Fortunagatan 14, fyra rum och kök

En fyra för familjen

Ett kök, två balkonger, två badrum och tre sovrum. En både snygg och praktisk kombo som gör barnfamiljens livspussel lite enklare att lägga. Skillnaden mot en mindre villa eller ett radhus är marginell. Fördelen uppenbar, du har ingen panel att måla, inga rabatter att vattna, inget gräs att klippa. Två balkonger i öst och väst, ger valfrihet när det gäller att äta ute. Fin siktlinje genom hela lägenheten via ett av sovrummen som har stor flexibel potential tack vare lite småpampiga skjutdörrar som kan förlänga vardagsrummet, om du vill. Även den inglasade balkongen är en varm bekantskap som expanderar både utesäsong och matplats.

Du bor modernt på nya Kålgården, men har lika mycket utsikt över de gamla husens lapptäcke av tak, gavlar och paneler. Du ser ner till dagiset, och ända bort till entrén på Coop på Östra torget. Sen har du Länsmuseet och Spira på tvärhands avstånd när du törstar efter konst och kultur. Vill du konvertera uppdämd lägesenergi till rörelseenergi så är både Rocksjön och Munksjön villiga att hjälpa till. Enklast med en löptur, eller promenad. Men till vintern kan du kanske snöra på dig skridskorna.

Snabbfakta
Adress Fortunagatan 14
Område Kålgården
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 4 rum och kök
Bo & biyta 99.8 kvm
Vån & Hiss 3 av 4 (Hiss finns)
Avgift 5.974 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten & kabel-TV
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Rrezarta Veliqi

Reg Fastighetsmäklare
036- 333 60 85
rrezarta@vastanhem.se
Läs mer

Hall

Kök

Inglasad balkong

"Kvällsbalkongen mot gården har vi inte använt så mycket, men den stora vid köket funkar bra med barnen tack vare inglasningen där kan det stå öppet hela tiden."

Vardagsrum

Sovrum 1

Ett flexibelt rum som kan bli både en förlängning av vardagsrummet och ett fint sovrum. Dubbla skjutdörrar som gapar stort och låter ljuset pila in rätt igenom huskroppen, nästan från balkong till balkong. Som bibliotek och medierum är det också perfekt. Tänk dig bokhyllor från golv till tak och din skönaste fåtölj i hörnet. Låt familjens behov bestämma och växla om när det behövs.

"Att ha haft två badrum, två balkonger och rejäla rum har varit en riktig lyx i vardagen."

Balkong

"Vi har bott här med två barn, och det har funkat väldigt bra, i och med att vi har dagis på nära håll. Lekplats finns både här på gården och en bit bort."

Sovrum 2

Ett barnrum eller gästrum som ligger mot gården. Två vanliga garderober och ek på golvet precis som i resten av lägenheten. Lägg även märke till fönsterbänkarna i kalksten som är genomgående i hela lägenheten. Om du ställer fönstret i vädringsläge kommer tand-fen lättare in om natten för att byta gadd mot guld.

Badrum

Perfekt med ett litet badrum med fullstor kapacitet att avlasta i morgonrutinerna där tonåringen kan få duscha utan att höra knackningar på dörren var annan minut. Kakelsättningen diskret och gångbar än i dag. Grått och vitt går aldrig ur tiden. Självklart finns det handdukstork som enkelt nyttjas som klädhängare mellan klädbyten.

"Föreningen har två övernattningsrum som vi nyttjat flitigt; perfekt när det är storhelger och man har gäster som vill stanna lite längre."

Sovrum 3

Badrum & Tvätt

Dubbla funktioner med tvättinrättning tillsammans med badkar. Släng barnen i karet med vattenpistoler och badankor, medan du hänger, stryker och viker de två senaste tvättarna. Golvvärme gör att det snabbt torkar upp om de skvätts på golvet. Även tvätt som bara vill hänga torkar snabbt av samma anledning. Tvättmaskinen är i princip helt ny.

Klädkammare - Förråd

Föreningen

"Det är en alldeles underbar förening att bo i, som alltid tänker ett steg före och värnar för både stora och små."

Innergården

Omgivningarna

Mäklaren informerar
Nuvarande ägare har bott i lägenheten sedan 2015. Nedan följer en kortare sammanställning av information som kan vara bra att ha med sig vid ett köp.
Föreningen har avtal med Com Hem avseende kabel-TV och kommer gå över till Telia vid årsskiftet. I samband med övergången kommer fiber att installeras. Månadsavgiften kommer att höjas med cirka 140 kr/mån och då kommer bredband (100/10 Mbit/s) samt Ip-telefoni att ingå. (Uppgift av föreningen 2018-08-21).
Nuvarande ägare har glasat in balkongen (i anslutning till köket) och målat om väggar.
Köket är av märket Ballingslöv och den maskinella utrustningen består av följande: häll (Electrolux), inbyggd diskmaskin (Electrolux), inbyggd ugn (Electrolux), inbyggd mikro (IKEA), kyl och frys (Electrolux). Samtliga vitvaror är från 2006 förutom mikron som är från 2016.
I det större badrummet ligger det golvvärme.
På balkongen mot innergården skiner solens strålar från lunchtid till sent in på kvällen.
En parkeringsplats finns reserverad för lägenheten och kostar 100 kr/mån. Till carporten är det kösystem via föreningen.
Till lägenheten hör ett förråd vilket är beläget på innergården.
Visa mer

Planritning

BOSTAD
Adress
Fortunagatan 14
Område
Kålgården
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2005
Våningsplan
3 av 4 (Hiss finns)
Antal rum
4 rum och kök
Boarea
99.8 kvm (föreningens information)
Månadsavgift
5.974 kr/mån Värme, vatten och kabel-TV
Specifikation Drift
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
KARTA