Kålgårdsgatan 25B, två rum och kök

Franska hörnet

Vad som är gammalt och nytt i det här huset är lite svårt att säga, om man inte ger noga akt på detaljerna och är lite husnörd. Känslan i lägenheten är dock inte att ta miste på för ett ögonblick. Fin vitbalans tack vare många fönster, hörnläge och inte minst vitlutade golvbrädor som fått lite lagom bruksspår för att kännas hemtrevliga.

Lika nära till centrum som till naturreservatet runt Rocksjön, men ännu närmare till den urmysiga innergården med krasande grusgångar, spjälla staket, prasslande bambu och små sittgrupper här och var. Just för tillfället byggs det på andra sidan gatan, men snart har Kålgården fått en naturlig förlängning österut och kvarteren fylls med mer liv och lust, fler unga och gamla. Så se bortom lyftkranarna ytterligare några månader.

Snabbfakta
Adress Kålgårdsgatan 25B
Område Gamla Kålgården
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 2 rum och kök
Bo & biyta 60 kvm
Avgift 3.811 kr/mån
Inkluderar Vatten, värme & kabel-TV
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Rrezarta Veliqi

Reg Fastighetsmäklare
036- 333 60 85
rrezarta@vastanhem.se
Läs mer

Hall

"Lägenheten var verkligen inte jätterolig när vi flyttade in, vi har försökt hitta en skön grundton som går igen i allt vi gjort; golvet är viktigt i den helheten."

Vardagsrum

"Vi har ju vår franska balkong, där det står öppet alla dagar det går, men innergården är guld värd när man verkligen vill vara ute."

Kök

"Vår hund sitter som en vakthund i franska balkongen och håller uppsikt över allt och alla som passerar in på Kålgården; särskilt andra hundar."

Sovrum

Badrum

"Jo, huset är faktiskt nybyggt på 1990-talet, men känslan är gammal. Moderna fönster är en skön fördel kan jag säga, när det blåser på vintern."

Innergården

Huset

"Bara häromdagen när det var så fint väder på helgen, satt alla ute på gården. Blandade åldrar och hjälpsamma grannar."

Föreningen

"Blir du sugen på något sött och gott sent på kvällen är det väldigt nära bort till Coop. Lite för nära för min del, när det gäller choklad."

Omgivningarna

Planritning

Mäklaren informerar
Nuvarande ägare har bott i lägenheten sedan 2016.
Köket renoverades 2016 av nuvarande ägare och köptes på IKEA. Kvitto på köket finns. Samtliga vitvaror är av märket Whirlpool förutom fläkten som är av märket Woods. Hällen, fläkten, mikron och ugnen köptes in under 2014. Diskmaskinen, kylen och frysen köptes in under 2016.
Tvättmaskinen i badrummet är av märket Samsung och köptes in 2012.
Alla ytskikt så som målning av väggar och tak, nya golv och sprayade element har gjorts under de senaste åren. Nya dörr- och fönsterhandtag monterades i samband med ovanstående arbeten.
Till lägenheten tillhör ett förråd på cirka 9 kvadratmeter. Skohylla, väggmonterad garderob i hall och förvaringssystemet i klädkammaren ingår.
Solens strålar träffar lägenheten tidigt på morgonen och håller sig kvar fram till tidig eftermiddag.
Föreningen innehar cirka 50 parkeringsplatser. Enligt föreningen blir man erbjuden en plats kort efter inflyttning. (Uppgift från föreningen 2018-05-17).
Ingen höjning av årsavgiften är planerad. (Uppgift från föreningen 2018-05-17).
Föreningen har avtal med Com Hem avseende bredband och TV-anslutning.
Den ekonomiska förvaltningen ansvarar HSB över och den tekniska förvaltningen står Riksbyggen för.
Visa mer
BOSTAD
Adress
Kålgårdsgatan 25B
Område
Gamla Kålgården
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1992
Antal rum
2 rum och kök
Boarea
60 kvm (föreningens information)
Energideklaration
Energiklass E , 121 kWh/m2 och år
Månadsavgift
3.811 kr/mån vatten, värme & kabel-TV
Specifikation Drift
Beräknat antal pers: 2
Säljarnas kostnaderna för hushållsel och försäkring uppgår till cirka 300 kr/mån resp. 154 kr/mån.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
KARTA