Huskvarnavägen 2, tre rum och kök

Vågtoppat strandläge

Kanske dags att slänga ut tv:n och fimpa alla sociala medier. Här kan du krypa upp i favorit fåtöljen och bara låta blicken gå på upptäcktsfärd över vattnet och himlen. Även den mulna dag vi på Västanhem var på ett första besök är gråskalan ett skådespel som fångar blicken direkt. Det stora fönsterpartiet mot norr niger så lågt mot golvet att du kan ligga i soffan och ändå se ut över vattnet. Nuvarande ägare har sitt runda matbord i bästa utsiktsläge. Du behöver knappast slå på stort när du har fest, det räcker bara att sätta gästerna på rätt sida bordet.

Huset byggdes så sent som 2012 och lägenheten är i utmärkt skick. Och som inte utsikten räckte gott nog så har du en stor balkong på andra sidan huset mot gården där du gärna sitter både morgon och kväll utan att varken det ena eller andra stör dig eller solinstrålningen. Balkongdörren är helglasad och ger en fin solgata genom lägenheten hela vägen in till stora fönstret. Lägenheten har en del fina tillval dessutom där de svart granitbänkarna i köket sticker ut, liksom den höga köksön, med både barhäng och fin förvaring bakom höga vitrindörrar.

Snabbfakta
Adress Huskvarnavägen 2
Område Liljeholmen
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 3 rum och kök
Bo & biyta 85 kvm
Vån & Hiss 3 av 4 (Hiss finns)
Avgift 4.953 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten & TV
Pris 3.100.000 kr eller högstbjudande
Budgivning

Högsta bud

3.100.000 kr

Budgivare 2


Vill du lägga ett bud är du välkommen att kontakta ansvarig mäklare.

Mäklare

Madelen Zackrisson

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 83
madelen@vastanhem.se
Läs mer

Hall

"Läget är fantastiskt, och det är så go stämning i föreningen. Vi kommer verkligen sakna närheten till vattnet och stranden och allt som händer här"

Kök

Matplats

"Det är många i huset som går ner både morgon och kväll för ett dopp, strandstolarna hänger redo året runt"

Vardagsrum

"Vi har bott här med två barn sista tiden och det har gått bra, men nu börjar vi längta efter ett eget hus med trädgård"

Sovrum 1

Klädkammare

Balkong

"Vi har hela tiden haft boendeparkering, men det finns en carport i föreningen på gården"

Sovrum 2

Badrum

Omgivning

Huset

Planritning

BOSTAD
Adress
Huskvarnavägen 2
Område
Liljeholmen
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2012
Våningsplan
3 av 4 (Hiss finns)
Antal rum
3 rum och kök
Boarea
85 kvm (föreningens information)
Månadsavgift
4.953 kr/mån inkl värme, vatten och TV
Pris
3.100.000 kr eller högstbjudande
Specifikation Drift
Beräknat antal pers: 2
Säljarens kostnad för hushållsel och försäkring uppgår till cirka 450 kronor per månad.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
FÖRENING
Typ
Bostadsrättsförening
Förening
Brf Vingården 1

Bostadsrättsföreningen Vingården 1 byggdes 2012 och äger sedan samma år fastigheten med samma namn som föreningen. Bostadshuset är i fyra plan med Idag består huset av 11 bostadsrätter med en sammanlagd bostadsyta om ca 758 kvm. Lägenheterna är fördelade i storlekar mellan 1 - 4 rum och kök och adressen är Huskvarnavägen 2. Välbyggt och välisolerat hus med treglas-fönster.

Fastigheten har ett härligt läge utmed Huskvarnavägen / Östra Storgatan med Vättern och framför allt Vätterstranden för sina fötter. Här har samtliga lägenheter unika utsiktslägen ut över Vätterns vatten. På fastighetens södersida har lägenheterna sina balkonger.

Ekonomin i föreningen är, trots föreningens ringa ålder, mycket god! Den totala belåningen uppgår till cirka 7 000 000 kronor och den egna kassan är efter kort tid cirka 550 000 kr. Den redan goda ekonomin innebär en stabil ekonomisk nu- och framtida situation för föreningens medlemmar. Styrelsen har nyligen tagit beslut om att höja avgifterna med fem procent.

Föreningens fastighet är fullvärdesförsäkrad via Länsförsäkringar, i denna försäkring ingår även de boendes bostadsrättstillägg vilket innebär att du enbart behöver teckna vanlig hemförsäkring.

Fastigheten erbjuder fiberanslutning via Wetternet och ett grundutbud av tv-kanaler ingår i månadsavgiften.

Carport finns att ta över direkt vid inflyttning, 390 kronor i månaden. I föreningen finns åtta stycken carport och två stycken parkeringsplatser. Finns möjlighet att ha boendekort och parkera ute på gatan.
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
3-glas
Ventilation
Mekanisk frånluft med återvinning
Andel i föreningen
9.93867 %
DOKUMENT
KARTA