Gröna gatan 43B, två rum och kök

Tippelitopp på Torpa

Nämen, hallå där fräsching! Att kliva in i den här stadslyan på gränsen till Torpas villakvarter är som att dra ett djupt andetag och fylla lungorna med syre. Ljust och fräscht. Öppet och luftigt. Och alldeles, alldeles nyrenoverat.

Den genomtänkta stilen hålls samman i alla rum och gör hemmet riktigt vilsamt för ögat. Den stora öppningen mellan kök och vardagsrum låter ljuset från en hel rad fönster svepa runt obehindrat. Här hjälper så klart de vita väggarna och det vitpigmenterade golvet också till. Hallen är stor nog att möblera (vilket är både trevligt och praktiskt) och på andra sidan om den ligger sovrummet skönt och privat mot innergården. Ett alldeles nyfixat badrum och en liten balkong med kvällssolsläge är som grädde på moset på den här marängen. Välkommen!

Snabbfakta
Adress Gröna gatan 43B
Område Torpa
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 2 rum och kök
Bo & biyta 61.6 kvm
Vån & Hiss 3 av 3 (Hiss finns ej)
Avgift 2.616 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten & kabel-tv
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Madelen Zackrisson

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 83
madelen@vastanhem.se
Läs mer

Film

Hall

Kök

Matplats

Vardagsrum

Balkong

Badrum

Sovrum

Klädkammare

Kläder, saker, grejer och lådor. Här får det mesta plats. Den fräscha grunden är redan gjord, nu är det upp till dig att anpassa förvaringslösningen efter just dina behov och sedan hålla hyfsad ordning bland pinalerna.

Föreningens fastighet

Föreningens gård

Föreningen är liten och stabil, och består endast av lägenheterna i huset. På innergården finns en gemensam uteplats där man kan hänga när man vill. Har man bil som man vill parkera inomhus kan det vara idé att ställa sig i kön till garageplatserna i husets källarplan.

Omgivning

Mäklaren informerar
Nuvarande ägare har ägt lägenheten sedan några år tillbaka och har under 2015-2016 gjort en totalrenovering på lägenheten: Nytt kök från Epoq (Elgiganten) och samtliga vitvaror byttes då och omfattar induktionshäll, ugn, diskmaskin och en kombinerad kyl/frys. Värt att notera är att kyl och frys är "anti fingeravtryck" behandlade. Badrummet totalrenoverades under 2016 och är utfört av "Golv och Miljö i Ekängen AB" och det finns kvalitetsintyg om så önskas. Säljaren har gått igenom hela lägenheten, målat väggar, nya golvlister, nytt laminatgolv i delar av lägenheten, vardagsrumsgolvet är nyslipat och vitpigmenterat.
Det finns två förråd i källaren som tillhör lägenheten; ett som är cirka 2 kvm stort och ett som är cirka 1 kvm.
I månadsavgiften som betalas till föreningen ingår värme, vatten och tv. Fastigheten är anslutna till Com Hem där ett grundutbud ingår.
Solen går upp och kastar sina första strålar in i sovrummet. Solen går sedan ner vid vardagsrum och köket där den varit sedan strax efter lunchtid. På balkongen kan du njuta av eftermiddagssolen och även se solnedgången.
Kring huset finns parkeringsplatser (100 kr/mån) och garage (200 kr/mån) som medlemmarna kan hyra. Tilldelningen sker genom föreningens kösystem.
Visa mer

Planritning

BOSTAD
Adress
Gröna gatan 43B
Område
Torpa
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1960
Våningsplan
3 av 3 (Hiss finns ej)
Antal rum
2 rum och kök
Boarea
61.6 kvm (föreningens information)
Månadsavgift
2.616 kr/mån inkl värme, vatten och kabel-tv
Specifikation Drift
Säljarens kostnad för hushållsel uppgår till ca 100 kr per månad. Säljarens kostnad för hemförsäkring uppgår till ca 70 kr per månad.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA