Huskvarnavägen 4 B, tre rum och kök

Vakna med Vättern

Tänk dig knappt ett år framåt i tiden. De ljumma brisarna från Vättern letar sig in genom det öppna köksfönstret och rycker i tidningen du precis slagit upp på bordet. Än är det tidig morgon och bara någon enstaka joggare syns på strandpromenaden.

Du kollar ugnen, frallorna blir perfekta idag. Inte för att du är någon proffsbagare precis, men du älskar att vara i det här köket. Det är liksom trivsamt, så det har blivit en vana att gå upp tidigt och överraska med färskt bröd på helgen. Medan ditt nybakta svalnar på gallret nyper du dig i armen och ser dig omkring. Tänk att få bo så här! Huset är snart hundra år gammalt, men så helt igenom renoverat att det är som att bo i nybyggt, med den gamla charmen i behåll. I kväll är det grillning med grannarna på innergården. Kanske blir det regn, men då kan ni fortsätta kvällen hos er - i köket eller vardagsrummet spelar ingen roll. Här finns gott om plats.

Snabbfakta
Adress Huskvarnavägen 4 B
Område Liljeholmen
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 3 rum och kök
Bo & biyta 80 kvm
Vån & Hiss 1 av 3 (Hiss finns ej)
Avgift 3.932 kr/mån
Inkluderar Värme & kabel-tv
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Per Sandwall

Reg. Fastighetsmäklare / Kontorschef
036-333 60 81
per@vastanhem.se
Läs mer

Film

Huset

Hall

Huset är hundra år gammalt, men så helt igenom renoverat att det är som att bo i nybyggt, med den gamla charmen i behåll.

Kök

"Jag gillar verkligen planlösningen och att köket är lika stort som vardagsrummet. Det är väldigt rymligt."

Vardagsrum

"Jag vet ju att det är en lägenhet, men man får känslan av att bo i en liten villa. Kanske för att man är på första våningen, men också för de gamla detaljerna som listverk och spröjs. Det är fint!"

Sovrum 1

Klädkammare

Badrum

"Jag är ganska petig med ljud utifrån, men har inte störts alls av trafikljuden här."

Sovrum 2

Balkong

Föreningens innergård

"Alla i huset är väldigt trevliga så vi umgås ofta på gården. Det är lätt att gå ut och sätta sig."

Omgivning

Planritning

Mäklaren informerar
Fastigheten är i ett mycket gott skick då den genomgick en totalrenovering under 2014/15 då husets gamla själ återställdes. Vid denna renovering gicks hela byggnaden, med samtliga installationer igenom och byttes, alternativt renoverades. Bl.a. är avlopp- och vattenledningar helt nya, samtliga elinstallationer utbytta, tak nytt och fönster nya alternativt renoverade.
Ekonomin i föreningen är, trots föreningens ringa ålder, mycket god! Den totala belåningen uppgår till 7 750 000 kronor och den egna kassan är efter kort tid ca 200.000 kr. Den redan goda ekonomin innebär en stabil ekonomisk nu- och framtida situation för föreningens medlemmar. Styrelsen har nyligen tagit beslut om att sänka avgifterna med 15% från och med årsskiftet 2015/16. Föreningen har idag inga planer på att förändra medlemmarnas månadsavgifter. (Kontrollerat med styrelsen 17/8-16)
Köksinteriören i lägenheten kommer från Ballingslöv där all maskinell utrustning installerades 2015 och kommer från välkända Siemens. Spishällen har induktionsfunktion och frysen är "självavfrostande".
Torktumlaren och tvättmaskinen i badrummet kommer även dessa från Siemens och installerades i samband med lägenhetens färdigställande 2015.
I källaren finns ett stort förråd som tillhör lägenheten. Storleken uppgår till 15-20 kvadratmeter.
Huset är anslutet till Com Hems utbud av kommunikationstjänster gällande tv, telefoni och bredband. Ett grundutbud av tv-kanaler ingår i månadsavgiften.
Golvvärme finns i både hall och badrum.
Föreningens medlemmar ombesörjer själva trappstädning vad sjätte vecka samt enklare gårdsskötsel. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Axcell Fastighetsförvaltning.
Utöver månadsavgiften tar bostadsrättsföreningen ut en schablonavgift om 170 kr per månad avseende förbrukning av kall- och varmvatten. Reglering mot verklig förbrukning sker sedan i efterhand.
De fasta hyllplanen i klädkammaren ingår i försäljningen.
Visa mer
BOSTAD
Adress
Huskvarnavägen 4 B
Område
Liljeholmen
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2015
Våningsplan
1 av 3 (Hiss finns ej)
Antal rum
3 rum och kök
Boarea
80 kvm (säljarens information)
Energideklaration
146 kWh/m2 och år
Månadsavgift
3.932 kr/mån inkl värme och kabel-tv
Specifikation Drift
Beräknat antal pers: 2
Utöver månadsavgiften tar bostadsrättsföreningen ut en schablonavgift om 170 kr per månad avseende förbrukning av kall- och varmvatten. Reglering mot verklig förbrukning sker sedan i efterhand. Säljarens kostnad avseende hushållsel uppgår till ca 220 kronor per månad.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA