Kapellgatan 25, två rum och kök

Västerluft i södersol

Med fönster mot både norr och söder, i Västers lugnare hörn. Helrenoverat med luftiga penseldrag och stänk av färgstark karaktär här och var. Välkommen till en riktigt trevlig tvåa, modell större! Här bor man utan tvekan med svängrum. Rymd och bra förvaring är nämligen något som legat på prioriteringslistan i alla rum. Eller vad sägs om ett kök helt utan väggskåp, ett sovrum med sex garderober med överskåp och ett rymligt badrum med integrerad tvättmaskin? Att alltihop dessutom är precis jättefräscht och smakfullt är ju inget minus heller. När temperaturen tillåter kan man njuta friska-luften på balkongen i söderläge. Och varför inte strosa bort till Västra Torget på lördagsmorgonen och köpa hem lite färskt gott till frukosten?

Snabbfakta
Adress Kapellgatan 25
Område Jönköping Väster
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 2 rum och kök
Bo & biyta 74 kvm
Vån & Hiss 2 av 5 (Hiss finns)
Avgift 3.575 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten & kabel-tv
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Per Sandwall

Reg. Fastighetsmäklare / Kontorschef
036-333 60 81
per@vastanhem.se
Läs mer

Hall

"Det är bra med mycket bänkyta i köket. Det blir aldrig trångt, hur många som än vill hjälpa till."

Kök

"Jag trivs jättebra. Att det finns garage i huset är riktigt smidigt och praktiskt. Tänk att jag sluppit skrapa rutorna på fyra år."

Vardagsrum

"Det är trevligt med folket på torget på lördagarna, det är mysigt att ha det så nära. Svårt att börja en ledig dag på ett bättre sätt än med nybakat."

Balkong

Sovrum

"Det är underbart att ha så mycket ljusinsläpp i sovrummet mot norr, då känns det alltid ljust och fräscht men aldrig för varmt."

Badrum

"Det är så lugnt och skönt här, ibland glömmer jag bort att jag faktiskt bor i stan."

Föreningen

Föreningens innergård

"Vi älskar lägenhetens läge, närheten till allt är fantastiskt."

Omgivning

Mäklaren informerar
Nuvarande ägare har bott i lägenheten sedan 2015. Nedan följer en kortare sammanfattning av information som kan vara bra att ha med sig vid ett köp.
Till lägenheten hör det ett lägenhetsförråd som är beläget på vinden. Storleken uppgår till cirka tio kvadratmeter.
På innergården finns en nybyggd gemensamt tvättstuga.
Stora delar av lägenheten helrenoverades 2011. Föregående ägare gick då över de flesta av lägenhetens ytskikt samtidigt som både kök och badrum totalrenoverades. Vitvarorna i köket och den kombinerade tvättmaskinen/torktumlaren i badrummet installerades samma år. Induktionshällen i köket installerades 2015.
Nuvarande ägare har under perioden 2016-2019 genomfört följande förbättringar i lägenheten; ny klinker i hall, ommålning av samtliga väggar, balkong och lister, ny duschvägg, montering av köksö, golvslipning av parkettgolv, nya beslag på garderober, omlackering av luckor i badrum samt byte av vägghyllor i kök.
Lägenheten är ansluten till Com Hems utbud av mediatjänster. Ett grundutbud av tv-kanaler ingår i månadsavgiften.
I husets källare finns ett uppvärmt parkeringsgarage med 31 parkeringsplatser. Kostnaden för en plats uppgår fn. till 400 kr/månad. Föreningen tillämpar kösystem för tilldelning av dessa platser. I dagsläget finns två lediga platser i garaget. (Kontrollerat med föreningens ordförande 9/8 -19)
Föreningen har idag inga beslutade planer på att förändra månadsavgifterna. (Kontrollerat med föreningens ordförande den 9/8 -19) Inom något år eller två planerar föreningen att genomföra ett stambyte i huset. I samband med stambytet kommer även husets ventilationssystem bytas ut samt nya lägenhetsdörrar monteras. Kontakta mäklaren för mer information kring de planerade renoveringsarbetena.
I köpet ingår inte klädhängare, speglar, vägghyllor och gardinskenor.
Visa mer

Planritning

BOSTAD
Adress
Kapellgatan 25
Område
Jönköping Väster
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1968
Våningsplan
2 av 5 (Hiss finns)
Antal rum
2 rum och kök
Boarea
74 kvm (föreningens information)
Energideklaration
145 kWh/m2 och år
Månadsavgift
3.575 kr/mån inkl värme, vatten och kabel-tv
Specifikation Drift
Beräknat antal pers: 2
Säljarens kostnad för hushållsel uppgår till cirka 300 kronor per månad.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
Snabbt tillträde möjligt
KARTA