Fortunagatan 36, tre rum och kök

Boule, bullar och baguetter

I hjärtat av Nya Kålgården är det lätt att skämma bort sig själv. Långa promenader över Rocksjöns spänger, färska kanelbullar på Rosetten och så nära till boulebanans gemenskap att du kan höra kloten krocka. In till stadens brusande puls är det inte många hundra meter, men du är lika snabbt tillbaka i lugnet på Fru Fortunas gata. Lyckans gudinna.

Lägenheten är ljusstark och vacker, med rummen på rad genom hela huskroppen, från nordost till sydväst. Dubbla balkonger där den ena är inglasad och den andra inte, bara att välja var och hur du vill avnjuta kaffekoppen. Lägenheten i fint skick på alla punkter med en handfull kloka tillval som förenklar tillvaron. Inglasningen på stora balkongen skulle du inte vilja leva utan en enda dag. Ett extra vardagsrum 5-6 månader om året.

Snabbfakta
Adress Fortunagatan 36
Område Kålgården
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 3 rum och kök
Bo & biyta 85 kvm
Vån & Hiss 3 av 5 (Hiss finns)
Avgift 4.482 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten & kabel-tv
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Simon Staflund

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 86
simon@vastanhem.se
Läs mer

Entré

"Såväl skåpen i kök som garderoberna har förvaring hela vägen upp till taket, vilket nog är extra tillval när huset byggdes."

Vardagsrum

"Den stora balkongen med inglasningen blir som ett extra vardagsrum."

Inglasad balkong

"Är det för varmt och soligt på en balkongen är det bara att sätta sig på den andra sidan, eller gå ner på gården."

Kök

Sovrum 1

"Jag tror att första ägaren utrustade klädkammaren med lite extra tillbehör, men det går såklart att göra den ännu mer praktiskt för den som vill."

Sovrum 2

Balkong mot innergården

Badrum

Föreningen

"Det är en bra förening som har många extra utrymmen som alla kan nyttja, bland annat en samlingslokal för fester, och ett övernattningsrum. "

Kålgården

Omgivning

Planritning

Mäklaren informerar
Nedan följer en kortare sammanfattning av information som kan vara bra att ha med sig vid ett köp. Observera att föreningen är en så kallad "50-plus-förening" vilket innebär att minst en i hushållet som ska stå som ägare måste vara 50 år fyllda.
Köket kommer från välkända Myresjökök och är från 2009 när huset byggdes. Köket har följande maskinell utrustning: spis med induktion och ugn (Husqvarna), spisfläkt (Electrolux), mikrovågsugn (Husqvarna), diskmaskin (Electrolux), kyl (Electrolux) och frys (Electrolux). Mikrovågsugnen är från 2020 och spisen från 2017 medan övriga vitvaror installerades i samband med kökets färdigställande 2009.
Badrummet är utrustat med tvättmaskin och torktumlare av märket Electrolux och installerades 2009. Här hålls dina fötter varma tack vare den elburna golvvärmen.
Köparen har möjlighet att få en parkeringsplats i varmgaraget. Garaget nås enkelt och bekvämt med hissen som går hela vägen dit. I källarplanet återfinns även ett rejält källarförråd som tillhör lägenheten.
Föreningens lägenheter är ansluta till Com Hems utbud av Tv- och bredbandstjänster, och ett grundutbud av tv-kanaler ingår i månadsavgiften. Huset är dessutom anslutet till Telias bredbandsnät, så det finns gott om alternativ för snabbt bredband i huset.
Lägenheten är utrustad med jordfelsbrytare.
Till lägenheten hör ett förråd som mäter cirka 6-7 kvadratmeter.
All skötsel av grönytor och trapphus handhas av Riksbyggen service och som medlem har man därför inget ansvar i detta.
Föreningen har idag inga planer på att förändra medlemmarnas månadsavgifter. Detta kontrollerat med föreningens ordförande den 4/3 2020.
Visa mer
BOSTAD
Adress
Fortunagatan 36
Område
Kålgården
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2009
Våningsplan
3 av 5 (Hiss finns)
Antal rum
3 rum och kök
Boarea
85 kvm (föreningens information)
Energideklaration
88 kWh/m2 och år
Månadsavgift
4.482 kr/mån inkl värme, vatten och kabel-tv
Specifikation Drift
Beräknat antal pers: 1
Säljarens kostnad för hushållsel har uppgått till cirka 300 kronor per månad och för försäkring till cirka 100 kronor per månad.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA