Hermansvägen 15, två rum och kök

Tipp-topp Rosenknopp

Rosenlund är populärt av många anledningar. Alltid nära hem – efter en dag på jobbet, en kväll på sta’n, eller efter hela söndagen på stranden vid Vättern eller Rocksjön. Men också nära om du pendlar med bil hit eller dit på de större vägarna. Och när du kommer hem möts du av en lägenhet i mycket fint skick. Där köket faktiskt är helt nytt och oanvänt. Du märker också att hela fastigheten är välskött av sin förening.

Inom föreningen finns dessutom en öppen gräsyta, stor som tre Wimbledon-planer. Fritt fram att spela mega-kubb eller brännboll med kompisarna och sen fortsätta vid grillen. Sittgrupper finns, men du får nog komplettera med egna stolar om båda vinnare och förlorare ska kunna sitta tillsammans. Lägenheten har en balkong i målstyrt söderläge, men om du vill sträcka ut på filten med en bok en timme eller två, är gräset tacksamt i den årstid som nu kommer.

Snabbfakta
Adress Hermansvägen 15
Område Rosenlund
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 2 rum och kök
Bo & biyta 58 kvm
Vån & Hiss 1 av 3 (Hiss finns ej)
Avgift 3.149 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten & kabel-tv
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Simon Staflund

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 86
simon@vastanhem.se
Läs mer

Entré

Kök

"För mig har det varit väldigt bra med cykelvägarna i alla riktningar; jag har cyklat till jobbet varje dag, men bussen är inte långt bort heller."

Matplats

"Det följer en p-plats till varje lägenhet, och har du kompisar på besök brukar det inte vara svårt med parkering. Till garageplatserna är det kö, men det brukar gå fort att komma fram där."

Vardagsrum

Sovrum

Balkong

"Vårdcentral och apotek är ju väldigt nära, vilket är smidigt. Men till A6-center är det smidigast att ta cykeln."

Badrum

"Föreningen har alltid haft bra gemenskap under min tid. God stämning med lite olika aktiviteter, gärna grillkvällar. "

Föreningen

"Den stora trädgården delar vi med föreningen intill, och där har vi hängt mycket med kompisar, spelat fotboll och grillat."

Omgivning

Planritning

Mäklaren informerar
Nuvarande ägare har ägt bostadsrätten sedan 2015. Nedan följer en kortare sammanfattning av information som kan vara bra att ha med sig vid köp.
Köket helrenoverades så sent som 2020 med köksinteriör från Ikea. Samtliga vitvaror med undantag för kyl/frys och diskmaskin installerades samma år och kommer från Ikea. Spishällen har induktionsfunktion.
Fastigheten är ansluten till Com Hems utbud av tjänster. Ett grundutbud av tv-kanaler ingår i avgiften. Huset är även anslutet till Telias fibernät.
I källaren ligger två tillhörande förråd om cirka sex respektive två kvadratmeter.
Det är sannolikt att köparen kan överta säljarens parkeringsplats, kostnaden till föreningen uppgår för denna till 100 kronor per månad. Garageplatserna kostar 300 kronor per månad, till dessa är det separat kö.
Föreningen planerar en ombyggnation av balkongerna i närtid där dessa blir stora och inglasade. Se gärna huset intill med adress Granatgatan 36 för att få en bild av föreningens planer. Idag finns inga beslutade avgiftsförändringar, dock förväntas ombyggnationen av balkongerna medföra en avgiftshöjning om cirka 300-400 kronor per månad. Detta kontrollerat med föreningens styrelse 18/5 2020.
Visa mer
BOSTAD
Adress
Hermansvägen 15
Område
Rosenlund
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1958
Våningsplan
1 av 3 (Hiss finns ej)
Antal rum
2 rum och kök
Boarea
58 kvm (föreningens information)
Månadsavgift
3.149 kr/mån inkl värme, vatten och kabel-tv
Specifikation Drift
Beräknat antal pers: 1
Säljarens kostnad för hushållsel uppgår till cirka 300 kronor per månad och för försäkring till cirka 100 kronor per månad.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
KARTA