Granslättsvägen 15, fyra rum och kök

Granslättsvägen 15

Letar du efter ett rejält hus att sätta bo i? Står barnvänlig återvändsgata högst på önskelistan? Vill du slippa akuta renoveringar, och i stället lägga energi på familj och egna intressen? Ja, då har du ett riktigt praktexemplar här på Granslättsvägen, med Tabergsån som brusar förbi med bestämda virvlar på väg mot Munksjön och Vättern. Nära och säker gångväg till skolor och förskolor, och busshållplatsen ca 30 sekunder bortom ditt staket.

Huset är inte bara väl omhändertaget av nuvarande ägare som bott i huset i cirka 20 år. Här har det investerats både snyggt och klokt. Uterummet är snudd på överdimensionerat, vilket ger potential för framtiden. Din framtid. Källaren har två rum som utan problem kan vara sovrum, men här finns också ett väldigt fint hemma-spa. Och garaget blev något betydligt mer rejält än den föst planerade carporten. Ett dubbelgarage på en stor tomt är alltid välkommet. Husets vind är helt outnyttjad. Kanske plats för ett sovloft ovanpå vardagsrummet? Brus-bra!

Snabbfakta
Adress Granslättsvägen 15
Område Norrahammar
Bostadstyp 1-plansvilla med källare
Antal rum 4 rum och kök
Bo & biyta 78 + 70 kvm
Tomtareal 1147 kvm
Byggår 1963
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Madelen Zackrisson

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 83
madelen@vastanhem.se
Läs mer

Huset

"Det fanns tydligen ritningar på hur man skulle kunna gör ett sovrum på vinden, men det har aldrig varit aktuellt för vår del"

Hall

Kök

Sovrum - Matsal

Sovrum 1

"Kaminen i öppna spisen värmer väldigt effektivt, ofta får vi öppna ut på glasverandan för att det inte ska bli för varmt"

Vardagsrum

"Villman bygga in verandan helt vore det ganska enkelt. Vi passade på att gjuta en helt ny källardel under. Som ett extra vardagsrum vore det väldigt fint"

Inglasat uterum

"Från början fanns det ett garage i källaren, vilket vi murade igen, för att få mer användbar yta i källaren"

Källare

Relax med dusch och bastu

Sovrum 3

Sovrum 4

Förråd

Under den stora glasverandan finns lite otippat ett väldigt stort förråd med egen utgång till baksidan av huset. Om du är minimalist, med väldigt få ägodelar lär detta utrymme trigga fantasin på allvar, både vuxnas och barnen. Ett litet pingisbord skulle vi föreslå, så att alla kan vara med.

Tvättstuga

Dubbelgarage

"Busshållplatsen är knappt 50 meter bort, och det är lite symboliskt att om man tar 27:an in till sta’n så går den förbi Bäckalyckan dit vi flyttar nu"

Trädgård

Omgivning

Om du får gäster har du såklart en småländsk turistattraktion nästgårds i form av en topptur till Tabergs högsta punkt. Ta god tid på dig och gå till fots, för det finns mycket att upptäcka och lära sig på stigarna runt berget. Eller gå på fladdermus-safari i gruvgångarna.

Vill du bada har du som sagt Åsasjön bara några minuter bort med bilen. Du har skog och äventyr på gångavstånd, förutom mot centrum av Norrahammar, men där har du å andra sidan det mesta du behöver i vardagen i form av affärer, bageri, café, frisör, restaurang och pizzeria och en hel del annat.

Planritning

Mäklaren informerar
Nuvarande ägare har bott i huset sedan 2000. Nedan följer en kortare sammanfattning av utförda förbättringar samt annan information som kan vara bra att ha med sig vid ett köp
2018 Yttertaket tvättades och målades.
2015 Badrummet på entréplan renoverades. Arbetet utfördes av hantverkare.
2010 Köket totalrenoverades och kommer från Smedtorps. De installerade vitvarorna är enligt följande; spis med ugn (Husqvarna), fläkt (Franke), kyl och frys i fullhöjd (Husqvarna), diskmaskin (Husqvarna) och mikrovågsugn (Electrolux). Samtliga vitvaror installerades samma år som köket renoverades.
2008 Relax med bastu och dusch renoverades av Norrahammars Bygg
2007 Nya fönster.
2004 Husets värmekälla, jordvärme, installerades av Energiprodukter Jönköping. Samband med installationen av jordvärmen så passade man på att byta servisen ut mot gatan. Rören byttes av Klassons rör.
2002 Det inglasade uterummet samt förrådet under byggdes. Samma år byggdes garaget med tillhörande förråd.
Det finns en braskamin i vardagsrummet. Provtryckt och godkänd för eldning.
I tvättstugan finns tvättmaskin och torktumlare ovh båda installerades 2001.
Fastigheten är ansluten till Wetternets öppna fibernät för en framtidssäkrad uppkoppling. Läs gärna mer på www.wetternet.se
Vad ingår i köpet? För att göra gräsklippningen smidigare så ingår Automowern. Frysboxen lämnas också kvar!
Visa mer
BOSTAD
Adress
Granslättsvägen 15
Område
Norrahammar
Upplåtelseform
Friköpt
Antal rum
4 rum och kök
Bo & biarea
78 + 70 kvm (taxeringsinformation)
Tomt
Areal: 1147 kvm
Energideklaration
Energiklass D , 112 kWh/m2 och år
KARTA