Junelundsgatan 3, ett rum och kök

Herre på täppan i ettan

Hade du helst velat bo på Skänkeberg eller högst upp på Bäckalyckan är detta ett mycket bra alternativ. För här på åttonde våningen precis i kanten på Friaredalen, är du i jämnhöjd med förstnämnda. Hade Västanhem varit en traditionell mäklare, hade begreppet "generös" 1:a låtit som överförförisk mäklarjargong. Men här är det inga överord. Stort kök och ännu större vardagsrum gör detta till ett mycket flexibelt boende - som studentlya, övernattningslägenhet, eller bara som första bostad för den som tar premiärsteg ut i arbetslivet och vuxenvärlden.

Lägenheten är i genomgående bra skick med ett badrum som är renoverat på senare tid. Köket mycket fräscht med de gamla överskåpen och skjutdörrar bevarade. Men en bra känsla och en klok renovering börjar alltid med ett snyggt golv brukar vi på Västanhem säga. Här fräls vi direkt innanför dörren med en tvåstavs ekparkett från Kährs. Den kvistfria ytan - helt utan skarvar eller trösklar mellan rummen - gör underverk för helhetsintrycket.

Snabbfakta
Adress Junelundsgatan 3
Område Jönköping Väster
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 1 rum och kök
Bo & biyta 43 kvm
Vån & Hiss 8 av 8 (Hiss finns)
Avgift 1.983 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten & kabel-tv
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Per Sandwall

Reg. Fastighetsmäklare / Kontorschef
036-333 60 81
per@vastanhem.se
Läs mer

Hall

"Ekparketten var det första vi la in, innan vi flyttade in. Kändes bra att få samma golv överallt."

Vardagsrum

"Från Balkongen är det lite mer än bara Vätterglimt tycker vi, åt andra hållet ser du nästan Taberg."

Balkong

"Valborgsfyrverkerierna syns också mycket vackert från fönstret."

Kök - Matplats

Badrum

"Den här stadsdelen passar oss, vi flyttar inte längre än två trappor ner i samma hus."

Klädkammare

Föreningen

"Du hör hemmapubliken jubla när det blir mål uppe på Stadsparksvallen."

Omgivning

Mäklaren informerar
Utöver månadsavgiften om 1983 kr/mån betalar även lägenhetsinnehavaren 53 kr/mån till en inre fond. Den inre fonden uppgår idag till 4169 kronor och kan fritt användas till egna renoveringar i bostaden.
Till lägenheten följer ett förråd samt ett mindre matkällarförråd som båda är belägna i källaren. I källaren finns även cykelförråd som lätt nås från husets baksida.
Tvättstugan ligger även den i källaren så det är mycket smidigt att komma intill då ni bokat tvättid. Tvättstugan är mycket fräsch och hålls tillgänglig för medlemmarna mellan klockan 06:00 och 22:00, och dagen är uppdelad på fyra tvättpass om fyra timmar vardera.
Badrummet renoverades 2006 av en tidigare ägare. Under senare år har nuvarande ägare bytt ut merparten av golven till 2-stavig ekparkett från Kährs, lagt in trätrall på balkongen samt underhållit väggar och tak efter behov.
Majoriteten av köket är original från nybyggnadsåret men har givetvis nyare maskinell utrustning som är enligt följande; spisfläkt 2011, spis 2013, kyl/frys 2013 samt mikrovågsugn 2014.
Lägenheten är ansluten till Com Hems utbud av tjänster i form av bredband, tv och telefoni. I lägenheten finns även en anslutning till Bredbandsbolagets fibernät om bredband önskas.
Ingår i försäljningen gör; hatt- och skohylla, spegel, hylla i hall, hyllor i kök samt mikrovågsugn.
Trådbackarna i klädkammaren följer ej lägenheten.
Jordfelsbrytare finns installerad i lägenhetens elcentral.
Månadsavgiften höjdes 1/1 2017 med 20 kr/mån. Föreningen har idag inga ytterligare planerade avgiftsförändringar. Uppgiften är kontrollerad med föreningens ordförande den 23/1-17.
Visa mer

Planritning

BOSTAD
Adress
Junelundsgatan 3
Område
Jönköping Väster
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1961
Våningsplan
8 av 8 (Hiss finns)
Antal rum
1 rum och kök
Boarea
43 kvm (föreningens information)
Energideklaration
72 kWh/m2 och år
Månadsavgift
1.983 kr/mån inkl värme, vatten och kabel-tv
Specifikation Drift
Beräknat antal pers: 2
Säljarens kostnad avseende hushållsel uppgår till ca 154 kronor per månad. Säljarens kostnad avseende hemförsäkring uppgår till ca 64 kronor per månad.
Pantsatt
Nej
Tillträde
Ca 1/4 el. enl ök.
KARTA