Humlegården 8, fem rum och kök

Humlan redo att flyga igen

Här i Humlegården har attraktionen många sidor. Ett område som är mer barnbejakande får du leta efter. Och att bo i hus närmare sta’n blir svårt. Utsikten inte så dum, och så har du vittring på tre parker inom tult-avstånd för en tvååring. Stadsparken, Vattenledningsparken och så hela Friaredalen. Både naturnära och urbant i samma andetag.

Detta parhus ligger i översta raden och har haft en och samma ägare sedan byggåret 1976. Du ser stadsparkens grönska från matrummet. Och det är rätt lummigt även på din egen tomt på nersidan. Områdets lekplats och bollplan är inom avstånd för att ropa hem barnen, som i och för sig kanske inte lyssnar, utan hellre suger ut det sista av septemberkvällen.

Snabbfakta
Adress Humlegården 8
Område Torpa
Bostadstyp 2-plans parhus i suterräng
Antal rum 5 rum och kök
Bo & biyta 120 + 30 kvm
Tomtareal 272 kvm
Byggår 1976
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Simon Staflund

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 86
simon@vastanhem.se
Läs mer

Huset

"Jag var tonåring när mina föräldrar köpte huset nytt 1976. Då uppskattade man närheten till stan och skolan väldigt mycket."

Framsidan

"Den som flyttar in med små barn kan inte ha det bättre, som helt egen skyddad värld, med egen lekplats och fotbollsplan."

Baksidan

Entré

Hall på övre plan

Kök

Matplats

Vardagsrum

Toalett

Sovrum 1

"Jag minns hur vi valde färger till varje rum innan vi flyttade in, och det mesta är sig likt faktiskt."

Sovrum 2

"Eftersom vi var tre barn så valde mina föräldrar att göra ett sovrum ytterligare där nere. Faktum är att det ena rummet där nere går att dela på mitten dessutom."

Sovrum 3

Allrum - Sovrum 4

Badrum

Tvättstuga

Carport

"Att ha så nära till Vattenledningsparken vet jag att vi gillade. Det är ju fortfarande ganska vild natur där även om det finns mer spår och rastplatser nu för tiden."

Omgivning

Planritning

Mäklaren informerar
Nuvarande ägare har ägt huset sedan det byggdes 1976. Nedan följer en kortare sammanfattning av den information som kan vara bra att ha med sig vid köp.
I köket finns följande maskinell utrustning: Spis med häll och ugn, spisfläkt samt kyl och frys. Diskmaskinen är från 1979, övriga vitvaror är utbytta cirka 2010. Samtliga vitvaror med undantag för diskmaskinen är av märket Electrolux.
Taket på huset är omlagt 2008.
I tvättstugan finns en tvättmaskin och ett torkskåp av märket Electrolux. Torkskåpet är från när huset byggdes 1976 medan tvättmaskinen är installerad 2018. Åldern på varmvattenberedaren är något osäker men troligen från cirka år 2000.
I årsavgiften till samfälligheten om 500 kr/år ingår tillgång till lekplats med gungor, rutschkana och sandlåda. Det finns också en inhägnad fotbolls-/basketplan och en pulkabacke på föreningens mark. Dessutom ingår avgiftsfri gästparkering och ett förråd med gemensam trädgårdsutrustning (gräsklippare, trimmer, stegar etc). Som boende på gatan har man även några mindre åtaganden - man har två gemensamma städdagar per år (ungefär 2 timmar per tillfälle) då man hjälps åt att röja på området och se över de gemensamma ytorna, och på sommaren har man ett rullande schema för gräsklippningen borta vid lekplatsen där man klipper två gånger per säsong.
I köpet ingår samtliga lösa garderober samt hatthyllor.
Visa mer
BOSTAD
Adress
Humlegården 8
Område
Torpa
Upplåtelseform
Friköpt
Antal rum
5 rum och kök
Bo & biarea
120 + 30 kvm (taxeringsinformation)
Tomt
Areal: 272 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt
Energideklaration
Energiklass E , 141 kWh/m2 och år
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA