Gröna Gatan 16, tre rum och kök

Gaveln dominerar

Hoppsan, så fort du stiger in här känns det som du får hela våningsplanet för dig själv. Fönster i tre väderstreck, sol genom lägenheten hela dagen och tre rum som gör att ytorna öppnar upp rejält. Du har gaveln för dig själv. Lägg till två rejäla sovrum och en inglasad balkong med kvällssolen som bästa kompis, så har du läget klart för dig.

En stabil HSB-förening där "alla hissar går ända upp", om man säger så. Ordning och reda på ekonomi och fastighet är ett självklart adelsmärke. Gröna gatan är också lugna gatan, och du bor så nära centrum man kan, utan att bo mitt i. Gångavstånd till allt du behöver. Du kanske till och med hör dagspriset på nyfångad torsk från torgförsäljarna på lördag morgon.

Lägenheten är i bra skick, med nyrenoverat badrum och uppdaterat kök. Den möblerbara hallen har fått en härlig vit brädvägg och ett av sovrummen en tredelad skjutdörrsgarderob som tar för sig som en kanadensisk hockey-back. Allt är redo för att flytta in, men vill du sätta din egen prägel på ytskikten så finns det utrymme för egna idéer.

Gavelläget åt söder ger många fördelar, du har ljuset med dig morgon, middag, kväll. Och det är egentligen inget som hindrar att sommarkvällen övergår i natt och du får njuta av det sista knippet solstrålar på din egen balkong.

Snabbfakta
Adress Gröna Gatan 16
Område Torpa
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 3 rum och kök
Bo & biyta 78.5 kvm
Vån & Hiss 3 av 7 (Hiss finns)
Avgift 3.914 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten & kabel-tv
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Johan Marklund

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 82
johan@vastanhem.se
Läs mer

Hall

Vardagsrum

Balkong

"Jag föll för ljuset och rymden i vardagsrummet; det känns mycket större än vad det står på pappret."

Matplats

Kök

Sovrum 1

"Vill man sola eller hitta lite skugga under ett träd, så är det bara hundra meter bort till friaredalen. Där finns också en hel del aktiviteter för stora och små om man vill."

Duschrum

Sovrum 2

Huset

"Bästa restaurangen, är nog Tortellini, med sin vedugnsbakade pizza. Färsk fisk har dom hela veckan på Wallins fisk, lite längre ut på Torpa."

Gården

Omgivning

BOSTAD
Adress
Gröna Gatan 16
Område
Torpa
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1963
Våningsplan
3 av 7 (Hiss finns)
Antal rum
3 rum och kök
Boarea
78.5 kvm (föreningens information)
Månadsavgift
3.914 kr/mån inkl värme, vatten och kabel-tv
Specifikation Drift
Nuvarande ägares beräknade årsförbrukning av hushållsel år 2.450 kWh/år vilket motsvarar cirka 4.000 kr/år.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA