Huskvarnavägen 92 A, två rum och kök

Frisk vind i dubbel kupa

Det är något magiskt med vindsvåningar. Att få komma högt över marken, att fly undan det invant fyrkantiga. Släppa loss ljuset och solen i massor av vinklar och vrår som snedtak och fönsterkupor skapar. Här i Vättersnäs är inget undantag. Du har alla dina fönster och kupor mot söder och kanske den finaste vätterviken bara 300 meter bort vid Sannabadet. Här tar dessutom Rosenlundsbankarnas naturreservat sats upp i höjden. Din förlängda trädgård hela året runt.

Lägenheten blev i princip helt blåst för några år sedan, och har byggts upp från grunden, med egentligen bara den fina mörka fiskbensparketten intakt sedan byggåret. Nytt kök, nytt badrum och nytt valnötsgolv i kök och vardagsrum. Allt valt med omsorg i mycket rena och tidlösa material som kommer vara lätta att sköta och lätta att tycka om både om två och tio år framöver.

Vättersnäs är ett lugnt område mitt emellan allt skulle man kunna säga. Du har lika nära in till Jönköping som till Huskvarna, och nära till natur antingen du väljer sandbankarna eller Bondberget som även det är ett skyddat naturreservat med miltals små och stora stigar i brant landskap. Längtar du ännu längre bort är det bara att svänga ut på motorvägen så är du ute ur stan på tre minuter.

Snabbfakta
Adress Huskvarnavägen 92 A
Område Vättersnäs
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 2 rum och kök
Bo & biyta 57 kvm
Vån & Hiss 3 av 3 (Hiss finns ej)
Avgift 2.011 kr/mån
Inkluderar Värme & vatten
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare
Hittade ingen mäklare
Läs mer

Film

Hall

Kök

"Att promenera på Sandbankarna blir lätt en vana som är svår att vara utan; tur att vi inte ska flytta så långt bort nu."

Matplats

Vardagsrum

"Jag ville ha något mörkare och mustigare, därför valde jag valnötsgolvet och tonade ner det gamla parkettgolvet med ett mörkt pigment."

Sovrum

Balkong

Badrum

"Golvet har jag komponerat själv, och det finns garanterat bara ett med detta mönstret."

Föreningen

"I den gemensamma källaren hittar du en bastu, cykelrum och tvättstuga med separat torkrum."

Omgivning

"På fem minuter går du till Sannabadet, och i andra riktningen tar det inte längre tid upp till Willys för dagens inköp av förnödenheter."
Mäklaren informerar
Köket är renoverat 2011 av ägaren själv, Habo Rör och JW Kakel. Fabrikat: Ikea. Utrustning: häll med induktion (Ikea), ugn (Ikea), spisfläkt (Ikea), diskmaskin (Bosch), kyl (Bosch) och frys (Bosch).
Badrum är renoverat 2011 av Habo Rör och JW Kakel. Tvättmaskin (Cylinda, 2013)
Övriga renoveringar 2011: nytt golv i hall, kök och vardagsrum, golv i sovrum är slipat och betsat, nya tapeter i samtliga rum samt nya eldragningar.
Det finns två förråd som tillhör lägenheten. Ett ligger på samma plan som bostaden och är ca 4 kvm, det andra ligger i källaren och är ca 2-3 kvm.
Nuvarande ägare har privat tv- och internetanslutning via Telia.
Visa mer

Planritning

BOSTAD
Adress
Huskvarnavägen 92 A
Område
Vättersnäs
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1957
Våningsplan
3 av 3 (Hiss finns ej)
Antal rum
2 rum och kök
Boarea
57 kvm (föreningens information)
Energideklaration
104 kWh/m2 och år
Månadsavgift
2.011 kr/mån inkl värme och vatten
Driftskostnad
4.730 kr/år
Specifikation Drift
El: 3.360 kr/år
Försäkring: 1.370 kr/år
Beräknat antal pers: 1
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
Önskemål 1 december
KARTA