Huskvarnavägen 4A, fem rum och kök

Finaste filén utmed Vättern

En gammal 20-talslägenhet som är så nära nyskick att färgen knappt torkat. Hela fastigheten räddades och återställdes för mindre än ett år sedan med så mycket charm och kvalitet som bara gick att uppbåda. Och det här blev föreningens största och högfärdigaste våning. Fem rum, två badrum och ett kök. Matsalen, vardagsrummet och köket ligger dessutom vackert i fil utmed Vätterstranden med stora luftiga öppningar mellan rummen. Spröjsade, tredelade fönster mot sjösidan, med delvis gammalt glas som får blicken att fladdra när du låter blicken vandra ut över sjön.

Sovrummen ligger alla tre i mot gården, och där det ena dessutom har begåvats med en hyfsat stor balkong där du har södersol redan i morgonstund. Lugn gård som inte kommer störa dig på något sätt även med fönstret öppet en varmböljande sommarnatt. Med två toalett har alla nära om nattnöden gör sig påmind.

Det är detaljerna som gör helheten, och här prioriterades många fina detaljer som tveklöst överträffar standard. Golvet är ett enstavs ekparkett som letat sig in och ut ur salongerna helt utan skarvar. Snyggt lagt! Höga foder, sparsmakade mässingshandtag på dörrarna, gammeldags kontakter och strömbrytare och sedan fina matta fönsterbrädor i kalksten ialla fönster. Ambition och verklighet har hamnat helt på samma nivå.

Snabbfakta
Adress Huskvarnavägen 4A
Område Liljeholmen
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 5 rum och kök
Bo & biyta 110 kvm
Vån & Hiss 2 av 3 (Hiss finns ej)
Avgift 4.994 kr/mån
Inkluderar Värme, kallvatten & kabel-tv
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Daniel Sörman Rudenstam

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 84
daniel@vastanhem.se
Läs mer

Film

Hall

Kök

"Att ha de tre rummen i fil utmed stranden ger en härlig rymd både inne och ute."

Matsal

Vardagsrum

"Under sommaren kommer Friskis & Svettis hit till gräsmattan på andra sidan två gånger i veckan - perfekt att avsluta träningen med ett bad."

Badrum

Sovrum 1

"Det är lugnande att på sommaren att kunna se solen både gå upp och ner genom samma fönster."

Sovrum 2

Sovrum 3

"Helg-brunchen på restaurang Sjön är inte så dum om du vill starta dagen lite senare med lite gott i magen."

Balkong

Toalett

"Vi har fått till en riktigt skön stämning i föreningen där man kan umgås under avslappnade former, men bara om man själv vill."

Föreningens innergård

Föreningens fastighet

"Föreningen har fått en bra start även ekonomiskt, därför justerar vi ner avgifterna redan nu efter jul."

Omgivning

Planritning

Mäklaren informerar
En fantastisk våning på andra plan i ett nyligen totalrenoverat 30-hus med en gömd vacker klassisk innergård samt Vätterstranden som sin andra trädgård.
Lägenheten har en mycket hög utrustningsstandard i alla avseenden. Här finns gedigna kvalitetsprodukter som stämmer väl överens med byggnaden och den tidstypiska stilen.
Köksinredning från Ballingslöv med påkostade vitvaror från Siemens och exklusiv blandare från Vola!
Badrum har tvättmaskin och torktumlare från Siemens och takdusch och blandare från Hansgrohe.
Golvvärme hittar man i det stora badrummet samt under klinkers i hallen.
Strömbrytare och uttag i klassisk stil.
De nuvarande ägarna har efter sitt köp av bostadsrätten kompletterat med garderober samt ytterligare väggfasta skåp i badrum och kök. Dessa ingår naturligtvis i köpet.
På balkongen och på innergården har man sol från tidig morgonen till långt in på eftermiddagen. På seneftermiddagen och kvällen ger solen ett magiskt ljus in i lägenhetens sällskapsdelar!
Den angivna månadsavgiften, 4 994 kr, är den sänkta månadsavgiften som kommer att gälla fr.o.m januari 2016. Styrelsen har fattat beslut om en sänkning på ca 15% från dagens nivåer. Sänkningen har diskuterats och godkänts av både revisor och föreningens ekonomiska förvaltare. Fram till årsskiftet är månadsavgiften 5 909 kr.
Visa mer
BOSTAD
Adress
Huskvarnavägen 4A
Område
Liljeholmen
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1934-1938
Våningsplan
2 av 3 (Hiss finns ej)
Antal rum
5 rum och kök
Boarea
110 kvm (föreningens information)
Månadsavgift
4.994 kr/mån inkl värme, kallvatten och kabel-tv
Specifikation Drift
Beräknat antal pers: 2
Säljarnas kostnad för varmvatten samt hushållsel har uppgått till ca 450 kr/mån.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
Enligt överenskommelse.
KARTA