Jönköpingsvägen 33 D, tre rum och kök

Etage med åsikt

Drömmer du om ett eget hus, men känner dig inte riktigt redo? Då är detta ett lika lättskött som lättköpt alternativ. Tre rum och kök plus en inredd vindsvåning som funkar som ett fullgott sällskapsrum eller lyxig walk-in-closet, med egen ingång och ytterdörr, inglasad balkong och en egen hörna i den gemensamma trädgården. Ett fullvuxet boende på alla sätt, dessutom bara ett halvt språng från Huskvarnas centrum, med bussar, cykelvägar och allt i affärsväg du kan behöva. På baksidan har du den stilla delen av Huskvarna-ån i blickfånget, och genvägen ner till nya fräscha Ica-butiken.

Huset ligger i Huskvarnas äldre kvarter på en gata med mycket av den gamla bebyggelsen bevarad. Huset i sig har någon gång i tiden valt den förnuftiga vägen framför den romantiska. Fasaden tegelsatt vilket sänker underhållskostnaderna betydligt. Även fönstren bytta till modernt treglas. Inne i huset är dock de flesta gamla detaljer i gott bevar, som dörrar, golv, lister och foder. Men kök och badrum har inga antika spår kvar, vilket nog de flesta gillar.

Snabbfakta
Adress Jönköpingsvägen 33 D
Område Huskvarna Tätort
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 3 rum och kök
Bo & biyta 75 + 59 kvm
Avgift 3.400 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten & p-plats
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Johan Marklund

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 82
johan@vastanhem.se
Läs mer

Entré och hall i markplan

Kök och matplats

Sovrum 1

"Att ha en egen sandstrand så nära är en tillgång som de flesta Huskvarna-bor är väldigt glada för. Tio minuters promenad, så är du borta vid Oset."

Badrum

Matsal

Vardagsrum

"Det är Huskvarna-åns lugna del du ser från vardagsrummet, innan den rinner ut i Vättern, jag tror den kallas Kåva-sjön, eller något i den stilen."

Inglasad balkong i sydväst

Trapphus

"Löpturen går helst och oftast utmed Vättern fram och tillbaka upp till Brunstorpsbadet, eller utmed stranden bort mot Rosenlundsbankarna."

Allrum - sovrum på vindsplan

Föreningens hus

Trädgård

"Det är verkligen huskänsla fast i en lägenhet när man bor här; egen parkering, lagom lite trädgård, egen ingång och tyst och lugnt."

Omgivning

Mäklaren informerar
Nedan följer lite information om renoveringar som gjorts i bostaden och annan information som kan vara bra att ha med sig vid ett eventuellt köp.
Badrummet helrenoverades via behöriga hantverkare under 2016 och här har även stambyte gjorts. Helkaklade väggar och klinkergolv med elektrisk golvvärme.
Köket helrenoverades under 2013 och en del ombyggnation gjordes då med bland annat en helt ny placering av kyl & frys för att frigöra mer golvyta i själva köket. Under 2018 har köksluckorna bytts från vita till mörka, väggarna målats om och nya hyllplan monterats. I köket finns också en inbyggd tvättmaskin gömd bakom en skåpslucka.
Vindsvåningen är ombyggt och inredd till boyta och allt jobb gjordes under 2017 av föregående ägare. Yttertaken är isolerade och ny el är uppdragen till detta plan. I anslutning till vindsplanet finns en dörr som leder ut till den del av råvinden som tillhör lägenheten och som fortfarande används som förrådsyta. Under 2018 målades golven om och alla väggar/tak målades också om i samma veva. Denna del av bostaden är i föreningens lägenhetsregister klassad som biyta även om takhöjd och isolering håller boendeytastandard, därav areauppgifterna 75+59 kvm. Bostaden är uppmätt till 110 kvm boyta och 24 kvm biyta av Anticimex.
Under 2018 har en vägg tagits bort mellan matsal/vardagsrum för att skapa en öppnare planslösning och ett STORT sällskapsrum, och alla plankgolv är ommålade i vitt och samtliga väggar ommålade i grått.
Det är bara en del av vinden som gjorts bebolig hittills, och lite råvind vill du nog ha kvar, för du har ingen del i källaren, som uppgörelsen är gjord med dem som bor på bottenvåningen. Men här finns alltså gott om kvadratmetrar att förvara vinterkläder, julpynt och annat jox som inte behöver bo inne i själva lägenheten.
Denna lägenhet har egen bilplats på nordvästra sidan om huset, här kan man parkera både en och två bilar precis intill sin egen entrédörr vilket underlättar ordentligt om man ska lasta ut mycket en regning dag.
Visa mer

Planritning

Alternativ planritning

BOSTAD
Adress
Jönköpingsvägen 33 D
Område
Huskvarna Tätort
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1936
Antal rum
3 rum och kök
Bo & Biarea
75 + 59 kvm (föreningen)
Energideklaration
Energiklass C , 122 kWh/m2 och år
Månadsavgift
3.400 kr/mån inkl värme, vatten och p-plats
Specifikation Drift
Beräknat antal pers: 2
Nuvarande ägares beräknade årsförbrukning av hushållsel: 3.500 kr/år.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA