Hägnevägen 30, sju rum och kök

Bland ekar och åkrar

Barnvänligt som ett radhusområde, naturnära som i fjällen. Du har hela naturreservatet runt IKHP-stugan och östra Vätterbranterna tillgängligt precis bakom huset. Bara att slinka in på stigen med vandringskängorna, springskorna eller varför inte en på mjukt dämpad mtb-cykel. Här har familjen miltals med stigar att upptäcka i ett härligt virrvarr upp och ner för kullarna. En bit ovanför huset ligger också Egnahem BK:s fotbollsplaner och kansli. Nära till bollkänslor också.

Huset lever även det upp till högt ställda förväntningar, vinkelvillan både öppnar ytorna och stänger från insyn. Här får du en skyddad vinkel och ett vidlyftigt trädäck där du kan finkalibrera solstolen på tusen sätt mot solen. Altandörrar ut från huset har du från nästan alla rummen; från köket till och med två. Sen kan du njuta av hel källare med stora biytor och braytor. Och drömmer du om en entusiastbil är dubbelgarage ett måste. Ja, hela huset är ett måste tycker vi på Västanhem.

Snabbfakta
Adress Hägnevägen 30
Område Huskvarna Egnahem
Bostadstyp 1-plansvilla med källare
Antal rum 7 rum och kök
Bo & biyta 113 + 113 kvm
Tomtareal 978 kvm
Byggår 1975
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Simon Staflund

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 86
simon@vastanhem.se
Läs mer

Film

Huset

"När vi köpte huset var det i princip helt original sedan byggåret, sen har vi tagit det steg för steg med renoveringarna."

Framsidan

Baksidan

"Familjen som byggde huset från början kom från Finland, kanske därför de satsade på en riktigt bra bastu. Sen har vi kompletterat med en bubbelpool ute också."

Entré

Vardagsrum

Sovrum 1

Kök

"Perfekt att ha ett kryddland på baksidan av köket, eftersom vi har en dörr ut där också."

Matplats

Altan

"Jag brukar ibland sätta mig på förstutrappan på morgonen med en kopp kaffe, och då kan du räkna med att du får en pratstund med grannarna."

Sovrum 2 - Arbetsrum

Badrum på entréplan

Sovrum 3

"Läget är fantastiskt vid skogen, särskilt för oss som har hund."

Sovrum 4

Gillestuga

Duschrum - Bastu

Hobbyrum

"Älgar, rådjur, rävar och grävling är väl de djuren som vi sett från huset ute på ängen, på baksidan av huset."

Tvättstuga

Sovrum 5

Övriga utrymmen i källaren

Dubbelgarage

"Det finns en bred bit mark på baksidan som jag hade en tanke på att arrendera av kommunen för att inhägna och ha getter på."

Omgivning

Mäklaren informerar
Nuvarande ägare har bott i huset sedan 2004 och har löpande utfört renoveringar på fastigheten. Nedan följer lite information som kan vara bra att ha med sig vid ett köp.
Badrummet på entréplan renoverades under 2005. Arbetet utfördes av bl.a. Bergmans Rör och Assemblin.
Köket totalrenoverades under 2006 men köksluckorna har sedan lackerats om under 2017. I köket finns följande maskinell utrustning: spishäll, ugn, mikrovågsugn, spisfläkt, diskmaskin samt kyl och frys. Samtliga vitvaror är av märket Husqvarna. Diskmaskinen är senast utbytt 2014, övriga vitvaror byttes ut i samband med kökets färdigställande 2006.
I tvättstugan finns tvättmaskin (Electrolux) och torktumlare (Electrolux). Tvättmaskinen är installerad 2014 medan torktumlarens ålder är osäker.
Taket på huset är omlagt 2010. Samma år byttes samtliga husets fönster till 3-glas. Dessa arbeten utfördes av Fagerströms bygg.
Under 2016 installerades bergvärme med tillhörande bergvärmepump från IVT. Detta arbete utfördes av Perssons Rör.
Jacuzzin på trädgården installerades under 2016.
Golvvärme finns i entrén, badrummet, hobbyrummet, tvättstugan, toaletten samt i duschrummet. Denna är vattenburen i källarplan och elburen i entréplan.
Braskaminen i gillestugan, som installerades under 2014, bidrar med såväl värme som en hög mysfaktor. Denna har kontrollerats årligen av sotare.
Under 2018 renoverades dubbelgaraget då golvet slipades och väggarna målades om. I samband med detta byttes också garageportarna.
Huset är utrustat med jordfelsbrytare.
Solen går upp på morgonen på husets entrésida, där solen är kvar till cirka lunchtid. Solen avnjuts sedan under hela dagen och kvällen fram tills den går ned från trädäcket på husets framsida.
Fastigheten är ansluten till Wetternets öppna fibernät för en framtidssäkrad uppkoppling. Läs gärna mer på www.wetternet.se.
För att förenkla trädgårdsskötseln följer robotgräsklipparen med i köpet.
Visa mer

Planritning

Situationsplan

BOSTAD
Adress
Hägnevägen 30
Område
Huskvarna Egnahem
Upplåtelseform
Friköpt
Antal rum
7 rum och kök
Bo & biarea
113 + 113 kvm (taxeringsinformation)
Tomt
Areal: 978 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt
Energideklaration
Energiklass C , 83 kWh/m2 och år
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA