Fortunagatan 25, tre rum och kök

En vass burspråkare

Morgonsol eller kvällsol, öst eller väst. En ljusstark lägenhet med kompassrak siktlinje rätt igenom - från balkong till burspråk. Även när det gäller din nattsömn kan du välja om du vill ha morgon- eller kvällssol. Två sovrum i varsin ände av lägenheten öppnar för den valfriheten, och dubbelsängen platsar i båda. En lägenhet som passar i alla ändar av livet, för att inte tala om mitt i. Oavsett en-, två- eller tresamhet, har du ett gyllene läge mitt i stan, med tio minuters promenadavstånd till det mesta.

Kök och badrum inte bara i absolut nyskick, utan väldigt stilskickligt renoverade dessutom. Hallen fick samtidigt ny klinker innanför dörren , så klart samma grå-livliga klinker som i badrummet. Enhetligt är bäst.

Snabbfakta
Adress Fortunagatan 25
Område Kålgården
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 3 rum och kök
Bo & biyta 83.5 kvm
Vån & Hiss 3 av 4 (Hiss finns)
Avgift 4.177 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten, bredband & TV
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Simon Staflund

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 86
simon@vastanhem.se
Läs mer

Entré

"När våren kommer är det så härligt att låta dörren stå öppen till balkongen, så att du ser rätt igenom hela lägenheten. Ett extra vardagsrum, som vi kommer sakna."

Kök

"Balkongen har lite rolig form, där både vi och en hel del grönt trivs bra. Tomater, chili och andra kryddor brukar vi odla när värmen kommer."

Inglasad balkong

"Vardagsrummet är väldigt ljust och från fönstren ser du utmed hela gatan, faktiskt ända bort till El Duderino som är vår favorit bland kvarterskrogar."

Vardagsrum

"Burspråket är bra också när du ska guida vänner som är på väg hit men som inte riktigt hittar in på gården, du ser dem när de kommer på gatan."

Sovrum 1

Badrum

"När vi renoverade badrummet så bytte vi plats på dusch och tvättmaskin/torktumlare för att nyttja badrummets yta på ett bättre sätt."

Sovrum 2

Huset

Föreningens innergård

"Det är härligt att kunna nyttja gräset och sittgrupperna under sommaren för både grillning och solning"

Föreningen

"Två städdagar brukar föreningen ha varje år, och det brukar gå fort att städa på gångar och rabatter så att det är fint för alla. Kul att träffa folket i huset dessutom."

Kålgården

Omgivning

Planritning

Mäklaren informerar
Nuvarande ägare har bott i lägenheten sedan 2016. Nedan följer en kortare sammanfattning av information som kan vara bra att ha med sig vid ett köp.
Köket renoverades 2018, då nuvarande ägare bytte ut köksluckorna, bänkskiva, kakel, golv och samtliga vitvaror. Kökets stommar behölls och kommer från välkända Myresjökök medan luckorna kommer från Miljökök. Här finns följande maskinell utrustning: induktionshäll (Electrolux), ugn (Electrolux), spisfläkt (Siemens), diskmaskin (Electrolux), kyl (Electrolux) och frys (Electrolux).
Badrummet renoverades 2016 av JW Kakelsättning AB. Våtrumsintyg hittar du tillsammans med övriga dokument. Här finns tvättmaskin och torktumlare, som båda installerades i samband med renoveringen och är av märket Bosch.
Under 2016 har nytt klinkergolv lagts i hallen och golvet i köket lades in nytt i samband med köksrenoveringen 2018. Samtliga rum i lägenheten har målats/tapetserats 2016-2018.
Lägenheten är utrustad med jordfelsbrytare.
Till lägenheten hör ett mycket rymligt vindsförråd som mäter cirka 25 kvadratmeter.
Fastigheten är ansluten till Com Hems utbud av mediatjänster. Ett grundutbud av tv-kanaler samt bredband (100 Mbit/sek) ingår i månadsavgiften.
All skötsel av grönytor och trapphus handhas av Riksbyggen service och som medlem har man därför inget ansvar i detta.
Solen går upp och kastar sina första strålar in på den inglasade balkongen, köket och sovrum 1. På balkongen mot innergården kan du sedan njuta av förmiddagssolen.
Föreningen har 6 garageplatser, 2 vanliga parkeringsplatser. Dessutom finns 18 carportplatser. Till samtliga dessa platser är det separat kö.
Föreningen har för närvarande inga planerade avgiftsändringar (kontrollerat 2019-05-07) och så sent som under 2016 sänktes månadsavgifterna med 3,2 %.
Visa mer
BOSTAD
Adress
Fortunagatan 25
Område
Kålgården
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2002
Våningsplan
3 av 4 (Hiss finns)
Antal rum
3 rum och kök
Boarea
83.5 kvm (föreningens information)
Energideklaration
103 kWh/m2 och år
Månadsavgift
4.177 kr/mån inkl värme, vatten, bredband och TV
Specifikation Drift
Beräknat antal pers: 2
Säljarnas kostnad för hushållsel uppgår till cirka 340 kr/mån och för försäkring till cirka 150 kr/mån.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA