Gröna gatan 30A, två rum och kök

Grönt är skönast!

Just här, precis där Gröna gatan gör en liten knyck, öppnar sig stadsbilden och gatan gör skäl för namnet - den gröna. Framför och vid sidan av detta trevåningshus öppnar sig en grön allmänning och föreningens egen trädgård är också ymnigt tilltagen fram till gatan. Alltså ingen större risk för insyn, och å andra sidan inget som bromsar solstrålarna att leta sig upp på balkongen och in i vardagsrummet.

Lägenheten ligger en halv trappa upp och nuvarande ägare har tagit ett enhetligt stilgrepp på lägenheten och hållit det greppet hela vägen genom renoveringen. Enhetliga ljusa ekgolv i kök, vardagsrum och sovrum. Köket går i svart och vit, men också in några finstämda gråskalor där emellan. Att kunna sitta 8 personer på matplatsen till vardags i en Torpa-tvåa hör inte till vanligheten. Men det är lika bra att vänja sig direkt, här väntar många nya vanor om du vill. Som att släntra ner till Lindströms café och köpa frasiga frallor alla dagar i veckan.

Snabbfakta
Adress Gröna gatan 30A
Område Torpa
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 2 rum och kök
Bo & biyta 48 kvm
Vån & Hiss 1 av 3 (Hiss finns ej)
Avgift 3.073 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten, kabel-tv & 100/10 Mbit bredband
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Daniel Sörman Rudenstam

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 84
daniel@vastanhem.se
Läs mer

Film

Vardagsrum

"Lindströms frallor köper vi ofta till frukost, där serveras också frukostbuffé på plats som är väldigt prisvärd."

Kök

Hall

"Willys ligger nära och har det mesta på matfronten, annars är favoriten just nu hamburgarna på Brooklyn Burger."

Sovrum

Badrum

"Har du bråttom att lämna stan så är du ute på E4:an på tre minuter."

Balkong

Förråd

Om nu inte dina två skjutdörrsgarderober skulle räcka finns dessutom två separata förråd i huset; ett stort på vinden och lite mindre i källaren. Plus en del andra gemensamma utrymmen som man får disponera med respekt för sina grannar.

"Vi gillar att huset och balkongen ligger så skyddat en bit in från gatan."

Föreningens fastighet

Föreningens gård

"Många lägger sig i gräset och läser och solar, direkt utanför huset."

Omgivning

Mäklaren informerar
En riktigt fin liten 2:a i ett kanonläge en bit ner på Gröna gatan. Den nuvarande ägaren har låtit genomföra en genomgripande renovering av lägenheten i samtliga delar bortsett badrummet vilket renoverades 2005 genom föreningen i samband med stambyte. Nedan nämns i korta drag vad som gjorts;
Kök med köksinredning från Marbodal och vitvaror från Cylinda och Husqvarna. Taket har sänkts några centimeter för att ge rum för infällda LED-spothlights från Hide-a-light i stilren enkel form. I köket finns även ett diskret inbyggt ljudsystem till vilket du enkelt kopplar din smartphone.
Hallen har försetts med skjutbara dörrar på ena kortsidan vilka snyggt döljer klädförvaringen. Även här har taken sänkts något för att på samma sätt som i köket ge plats för den infällda belysningen.
Sovrum och vardagsrum har liksom både kök och hall fått helt nya snygga golv i ljus ekparkett, samtliga rum har också nyfixade vitmålade väggar där vissa fått ny gips, nymålade tak samt nya lister, eluttag och strömbrytare. Allt är genomgånget! Inget missat!
Renovering enligt ovan utförd av MT Bygg i Jönköping AB.
Solen går upp på balkongsidan och sprider ljus in i vardagsrummet och bort mot hallen. På kvällen ger solen ljus till köket och sovrummet.
Visa mer

Planritning

BOSTAD
Adress
Gröna gatan 30A
Område
Torpa
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1942
Våningsplan
1 av 3 (Hiss finns ej)
Antal rum
2 rum och kök
Boarea
48 kvm (föreningens information)
Energideklaration
Energiklass D , 106 kWh/m2 och år
Månadsavgift
3.073 kr/mån inkl värme, vatten, kabel-tv och 100/10 Mbit bredband
Specifikation Drift
Beräknat antal pers: 2
Säljarens kostnad för hushållsel och hemförsäkring uppgår till ca 370 kr/mån
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
Början av januari.
KARTA