Gröna Gatan 4, två rum och kök

Ljuspunkten mitt i stan

Som att inhalera en stor ballong med syre. Lite så känns det när man stiger innanför dörren till denna lilla pärla till bo. Här sköljer ljuset in utan hämningar och utsikten mot den parklika innergården bjuder på en lummig öppenhet få förunnad så här centralt i stan.

På andra sidan huset går Gröna gatan och Kungsgatan i kors, med matbutiker, restauranger, högskolan och allt annat du kan behöva på bara minuters promenadavstånd. Men här inne är det lugnt. De 50 kvadratmetrarna är ypperligt planerade med en social del – kök och vardagsrum – precis där du stiger in, och mer privata rumsligheter – sovrum och badrum – längre in. Allt är renoverat i klassisk, modern stil som andas nutid utan att bli osams med husets själ och byggåret 1959. Trapporna eller hissen, du väljer själv hur du tar dig upp till lägenheten. Väl där kan vi bara säga, välkommen in!

Snabbfakta
Adress Gröna Gatan 4
Område Torpa - Söder
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 2 rum och kök
Bo & biyta 50.5 kvm
Vån & Hiss 4 av 6 (Hiss finns)
Avgift 2.896 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten, TV & bredband
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Simon Staflund

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 86
simon@vastanhem.se
Läs mer

Entré

Vardagsrum

"Ibland ligger jag i soffan och njuter av kvällshimlen som en rosa tavla i det stora fönstret."

Balkong i väster

"Det är riktigt gott att sitta här på balkongen i kvällssolen."

Kök

"Jag älskar att några kan vara i köket, några hänga i soffan och några på balkongen när man har vänner på besök. Ändå är alla tillsammans."

Sovrum

Badrum

Föreningen

Föreningens fastighet

"När man kommer från gatan och går igenom skjutdörrarna in till gården känns det faktiskt lite som att komma till en annan värld."

Innergården

"Läget är helt perfekt, inte minst när man pluggar. Man går till högskolan på några minuter."

Omgivning

Planritning

Mäklaren informerar
Nuvarande ägare har bott i lägenheten sedan 2012. Nedan följer en kortare sammanfattning av information som kan vara bra att ha med sig vid ett köp.
Köket renoverades 2008 av tidigare ägare och kommer från välkända HTH. Här finns följande maskinell utrustning: induktionshäll (Siemens), ugn (Siemens), spisfläkt (Thermex), mikrovågsugn (Siemens), diskmaskin (Siemens) och kyl/frys (Siemens). Samtliga vitvaror är installerade när köket färdigställdes 2008.
Badrummet renoverades även det 2008 på uppdrag av tidigare ägare. Nuvarande ägare har 2013 lagt in nytt golv och målat om i köket. Sovrummet målades om 2015 och badrumsspegeln är uppsatt 2019.
Lägenheten är utrustad med jordfelsbrytare.
Till lägenheten följer det ett förråd (cirka 3,5 kvm) som är beläget i källaren. I källaren finns även en gemensam tvättstuga med tork- och mangelrum.
Fastigheten är ansluten till Com Hems utbud av mediatjänster. Ett grundutbud av tv-kanaler samt bredband (100 Mbit/sek) ingår i månadsavgiften.
Från balkongen mot innergården kan du njuta av eftermiddag- och kvällssolen från cirka klockan 15 tills den går ned cirka klockan 21-22.
All skötsel av grönytor och trapphus handhas av HSB Service och som medlem har man därför inget ansvar för detta.
När nuvarande ägare flyttar lämnar hon kvar växtgallret på balkongen samt hatt- och skohyllan i entrén. Däremot tar hon med sig "trädet" i sovrummet samt stringhyllan i vardagsrummet.
Visa mer
BOSTAD
Adress
Gröna Gatan 4
Område
Torpa - Söder
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1957-1959
Våningsplan
4 av 6 (Hiss finns)
Antal rum
2 rum och kök
Boarea
50.5 kvm (föreningens information)
Energideklaration
132 kWh/m2 och år
Månadsavgift
2.896 kr/mån inkl värme, vatten, TV och bredband
Specifikation Drift
Beräknat antal pers: 1
Säljarens kostnad för hushållsel uppgår till cirka 250 kr/mån och för försäkring till cirka 100 kr/mån.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA