Jönköpingsvägen 40A, tre rum och kök

Rumlaborg på solsidan

Vi har fått förmånen att lära känna ännu ett vackert hem här i Jönköpingstrakten med visning inom kort. Maila info@vastanhem.se om du önskar ytterligare information redan nu.

Det är inte bara fasaden som är solgul. Stora fönster och balkong mot söder ser till att även insidan är lika ljus. En lika härlig som kärlig trerummare med massor av vinklar och vrår som överraskar. Stora rum och stort kök med många gamla originaldetaljer kvar, som dörrar, skafferi, lister och rejäla element. Redan i hallen möter du södersolen som stjälper in från breda spröjsade parfönster, och så är det redan nu på vintern, om bara solen orkar genom molnen. De böljande gröna kullarna runt Rumlaborg ger ett än mer bestående intryck.

Snabbfakta
Adress Jönköpingsvägen 40A
Område Huskvarna
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 3 rum och kök
Bo & biyta 88 kvm
Vån & Hiss 3 av 3 (Hiss finns ej)
Avgift 3.657 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten, TV & bredband
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Simon Staflund

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 86
simon@vastanhem.se
Läs mer

Entré

"Förra sommaren var magisk, det var många gånger som jag och dottern tog kvällsmaten med oss ner till Vätterstranden."

Sovrum 1

Balkong

"Min egen balkong har skönt söderläge, men i somras var det inte så dumt att sitta på balkongen på halvplanet i trappuppgången."

Vardagsrum

Kök

Skafferi

"Jag gick med i styrelsen ganska omgående. Dels för att det är viktigt att engagera sig men även för att lära känna huset bättre."

Badrum

"Min dotters sovrum är från början en del av gamla vinden som någon lagt till. Det lilla fönstret har världens minsta persienn."

Sovrum 2

Huset

"Vi ska bo kvar i Huskvarna, men jag kommer verkligen sakna detta gamla hus och alla mina grannar."

Föreningens innergård

"Att kunna odla kryddor och grönt i egen rabatt på gården är inga problem; för mig är det en stor liten frihet."

Föreningen

Omgivning

Mäklaren informerar
Nuvarande ägare har bott i lägenheten sedan 2014. Nedan följer en kortare sammanfattning av förbättringar och renoveringar som är utförda samt information som kan vara bra att ha med sig vid ett eventuellt köp.
Köket har följande maskinell utrustning: Spishäll (Electrolux), spisfläkt (Whirlpool), ugn (Electrolux), diskmaskin (Siemens) samt kyl/frys (Gram). Vitvarornas ålder är osäkert men de har troligen bytts ut i samband med tidigare ägarens köksrenovering 2010-2011.
Badrummet renoverades av tidigare ägare cirka 2010-2011. Här finns en tvättmaskin av märket Elektro Helios och fötterna hålls varma med hjälp av den vattenburna golvvärmen.
Nuvarande ägare har löpande låtit måla och tapetsera om i nästintill hela lägenheten under åren 2015-2018. Under 2018 har hyllor satts upp i köket och ersatt tidigare överskåp.
Bredband via fiber från Telia (100 Mbit/sek) ingår i månadsavgiften tillsammans med värme, vatten och ett grundutbud av TV-kanaler.
Till bostaden följer inte mindre än tre förråd. Ett vindsförråd (cirka 3 kvadratmeter), ett källarförråd (cirka 2,5 kvadratmeter) samt ett förråd på innergården (cirka 2,25 kvadratmeter).
Till parkeringsplatserna i föreningen är det separat kö. Dessa kostar 135 kr/mån.
Solen går upp och kastar sina första strålar in i köket. Solen går sedan ner vid balkongen där den varit sedan 10-tiden på förmiddagen. På balkongen kan du njuta av solen större delen av dagen och sen kvällssolen fram till cirka klockan 20.00 under sommartid.
Såväl trappstädning som trädgårdsskötsel ombesörjs av föreningen.
Föreningen har idag inga planer på att förändra medlemmarnas månadsavgifter. Detta kontrollerat med föreningens ordförande den 28/12 2018.
När nuvarande ägare flyttar lämnar hon kvar vajer-spotlights i hallen, hyllor och vägglampa i köket samt garderoben i sovrum 1. Däremot tar hon med sig hatthyllan i hallen samt gardinstängerna.
Visa mer

Planritning

BOSTAD
Adress
Jönköpingsvägen 40A
Område
Huskvarna
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1930
Våningsplan
3 av 3 (Hiss finns ej)
Antal rum
3 rum och kök
Boarea
88 kvm (föreningens information)
Energideklaration
141 kWh/m2 och år
Månadsavgift
3.657 kr/mån inkl värme, vatten, TV och bredband
Specifikation Drift
Beräknat antal pers: 2
Säljarens kostnad för hushållsel uppgår till cirka 190 kronor per månad och för försäkring cirka 100 kronor per månad.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA