Fortunagatan 44, två rum och kök

Godaste Munken!

Lyckligt lottad är den som äger denna lyxiga lya. En välplanerad tvårummare som med sin öppna planlösning känns som mycket större. Söderbalkong som egentligen borde kallas för uterum för att inte missuppfattas. Inglasad med installerad infravärme gör det möjlig att njuta oavsett om det är en frostig februarimorgon eller sen septemberkväll.

Även läget är oslagbart. Omringad av sjöar och natur är det svårt att tro att denna lägenhet ligger mitt i centrum, men det är faktiskt sant. Här har du gångavstånd till allt du kan tänkas behöva, ja till och med bageriet ligger i grannhuset. Om du kikar riktigt noga, kan du nästan se de färska frukostfrallorna från köksfönstret.

Snabbfakta
Adress Fortunagatan 44
Område Kålgården
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 2 rum och kök
Bo & biyta 64 kvm
Vån & Hiss 2 av 4 (Hiss finns)
Avgift 3.906 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten & kabel-tv
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare
Hittade ingen mäklare
Läs mer

Hall

"En stor förening med hög mysfaktor, dessutom ett härligt brett åldersspann."

Kök

Matplats

Vardagsrum

Inglasad balkong

"På helgerna lyxar vi ofta till det med nybakt bröd från bageriet."

Sovrum

Klädkammare

Badrum

Huset

Föreningens gård

"Cykelvägarna går i alla riktningar härifrån"

Omgivning

Planritning

Mäklaren informerar
Solen går upp och ger härligt morgonljus in i sovrummet. På den inglasade balkongen får man ett långt pass med sol, på sommaren kan man räkna med att man har sol mellan tidig morgon till senare eftermiddag. Den stora inglasade balkongen är mycket användbar och bekväm både gällande temperatur och ljud. Här finns det även installerad infravärme. Balkongen är en fantastisk förlängning av bostadens sällskapsytor!
Badrummet har extrautrustats med bland annat skön golvvärme, duschhörna med glasdörrar, kommod och ett extra badrumsskåp med bra förvaringsutrymme samt tvättpelare från Electrolux.
Köket är från Ballingslöv och samtliga vitvarorna i köket är från Electrolux och från byggåret 2008, fortfarande i fint och fräscht skick! Köksluckorna är uppdaterade i en ny grå kulör. Här finns varmluftsugn med spishäll, köksfläkt, inbyggd mikrovågsugn i arbetshöjd, diskmaskin samt kombinerad kyl och frys.
Nere i entréplanet finns lägenhetens förrådsutrymme, cirka fem kvadratmeter.
Under innergården ligger ett rymligt bilgarage som innehåller 26 bilplatser. Platserna kostar f.n. 459 kr/mån och fördelas enligt kösystem. Föreningen har även p-platser utomhus för 250 kr/mån där platser följer bostadsrätterna. Ej utnyttjade p-platser fördelas enligt kösystem.
Bostäderna i föreningen är anslutna till Com Hem:s kommunikations- och underhållningstjänster. I avgifterna ingår ett basutbud av tv-kanaler.
Föreningen sänkte avgifterna 2016 med 10 procent.
Visa mer
BOSTAD
Adress
Fortunagatan 44
Område
Kålgården
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2008
Våningsplan
2 av 4 (Hiss finns)
Antal rum
2 rum och kök
Boarea
64 kvm (föreningens information)
Månadsavgift
3.906 kr/mån inkl värme, vatten och kabel-tv
Specifikation Drift
Beräknat antal pers: 2
Nuvarande ägares månadskostnad för hushållsel har varit cirka 170 kronor. Hemförsäkring bekostas av varje medlem.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA