Jönköpingsvägen 33B, tre rum och kök

Hemlängtan med radhuskänsla

Gör livet lätt för dig. Flytta till Jönköpingsvägen i Huskvarna, så får du både radhusvibbar, trädgård och all stadsnära service du kan tänkas behöva till vardags. Allt paketerat i en lättskött trerummare med egen ytterdörr mot p-platsen. Skulle du mot alla odds längta bort har du både bussar och cykelvägar samt nya och gamla E4:an nära för att hitta ut i när och fjärran. Eller så tar du en långpromenad uppströms ån, och upplever östra Vätterbranterna där de är som mest äventyrliga av sig.

Huset är ett av Huskvarnas klassiska gamla 30-talshus, med massor av gamla detaljer i gott skick, åtminstone i just denna lägenhet. Till det yttre har huset fått en senare klädsel i gult tegel, som gör huset betydligt mer ekonomiskt sinnat, energi- och skötselmässigt. Föreningen består av fyra hushåll, där biytorna delats upp på lägenhetsinnehavarna. Så förvänta dig mycket användbara "braytor" en trappa ned med smidig utgång till trädgården.

Snabbfakta
Adress Jönköpingsvägen 33B
Område Huskvarna Tätort
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 3 rum och kök
Bo & biyta 75 + 36 kvm
Vån & Hiss 1 av 2 (Hiss finns ej)
Avgift 3.400 kr/mån
Inkluderar Värme & vatten
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Simon Staflund

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 86
simon@vastanhem.se
Läs mer

Entré

"Jag gillar den gamla känslan i huset, och har försökt bevara det så långt det går, köket är modernt, men jag har kryddat med ett kakel som ger en antik känsla."

Kök

"Nya stadshuset har gjort att hela området runt ån och Rumlaborg har vaknat till liv, med folk som fiskar från bryggan, går och springer."

Badrum

Vardagsrum

"Förutom min del i källaren, finns det också gemensamma utrymmen för cyklar och annat som vi har tillsammans."

Inglasad balkong i väster

Sovrum 1

"Det är tveklöst ett boende som har bra förvaringskapacitet, mer som ett radhus skulle jag vilja säga."

Sovrum 2

"Vi har delat upp utrymmena i huset mellan oss, så jag disponerar källaren och de som bor ovanpå mig har tillgång till vinden."

Källarplan

Föreningens hus

"Mamma, ska vi gå ner till havet brukar mina barn säga, och då menar dom den lilla sjön som ån bildar nedanför Ica-butiken."

Trädgård

"I Huskvarna finns allt på nära håll, det är bara att gå utanför dörren så har du allt du behöver, mataffär, apotek, vårdcentral, tandläkare, bank och restauranger."

Omgivning

Mäklaren informerar
Nuvarande ägare har bott i lägenheten sedan 2013. Nedan följer en kortare sammanfattning av förbättringar och renoveringar som är utförda samt information som kan vara bra att ha med sig vid ett eventuellt köp.
Köket kommer från Epoq och färdigställdes under 2015. Här finns följande maskinell utrustning: Induktionshäll (Siemens), spisfläkt (Thermex), ugn (Electrolux), mikrovågsugn (Electrolux), diskmaskin (Sandstrom) samt kyl/frys (Electrolux). Samtliga vitvaror installerades i samband med att kökets färdigställande 2015. Arbetet utfördes av Mullsjö Bygg och Tak AB.
Badrummet renoverades under 2014. Även detta arbete utfördes utav Mullsjö Bygg och Tak AB. Våtrumsintyg finns bifogat under "dokument". Här finns en tvättmaskin från 2013 av märket Whirlpool. I badrummet finns elburen golvvärme.
I entréplanet har golven slipats i vardagsrummet och sovrum 1. Samtidigt har nytt golv lagts in i hallen och köket. Samtliga väggar har målats om och träpanel har satts in i hall och sovrum 1.
Lägenheten är utrustad med jordfelsbrytare.
Källarvåningen är ombyggt och inredd till boyta och allt jobb gjordes under 2014. I anslutning till källarplanet finns en dörr som leder ut till den del av källaren som inte tillhör lägenheten och som används som gemensam förrådsyta i föreningen. Under 2014 målades alla väggar/tak, golven gjordes i ordning, ny el är framdragen och LED-belysning installerades i detta plan. Denna del av bostaden är i föreningens lägenhetsregister klassad som biyta, därav areauppgifterna 75+36 kvm. Bostaden är uppmätt till 77 kvm boyta och 34 kvm biyta av Anticimex.
Föreningen har tre parkeringsplatser som disponeras av medlemmarna. Då en av de övriga lägenhetsinnehavarna i nuläget inte har bil, disponerar nuvarande ägare en av dessa tre platser.
Nuvarande ägare lämnar kvar två stora garderober i källarplanet, två garderober i entréplan, gardiner i vardagsrum samt lamellgardinerna på balkongen.
Visa mer

Planritning

BOSTAD
Adress
Jönköpingsvägen 33B
Område
Huskvarna Tätort
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1936
Våningsplan
1 av 2 (Hiss finns ej)
Antal rum
3 rum och kök
Bo & Biarea
75 + 36 kvm (föreningens information)
Energideklaration
122 kWh/m2 och år
Månadsavgift
3.400 kr/mån inkl värme och vatten
Specifikation Drift
Beräknat antal pers: 3
Säljarens kostnad för hushållsel uppgår till cirka 320 kronor per månad och för försäkring cirka 100 kronor per månad.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA