Grännavägen 68, tre rum och kök

Stora blicksprånget

Här reser blicken i expressfart från Baskarp till Öxnehaga. Och allt där emellan är blått Vättervatten. Åtminstone den dagen vi är här för att fotografera, då solen slösar ymnigt med vinterljus över hela bygden. Det finns inget kameraobjektiv i världen som gör utsikten riktig rättvisa. Den ska upplevas på plats, från vardagsrum och balkong på översta våning. Punkt.

Huset har bara fyra stora lägenheter och du sitter i skyddat bo längst upp i södra gaveln under takskägget. Tre stora rum som du kan inreda på lite olika sätt beroende på tycke och smak. Att vardagsrummet hamnar mitt i är kanske inte så svårt att gissa, eftersom det är störst och med balkongdörren mot kvällssolen. Om du behöver två sovrum funkar det också, men som det ser ut nu är det matsal ut mot utsikten och sängkammare upp mot gården och Huskvarnaberget.

Samma fina parkettgolv ligger sammanhängande utan skarv i alla tre rummen, men med tre olika mönsterläggningar, vilket inte är så vanligt att se. Köket är uppdaterat på senare år med vita fräscha luckor i laminat. Även golv och köksbänk är laminatklädd för att tåla vardagslitaget i många år. Badrummet också renoverat.

Snabbfakta
Adress Grännavägen 68
Område Huskvarna Tätort
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 3 rum och kök
Bo & biyta 75 kvm
Vån & Hiss 2 av 2 (Hiss finns ej)
Avgift 3.240 kr/mån
Inkluderar Värme & parkering
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Johan Marklund

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 82
johan@vastanhem.se
Läs mer

Vardagsrum

Hall

Kök

"En idé vi lekt med är att göra ett nytt kök i det som idag används som sovrum, och få köket i fil med vardagsrummet."

Sovrum - Matsal

Balkong i söder och väster

Sovrum

"Gavelläget är verkligen kanon, just det här att man har fönster i tre väderstreck och att man kan följa solens bana nästan hela dagen är verkligen toppen."

Klädkammare

Duschrum

Trädgård

"Man kan nästan få lite känsla av att bo i ett eget hus när man bor i en sån här liten och mysig förening, det känns liksom som 'vår' trädgård där vi kan gå ut och sätta oss."

Huset

Källare och vind

Eftersom du bor på översta våningen har du närmast till vinden där du både har ett eget stort förråd och stora gemensamma ytor. Har du en lakanstvätt du vill hänga så har du linor för det i bägge ändarna av vinden.

Men vill din cykel ha tak över huvudet, är det såklart smidigare att ställa den i källaren. Här har du väldigt mycket andra utrymmen också, inte minst egen matkällare för potatis, vin och syltburkar. En snickarbänk står i ett utrymme och kan komma väl till pass om du behöver lite svängrum för måleri- eller mindre byggprojekt. Tvättstugan hittar du också här; att få tvättid är liksom inget som kräver någon större planering. Men hänsyn till varandra är lika viktigt här som i en stor förening.

Omgivning

Planritning

BOSTAD
Adress
Grännavägen 68
Område
Huskvarna Tätort
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadsår
1946
Våningsplan
2 av 2 (Hiss finns ej)
Antal rum
3 rum och kök
Boarea
75 kvm (föreningens information)
Månadsavgift
3.240 kr/mån inkl värme och parkering
Specifikation Drift
Föreningen debiterar vattenförbrukningen separat, och denna betalas med 125 kr/månad och person som bor i lägenheten. För ett par som bor tillsammans så blir månadskostnaden således 250 kr.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA