Huskvarnavägen 2, två rum och kök

Vättervy i kubik

Ett stenkast från Vätterstranden, tio minuter från stan och en kort promenad till Rosenlundsbankarna. Här är det lätt att hitta hem — och att hitta ut. Välkommen till en smart och pålitlig förvaringsdröm, med särskilt goda utsikter.

Det fem meter breda glaspartiet sätter sin prägel på hela lägenheten, men bara visuellt. Med fönstren stängda är det knäpptyst från både nordanvind och trafik. Söderut är det bara att kliva direkt ut i sommarmorgonen. Balkongen är ovanligt generös och nås rakt från sovrummet. Däremellan har du gott om plats att bo smart och enkelt, och med plats för allt och alla som du tycker om.

Snabbfakta
Adress Huskvarnavägen 2
Område Liljeholmen
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 2 rum och kök
Bo & biyta 66 kvm
Vån & Hiss 1 av 4 (Hiss finns)
Avgift 3.840 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten & kabel-TV
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Rrezarta Veliqi

Reg Fastighetsmäklare
036- 333 60 85
rrezarta@vastanhem.se
Läs mer

Huset

Hall

Klädkammare - Förråd

"Jag föll direkt för ljuset och utsikten."

Vardagsrum

Kök

"Jag gillar att laga mat, och har satt in en köksö för att få mer bänkyta. Men om man vill ha närmare till matplatsen så är det en naturlig plats för bordet."

Badrum

Sovrum

"Utsikten, närheten till stranden, och så söderbalkongen på det. Lagom avstånd till stan, nära till Rosenlundsbankarna om man vill springa en sväng. Och bra kommunikationer precis utanför."

Balkong

Klädkammare

"Många nybyggda lägenheter saknar förvaring. Men det är inte ett problem här. Det är snarare tvärtom, om det nu är möjligt."

Omgivning

Planritning

Mäklaren informerar
Nuvarande ägare är förstagångsägare på lägenheten och flyttade in november 2012. Nedan följer en kortare sammanställning av information som kan vara bra att ha med sig vid ett köp.
I det välutrustade och praktiska Marbodal-köket finns följande maskinell utrusning: diskmaskin, ugn, spishäll, spisfläkt och kyl/frys. Samtliga vitvaror är av det välkända märket Bosch, förutom spisfläkten som är av märket Komfovent.
I det stora badrummet finns elburen golvvärme och handdukstork. Varje lägenhet har sina egna tvättmaskiner, likaså i denna bostad. Tvätt- och torkmaskinen är från Bosch.
Balkongen vätter mot söder och här njuter man av sol från tidig morgon och fram till sen eftermiddag. Tack vare balkongen ovanför får man ett naturligt solskydd i sovrummet, så svalare sovrum har man även under varmare sommardagar.
Till lägenheten hör två förråd, ett i lägenheten och ett ute på gården.
Fastigheten erbjuder fiberanslutning via Wetternet och ett grundutbud av tv-kanaler ingår i månadsavgiften.
När den obligatoriska ventilationskontrollen godkändes valde föreningen att höja avgifterna med 5% 2020. För närvarande finns inga planer att höja avgifterna eller genomföra några större förbättrings- eller reparationsarbeten (kontrollerat med ordförande 26/6-20).
I föreningen finns åtta carport (650 kr/mån) och två parkeringsplatser (450 kr/mån). Till dessa tillämpas ett separat kösystem och för närvarande står en medlem i kö (kontrollerat med ordförande 26/6-20). Det finns möjlighet att ha boendekort via kommunen och parkera på kringliggande gator.
Visa mer
BOSTAD
Adress
Huskvarnavägen 2
Område
Liljeholmen
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2012
Våningsplan
1 av 4 (Hiss finns)
Antal rum
2 rum och kök
Boarea
66 kvm (föreningens information)
Månadsavgift
3.840 kr/mån Värme, vatten och kabel-TV
Specifikation Drift
Beräknat antal pers: 1
Säljarnas kostnad för hushållsel och försäkring har under den senaste 12-månadersperioden uppgått till 90 kr/mån resp. 130 kr/mån.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
KARTA