är ansluten till Wetternets öppna fibernät för en framtidssäkrad uppkoppling. Läs gärna mer på www.wetternet.se.
Solen avnjuts bäst under dagen från uteplatsen på framsidan. Från balkongen på entréplan har du kvällssol och njuter av solnedgången.
Denna fastighet ingår tillsammans med grannarna i en samfällighet för området. Avgiften till samfälligheten är 2 100 kr per kvartal. I samfällighetsavgiften ingår sophantering, snöröjning, TV-antenn, garage i garagelänga samt en vanlig parkeringsplats.
En del av trädgården disponeras med nyttjanderätt (se tomtkartan).
När nuvarande ägare flyttar tar de med sig robotgräsklipparen, mikrovågsugnen samt de lösa garderoberna i sovrummen samt entrén.
Visa mer
BOSTAD
Adress
Kapplandsvägen 25
Område
Kaxholmen
Upplåtelseform
Friköpt
Antal rum
5 rum och kök
Bo & biarea
108 + 12 kvm (taxeringsinformation)
Tomt
Areal: 191 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt
Energideklaration
114 kWh/m2 och år
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA