Hisingsängen 173, fem rum och kök

Behändigt i bästa hörnläge

Perfekt lagom för den lilla familjen. Som förstahus, när barnen flugit från boet eller när man bara vill downsiza. 106 kvadrat i två plan står det i pappren. Upplevelsen är mycket större. I entréplan ligger sociala rum där ljuset flödar, en trappa upp finns fyra sovrum utan insyn. Runt husets utsida sträcker sig en lättskött, mysig trädgård med uteplatser både fram och bak. Och till detta kan vi lägga praktiska utrymmen som separat tvättstuga, bra garderober och två badrum. För att inte tala om storheten i läget! Föredömligt trafikfritt, med gångväg till förskolor, skola och affär. Skogen och friluftsområden finns runt knuten och du tar dig till stan på några minuter. Behändigt på alla sätt och vis!

Snabbfakta
Adress Hisingsängen 173
Område Hisingstorp
Bostadstyp Kedjehus i två plan
Antal rum 5 rum och kök
Bo & biyta 106 kvm
Tomtareal 253 kvm
Byggår 1991
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Madelen Zackrisson

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 83
madelen@vastanhem.se
Läs mer

Huset

”Man saknar ingenting. Det är verkligen ett toppenboende"

Hall

Kök

Vardagsrum

”Placeringen i området är väldigt bra. Lite vid sidan av, privat och skönt.”

Badrum på entréplan

”Tvättstugan här är en favorit. Inte så stor, men fantastiskt bra att ha.”

Tvättstuga

Hall på övre plan

”Jag gillar verkligen att ligga i sängen med balkongdörren öppen.”

Sovrum 1

Balkong

Sovrum 2

Badrum på övre plan

Sovrum 3

Sovrum - Arbetsrum

”När det blir för varmt är det skönt att sitta på baksidan i skuggan. Här är det ännu mer privat.”

Trädgård på framsidan

”Parkeringsplatserna är fria att använda för alla. Det är bra när man har gäster.”

Trädgård på baksidan

Carport och förråd

Vid infarten till området står carportarna på rad. En av dem är din. Om du har tunga kassar eller väskor att bära kan det vara skönt att veta att det är nära att gå till ditt hus. Samtidigt är det ju väldigt skönt att slippa trafik precis utanför tomten, särskilt om barnen är små. Ett eget förråd har du också, men det ligger inne på gården, bara ett stenkast från ytterdörren.

Omgivning

”Det är väldigt nära stan, ändå har man skogen och friluftsområden inpå knuten.”

Planritning

Situationsplan

Mäklaren informerar
Nuvarande ägare har bott i huset sedan 2013. Nedan följer en kortare sammanfattning av förbättringar som utförts under nuvarande och föregående ägares innehavstid samt annan info som kan vara bra att ha med sig vid köp.
Husets kök renoverades under 2009 och har följande maskinell utrustning; diskmaskin 2008, kombinerad kyl & frys 2009 samt spis med ugn 2009. Samtliga vitvaror är från IKEA förutom diskmaskinen som är från Siemens.
Badrummet på entréplan totalrenoverades av Stefans Bygg under 2010. Lofthammars Bygg kaklade hallgolvet 2013. För att hålla det torrt och varmt under fötterna finns värmeslingor under hallgolvet. Samma år målades alla väggarna om i huset. Fasaden på huset är ommålat 2017/2018.
I tvättstugan finns det en tvättmaskin och den installerades 2015. Värmepannan kommer från Nibe och är från nybyggnadsåret 1991.
Fastigheten ingår i en samfällighet som går under namnet Skidspåret. Förutom förvaltningen av lekplatsen och omgivningarna i området ingår bredband, grundutbud med tv-kanaler och telefoni från Com Hem, sophämtning, avlopp och vatten i samfällighetsavgiften som fn. är 3 460 kronor per kvartal.
Nuvarande ägare delar på ett förråd ihop med grannen. Förrådet ligger i anslutning till lekplatsen.
Visa mer
BOSTAD
Adress
Hisingsängen 173
Område
Hisingstorp
Upplåtelseform
Friköpt
Antal rum
5 rum och kök
Bo & biarea
106 kvm (taxeringsinformation)
Tomt
Areal: 253 kvm
KARTA