Jönköpingsvägen 40A, två rum och kök

Listig renovering

Letar du efter charm och funktion i snygg kombo ska du kolla åt Huskvarna. En gammal lägenhet som har uppdaterats på ett väldigt ömsint och smart sätt för att passa en liten familj. Gamla golv, dörrar och foder väl bevarade, och listerna utmed både golv och tak har adderats med några små detaljeringar, som gör sig riktigt bra. Köket platsbyggt för hand av nuvarande ägare själv och ger ett rejält intryck, som om det vore från tiden då huset byggdes i slutet av 1920-talet.

Härligt att se en lägenhetsrenovering där ägaren tänkt både en och två gånger innan verktygslådan togs fram. Och innan några väggar flyttades för att gör lägenheten lite mer funktionell. Den stora sängkammaren är fortsatt stor men har delats av så att ett litet extra rum skapats där ett barn just nu härjar fritt, men som också blir ett ypperligt arbetsrum för den som behöver. På samma sätt har vardagsrummet naggats i kanten för att göra badrummet lyxigt stort. Vänta får du se.

Snabbfakta
Adress Jönköpingsvägen 40A
Område Huskvarna Tätort
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 2 rum och kök
Bo & biyta 64.5 kvm
Vån & Hiss 2 av 3 (Hiss finns ej)
Avgift 2.804 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten, kabel-tv & bredband
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Rrezarta Veliqi

Reg Fastighetsmäklare
036- 333 60 85
rrezarta@vastanhem.se
Läs mer

Hall

"Hallen var lite krånglig innan tyckte jag så nu kommer man rätt in i lägenhetens hjärta, men ändå med stora klädkammare att hänga av sig i."

Kök

"Jag har byggt köket själv i massiv björk för jag ville ha en lite rejälare känsla och för att få plats med precis det jag ville. Själva lådinsatserna är dock från Ikea."

Passage

"Huset har en gammal sättning, så när jag flyttade dörrposten in till badrummet satte jag tillbaka allt lika snett för att dörren ska passa som den alltid gjort."

Badrum

Vardagsrum

"När jag flyttade in var det ett antal olika mattor och golv som jag fick slänga ut för att komma ner till plankorna. Trösklarna saknades, så de har jag fått fälla in själv."

Balkong

Sovrum 1

"När vi ändå bytte lysknappar och kontakter och fick en lite äldre stil, drog vi också om mesta elen i lägenheten."

Sovrum 2

Klädkammare

Förening

"Jag har använt gården mycket och gillat att sitta ute och äta. Det är som en egen klimatzon inne på gården. Alltid lä och sol ganska länge på dagen."

Föreningens innergård

"Lekplatser finns på många håll och vi går gärna utmed ån uppströms till stora lekplatsen vid smedbyn. Sen är det såklart nära till Vätterstranden."

Omgivning

Planritning

Mäklaren informerar
Nuvarande ägare har bott i lägenheten sedan 2018. Nedan följer en kortare sammanfattning av förbättringar och renoveringar som är utförda samt information som kan vara bra att ha med sig vid ett eventuellt köp.
2019 - totalrenovering av kök av nuvarande ägare och har följande maskinell utrustning: Kyl/frys (Ikea), spisfläkt (Thermex), induktionshäll (Bosch), ugn (Smeg) samt integrerad diskmaskin (Electrolux).
2018 - totalrenovering av badrum av Golvläggarna i Jönköping AB. Här finns elburen golvvärme. Slipning av samtliga golv förutom köksgolvet. Omdragning av el och detta utfördes av Connect Elservice Jönköping AB.
2018-2019 - löpande målning och tapetsering.
Kvitto för renoveringarna finns.
Solen går upp och kastar sina första strålar in i köket. Solen går sedan ner vid balkongen där den varit sedan lunchtid. På balkongen kan du njuta av solen större delen av dagen och fram till cirka klockan 20.00 under sommartid.
Bredband via fiber från Telia (100 Mbit/sek) ingår i månadsavgiften tillsammans med värme, vatten och ett grundutbud av TV-kanaler.
Till bostaden följer inte mindre än tre förråd. Ett vindsförråd (cirka 2,5 kvadratmeter), ett källarförråd (cirka 2 kvadratmeter) samt ett förråd på innergården (cirka 2,5 kvadratmeter).
Till parkeringsplatserna i föreningen är det separat kö. Dessa kostar 135 kr/mån och för närvarande står 3 i kö (kontrollerat 2020-03-26).
Såväl trappstädning som trädgårdsskötsel ombesörjs av föreningen.
Föreningen har idag inga planer på att förändra medlemmarnas månadsavgifter (kontrollerat 2020-03-17).
Hatt- och skohyllan i hallen ingår inte i köpet.
Visa mer
BOSTAD
Adress
Jönköpingsvägen 40A
Område
Huskvarna Tätort
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1930
Våningsplan
2 av 3 (Hiss finns ej)
Antal rum
2 rum och kök
Boarea
64.5 kvm (föreningens information)
Energideklaration
141 kWh/m2 och år
Månadsavgift
2.804 kr/mån Värme, vatten, kabel-tv och bredband
Specifikation Drift
Beräknat antal pers: 2
Säljarens kostnad för hushållsel uppgår till cirka 300 kronor per månad och för försäkring cirka 130 kronor per månad.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
1/7 el. enl. ö.k.
KARTA