Kapellgatan 29, fyra rum och kök

Välputsat penthouse mitt på Väster

Välkommen upp! Till en av stans tyssstaste lägenheter. Och samtidigt en av de mest centrala. Ett penthouse i två våningar, renoverat från fotknölarna och upp till hårfästet. Om nu en lägenhet kan ha sådana attribut. Fint är det hur som helst. Och ljust, och fräscht, och smart planerat! Här har inget lämnats åt slumpen, alla funktioner är noga planerade för att skapa ett så bekvämt och avslappnat liv som möjligt.

Två totalrenoverade badrum, nytt kök, nymålat in i minsta vrå och en alldeles egen separat tvättstuga. Här kan man verkligen bara glida omkring och trivas, gärna med lite lugn musik i högtalarna. Vill man ha det livligare är det bara att ta hissen ner till entrén och kliva ut genom porten. Vips, så har man allt vad stan kan erbjuda, precis framför fötterna!

Snabbfakta
Adress Kapellgatan 29
Område Jönköping Väster
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 4 rum och kök
Bo & biyta 120 kvm
Vån & Hiss 5 av 5 (Hiss finns)
Avgift 5.121 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten, kabel-tv & 304 kr inre fond
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Johan Marklund

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 82
johan@vastanhem.se
Läs mer

Hall

Kök och matplats

Vardagsrum

"Jag har gått ut på gården och solat någon gång, men eftersom vi har balkongen i söderläge blir det mest att man sitter där."

Balkong i söder

Duschrum

Sovrum 1

"Man kan vara väldigt spontan. Stan är ju bara några trappor ner, så kommer man på att man vill göra något så bara gör man det."

Klädkammare

Hall på andra plan

Sovrum 2

"Har man 120 kvadratmeter i två plan behöver man aldrig gå på varandra. Det är väldigt skönt."

Badrum på andra plan

Sovrum 3 - allrum

Tvättstuga

"Det är väldigt skönt att ha ett eget rum för tvätten, och att slippa springa ner till tvättstugan i källaren."

Föreningens fastighet

Föreningens gård

Omgivning

Mäklaren informerar
Så gott som varenda kvadratcentimeter av bostaden har totalrenoverats via fackmän under 2014-2015, nedan följer en kortare sammanfattning av vad som gjorts.
Samtliga väggar är renskrapade, bredspacklade och ommålade i brutet vitt. Även samtliga tak är ommålade med helvit takfärg i samma veva (Akustikservice AB, 2014).
Köket kommer från IKEA och köksmaskinerna från Electrolux. Monterat och installerat av snickare (Akustikservice AB, 2014). Till köket finns även en rejäl köks-ö, med två rymliga lådor i och en arbetsyta av granit, liknande den som är arbetsbänk i köket. Runt 100x100 cm stor. Denna står i dagsläget i förrådet, men kan medfölja vid försäljningen om så önskas.
Samtliga trägolv i lägenheten är nylagd slipbar 14 mm mattlackerad ekparkett (Akustikservice AB 2014).
Båda badrummen är totalrenoverade av fackmän, kvitton och våtrumsintyg finns på utfört arbete (Golvspecialisten AB, 2014).
I samband med renoveringen av bostaden sågs även elsystemet över, och jordfelsbrytare och automatsäkringar är numera installerade via behöriga elektriker (Akustikservice AB, 2014).
I månadsavgiften om 5.121 kr ingår värme, vatten och grundutbud av kabel-TV från ComHem. Dessutom ingår en avsättning till en inre reparationsfond om 304 kr/månad, så räknat på året avsätts alltså 3.648 kr som lägenhetsinnehavaren kan använda för att underhålla sin bostad.
Visa mer

Planritning

BOSTAD
Adress
Kapellgatan 29
Område
Jönköping Väster
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1968
Våningsplan
5 av 5 (Hiss finns)
Antal rum
4 rum och kök
Boarea
120 kvm (föreningens information)
Månadsavgift
5.121 kr/mån inkl värme, vatten, kabel-tv och 304 kr inre fond
Specifikation Drift
Nuvarande ägares beräknade årsförbrukning av hushållsel: 4.500 kr/år.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA