Hulukvarnsgatan 4H, ett rum och kök

Låt livet flöda

Är det din första egna lägenhet? Ja, det kan då inte börja charmigare. En etta på pappret, men så mycket mer i verkligheten, särskilt när du sitter ute på din egen lilla uteplats och hör ån brusa förbi. Ytterdörren och hallen delar du bara med din granne, och det kommer bli naturligt att ställa skorna redan här.

Det är ett stort och stolt hus som ligger på första parkett ner mot Dunkehallaåns fåra. Och du hör ljudet från fallet mer eller mindre året runt, beroende på vattenflödet. Men trots sin storlek så är det ett rätt sött hus. Med mycket möda och har charmiga kvadratmetrar skapats i samband med att hela huset renoverades med en svårslagen entusiasm och kärlek för cirka 10 år sedan.

Snabbfakta
Adress Hulukvarnsgatan 4H
Område Bymarken
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 1 rum och kök
Bo & biyta 37 kvm
Avgift 1.973 kr/mån
Inkluderar Värme & vatten.
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Rrezarta Veliqi

Reg Fastighetsmäklare
036- 333 60 85
rrezarta@vastanhem.se
Läs mer

Film

Hall

"Jag har bott i huset långt innan det blev bostadsrätter och jag har alltid trivts bra med läget; och jag tvekade inte att köpa min lägenhet när jag fick chansen."

Rum

"Det jag alltid gillat här är att du kommer bort från stan helt, men är ändå så löjligt nära allt. Vill du ta ett dopp i Vättern så är du inte mer än tre minuter från sanden."

Kök

"När alla har sin trädgårdsstump kommer man ut och träffas spontant. Här sitter du gärna ute och tar en kopp kaffe i morgonsolen, eller en öl på kvällen."

Badrum

Baksida och trädgård

"Jag tycker att föreningen kommit igång bra, här finns alla förutsättningar för en skön stämning när man lärt känna varandra mer. Gemensamma grillkvällar har vi haft tidigare."

Huset

”Kommunen kommer regelbundet och röjer sly nedanför, och de har faktiskt precis varit här bara för någon vecka sedan.”

Omgivningarna

Planritning

Mäklaren informerar
Nuvarande ägare har bott i lägenheten sedan 2011 men i samband med ombildningen köpte nuvarande ägare lägenheten av föreningen. Nedan följer en kortare sammanställning av information som kan vara bra att ha med sig vid ett köp.
Den maskinella utrustningen består av följande: häll (Elektro Helios), ugn (Elektro Helios) och kyl/frys (Electrolux). I samband med renoveringen 2006-2007 bytte man ut samtliga vitvaror i huset.
I badrummet ligger det elburen golvvärme.
Inga avgiftsförändringar är beslutade men man har diskuterat att sänka månadsavgiften (uppgift enligt ordförande 2018-08-14).
Till lägenheten hör ett förråd som är ca 4 kvm stort och är beläget vid parkeringsplatserna.
En gemensam tvättstuga finns i ena gaveländen och bokas genom ett bokningsschema.
Fri parkering inne på grusplatsen, intill förråden och ingången till tvättstugan.
Visa mer
BOSTAD
Adress
Hulukvarnsgatan 4H
Område
Bymarken
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2005/2006
Antal rum
1 rum och kök
Boarea
37 kvm (föreningens information)
Månadsavgift
1.973 kr/mån Värme och vatten.
Specifikation Drift
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
KARTA