Gröna Gatan 32B, två rum och kök

Kvadratsmart på Torpa

Gröna gatan gör skäl för namnet. Parker har du lite varstans, stora gröna Friaredalen i ryggen och gång- och springavstånd både till Stadsparken och skogiga Vattenledningsparken. Lägenheten ligger dessutom med grönska både framför och bakom föreningens hus. Inomhus är det mesta dock vitt med morgonljuset som letar sig genom lägenheten från vardagsrummet till sovrummet. Och tvärt om till kvällen. Borde alltså passa både nattmänniskor och morgonpigga. Stamrenoverat, fönsterbytt och balkongbytt. Det är en välskött förening.

Lägenheten i bra skick och startklar, både för en ivrig student eller paret som sätter bo tillsammans för första gången. Badrummet renoverat och köket med en varm träskmak av ek. Balkongen är anpassad efter invånarantalet. Ingen partybalkong alltså, men vardagsrummet kan bli nog så ”förfestlig”. Här har du nära både till högskolorna och nöjeslivet i city, till fots eller på cykel.

Snabbfakta
Adress Gröna Gatan 32B
Område Torpa
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 2 rum och kök
Bo & biyta 43 kvm
Vån & Hiss 3 av 3 (Hiss finns ej)
Avgift 2.206 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten, kabel-TV & bredband
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare
Hittade ingen mäklare
Läs mer

Hall

Vardagsrum

"Vår son har bott här under sin studietid i Jönköping; han trivdes mycket bra att bo så nära högskolan. Att kunna gå överallt."

Balkong

Sovrum

"Torpa, eller Söder som det egentligen heter, är som en stad i staden, massor med butiker, kafféer och restauranger."

Kök

Badrum

"Tvättmaskin i badrummet är väl kanske lite onödigt för en student, men man vänjer sig snabbt vid att tvätta precis när man behöver."

Föreningen

"Här är det både stamrenoverat, fönsterbytt och balkongbytt, så det är en förening som sköter sitt hus långsiktigt."

Föreningens innergård

Omgivning

Mäklaren informerar
Nuvarande ägare har ägt lägenheten sedan 2017. Nedan följer en kortare sammanfattning av förbättringar och renoveringar som är utförda samt information som kan vara bra att ha med sig vid ett eventuellt köp.
Köket som renoverats någon gång under tidigare ägares tid har följande maskinell utrustning: induktionshäll (Husqvarna), ugn, spisfläkt (inköpsår 2018, Thermex) samt kyl/frys (Husqvarna).
Badrummet renoverades troligen under 2007. Här finns även en tvättmaskin (Hoover Dynamic) som följer köpet. Gemensam tvättstuga finns i husets källare.
Bredband från Com Hem ingår i månadsavgiften (100/10 Mbit) tillsammans med värme, vatten och ett grundutbud av TV-kanaler från Com Hem.
Solen ser du först i vardagsrummet, och på balkongen kan du under sommaren njuta av den under förmiddag fram till sen lunchtid.
Till bostaden följer ett rymligt vindsförråd om cirka åtta kvadratmeter. Detta nås smidigt en trappa upp från lägenheten. I källaren finns ett källarförråd om cirka en kvadratmeter.
Parkering på omkringliggande gator sker genom så kallad boendeparkering via Jönköpings Kommun.
Föreningen har idag inga planer på att förändra medlemmarnas månadsavgifter. Detta kontrollerat med föreningens ordförande i augusti 2019.
Visa mer

Planritning

BOSTAD
Adress
Gröna Gatan 32B
Område
Torpa
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1944
Våningsplan
3 av 3 (Hiss finns ej)
Antal rum
2 rum och kök
Boarea
43 kvm
Energideklaration
139 kWh/m2 och år
Månadsavgift
2.206 kr/mån Värme, vatten, kabel-TV och bredband
Specifikation Drift
Beräknat antal pers: 1
Säljarens kostnad för hushållsel uppgår till cirka 150 kronor per månad och för försäkring 150 kronor per månad.
Pantsatt
Nej
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA