Gärdesgatan 21, sex rum och kök

Familjebäst med rum för fest

Stabilt, tryggt och snyggt. Får vi presentera hela familjens perfektaste hemlikhet! Ett välplacerat, välplanerat, rymligt hem i 1,5 plan av vitaste tegel. Lättskött på lugnaste gatan mitt i Habo, bland trevliga grannar och härliga grönytor. Och aldrig längre än en kvart till vad du än behöver.

Husets planering bygger på vetskap och erfarenhet om en familjevardags behov och bestyr. Här har man inte snålat på varken förvaringsmöjligheter eller sällskapsytor. I köket har den generösa köksön fått ta plats mitt i rummet och erbjuder både sittplatser, förvaring och magnifik arbetsyta. Det stora vardagsrummet breder ut sig riktigt snyggt i vinkel från köket och bjuder in dagens härliga ljus genom stora glaspartier. Och har du praktikaliteter som spatiös groventré med tåligt klinkergolv, praktisk tvättstuga och ett bra extrarum lite vid sidan av på kravlistan? Då kan du bocka av det. Övervåningens sovrum är flexibla och lätta att anpassa efter just dina behov. Ett perfekt hus för hela familjen att växa i!

Snabbfakta
Adress Gärdesgatan 21
Område Habo Kommun
Bostadstyp 1½-plansvilla med vidbyggt garage
Antal rum 6 rum och kök
Bo & biyta 148 + 22 kvm
Tomtareal 949 kvm
Byggår 1973
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Per Sandwall

Reg. Fastighetsmäklare / Kontorschef
036-333 60 81
per@vastanhem.se
Läs mer

Huset

Hall

Vardagsrum

"Det är ett bra rum som går att möblera på många sätt."

Kök

"Köksön blir en naturlig samlingsplats för gäster. Här hänger alla gärna och länge."

Inglasat uterum och altan

Sovrum 1

"Utbyggnaden med ett extra sovrum på entréplanet är en smart lösning. Lite annorlunda men väldigt uppskattat."

Gästtoalett

Groventré

Allrum på övre plan

Sovrum 2

"Det är härligt att starta dagen med så här mycket dagsljus."

Badrum

Sovrum 3-4

"Uterummet värms snabbt upp av solen. Oj, så många, långa och trevliga kvällar vi har haft här."

Tvättavdelning

Trädgård mot gatan

"När grannarnas träd grönskar ser man knappt deras hus. Det blir väldigt ombonat."

Trädgård på baksidan

Dubbelgarage

Omgivning

Mäklaren informerar
Några av de större renoveringarna som utförts är; omläggning av tak 1991 (Habo Bygg), utbyggnad av övre plan med två takkupor 1991 (Habo Bygg), nytt badrum på övre plan 1991 (Miljöhallen/Habo rör), installation av jordvärme 1997 (IVT), fönsterbyte 1991/2002 (E&P Bülows Byggnads AB), plattsättning av uppfart och gångar samt bygge av murar 2000, ombyggnad av carport till garage samt ny elstyrd port 2006, friggebod 2006, nytt golv, tak och glaspartier på altanen 2011, dränering 2013 (Svensson Tech), fiberinstallation 2015.
Ytterligare renoveringar av något mindre karaktär som är utförda på fastigheten är; nya trägolv på övre plan 1991, klinker i entrén 1999, nya trägolv på entréplan 2006, nya vita innerdörrar 2006, renovering av toalett i entréplanet 2006, uppsättning av markiser 2008 samt ny duschkabin i badrummet på övre plan 2017.
Köket totalrenoverades som sagt 2006 kommer från välkända HTH. Samtliga vitvaror kommer från Siemens och installerades vid samma tidpunkt. Värt att notera är att spishällen har induktionsfunktion och att frysen är "frostfri".
Entréplanets golvkonstruktion är med hjälp av mekanisk ventilation satt under konstant undertryck för att säkerställa att ingen ovälkommen fukt eller lukt stannar i huset.
Tvättmaskinen kommer från Miele och installerades 2008. Torktumlaren kommer från AEG och installerades 2019. Torkskåpet som står i tvättavdelningen fungerar inte utan används idag endast för att hänga och torka tvätt. Varmvattenberedaren byttes ut 2015.
Fastigheten är ansluten till Telias fibernät för snabb och pålitlig bredbandsuppkoppling, tv samt telefoni.
Braskaminen är i funktion och godkänd att elda i. Senaste sotning utfördes i mars 2017.
Radonmätning utfördes på fastigheten 2008 med ett årsmedelvärde om 100 Bq/m3. (Gränsvärde 200 Bq/m3) Protokoll bifogas beskrivningen.
Under det varma halvåret når solens strålar uterum och altan från lunch och försvinner i horisonten i väster först till kvällen.
Jordfelsbrytare finns installerad i elcentralen.
I försäljningen ingår hatthylla, skohylla samt träpersienner i vardagsrummet.
I försäljningen ingår inte Automowern.
Visa mer

Planritning

Situationsplan

BOSTAD
Adress
Gärdesgatan 21
Område
Habo Kommun
Upplåtelseform
Friköpt
Antal rum
6 rum och kök
Bo & biarea
148 + 22 kvm (taxeringsinformation)
Tomt
Areal: 949 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt
Energideklaration
Energiklass F , 113 kWh/m2 och år
KARTA