Höstljungstigen 1, sex rum och kök

Livsnjutarens självklara val

Högst levnadslätt och vardagssmidigt. Livet i den nästan-nya vita villan i utkanten av det lugna bostadsområdet kommer att golva dig i all sin bekvämlighet. För här behöver inte ett lillfinger lyftas på många år vad gäller underhåll och fix. Barnen kan tryggt cykla själva till skola och kompisar. Och du susar in till jobbet i stan på max 10 minuter.

När ni väl är hemma lagar ni mat, hänger och umgås i samma öppna rum på nedervåningen. Kulna dagar värmer pelletskaminen skönt. Är vädret varmt och härligt så står säkert dörren öppen till baksidans stora uteplats. Kanske blir det en stund i poolen innan middag? När barnen har kompisar hemma och vill busa ostört håller de sig i allrummet på övervåningen, något som också ni vuxna uppskattar. Annars är även sovrummen stora nog för kompishäng. Tre rum där uppe och ett mindre sovrum i markplan finns att välja på. Välkommen i på en titt!

Snabbfakta
Adress Höstljungstigen 1
Område Barnarp
Bostadstyp Kedjehus i två plan
Antal rum 6 rum och kök
Bo & biyta 140 kvm
Tomtareal 592 kvm
Byggår 2015
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Madelen Zackrisson

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 83
madelen@vastanhem.se
Läs mer

Huset

"Vi valde parkettgolv hela vägen för den varma känslan.”

Hall

"Vi är supernöjda med köket. Det är verkligen socialt"

Kök

Matplats

Vardagsrum

"Husets planlösning var det vi föll för, och vi har älskat det"

Kontor

Badrum på entréplan

"Vi använder alltid ingången vid tvättstugan. Det är så smidigt när man kommer från bilen som står under tak precis utanför"

Tvättstuga

"Allrummet är perfekt när barnen har kompisar hemma"

Allrum

Sovrum 1

"Det är väldigt mysigt att sitta på balkongen en stund på kvällen"

Balkong

Sovrum 2

Badrum på övre plan

Sovrum 3

Uteplats

"Allt är underhållsfritt, det har vi varit noga med"

Trädgård

Carport

"Det känns tryggt att släppa ut ungarna och de kan springa till varandra själva"

Omgivning

Planritning

Mäklaren informerar
Nuvarande ägare har bott i huset sedan det byggdes, nedan följer en kortare sammanfattning av förbättringar som gjorts sedan dess och annan info som kan vara bra att ha med sig vid ett eventuellt köp.
Med start 2014-2015 lät Huskvarnaföretaget Pålsson Bygg uppföra dessa kedjehus med fina lägen i Barnarp.
Köket är från välkända Ballingslöv. Köksö, kompositbänkskiva, kyl och frys med bubbelvatten och is, infälld diskho, spotlights under skåpen är några av extratillvalen i köket. Vitvarorna är från Husqvarna, förutom diskmaskinen som är från Asko. Samtliga är från 2015.
I nedre plan finns en separat tvättstuga/groventré med både tvättmaskin och torktumlare. Maskinerna är fina från Cylinda, båda installerade 2015.
Huset har två uteplatser och begåvar därför de som bor här med utomhuslägen för sol eller skugga över alla dagens timmar! Terassen med jacuzzin har ett klockrent söderläge.
Huset är anslutet med fiber till Wetternet. Läs mer på www.wetternet.se för aktuellt tjänsteutbud. Datanät finns draget i hela huset, nätverkskabel finns i samtliga rum.
Huset värms med hjälp av en effektiv frånluftsvärmepump som kommer från NIBE. Installationen gjordes i samband med husets färdigställande. Golvvärme finns i hela nedre planet där det vattenburna systemet är ingjutet i betongplattan. Golvvärme finns även i badrummet uppe, där den är elburen. För extra mysfaktor har nuvarande ägare installerat en braskamin under årskiftet 2018.
Terrassen byggdes av Pålssons bygg vid inflytt och är av komposittrall. Jacuzzin installerade samtidigt och allt eljobb är utfört av en elektriker. Finns en extra varmvattenberedare i förrådet till uteduschen. Kallvatten är framdraget till uteköket. 2016 installerades markisen vid uteplatsen och för extra skydd så byggdes en pergola med solskydd 2019.
Staket och insynsskydd runt huset är byggt i vinyl och anses vara underhållsfritt. Samtidigt planterade man en tålig tujahäck och byggde en mur på framsidan för att rama in tomten snyggt. Ägarna har även isolerat förrådet. En bonus, Automower ingår i köpet!
”Trädet” i hallen ingår inte i köpet, men däremot så ingår alla gardinskenor och bokhyllorna i förrådet under trappen.
Visa mer
BOSTAD
Adress
Höstljungstigen 1
Område
Barnarp
Upplåtelseform
Friköpt
Antal rum
6 rum och kök
Bo & biarea
140 kvm (taxeringsinformation)
Tomt
Areal: 592 kvm
Energideklaration
Energiklass D , 90 kWh/m2 och år
KARTA