Fiskargränd 3 C, fyra rum och kök

Den ljusa asken

Kvarteret Atollen, det nya bostadsområdet mitt i Jönköpings absoluta epicentrum. En atoll innebär en landmassa som höjt sig och omfamnar havet. Såklart ett passande namn för hela huset, och denna lägenhet i synnerhet, som ligger "förtöjd" vid Munksjöns kaj som en båt. Lägenheten är i absolut nyskick, högst upp i huset med den platåliknande innergården framför balkongräcket. Utsikten och sjökänslan är evigt ny - varje dag året runt.

Tre sovrum och ett stort vardagsrum räcker långt, men här kan du addera ett rejält kök som gör att du knappast kommer sakna ett separat matsalsbord. Den elegant inglasade balkongen har bredsidan mot söder och låter en rejäl klunk av Munksjön skölja in i siktlinjen. Den blonda askparketten i hela lägenheten är ett tillval som nuvarande ägare gjorde. Hårt som ek, vacker struktur och en sval, lätt känsla som kysser dina fötter varje morgon.

Mitt-i-stan-känslan är faktiskt inte så påtaglig som man kan tro, när man släntrar in från Fiskargränden. Uppe i lägenheten är det bara vattnet, himlen och innergården som står för underhållningen. Koppla av - bruset från stadens puls är på skön distans, men du kan koppla upp dig när som helst, mer centralt kan det inte bli.

Snabbfakta
Adress Fiskargränd 3 C
Område Jönköping City
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 4 rum och kök
Bo & biyta 109 kvm
Vån & Hiss 5 av 5 (Hiss finns)
Avgift 6.190 kr/mån
Inkluderar Värme, kallvatten & kabel-tv
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Johan Marklund

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 82
johan@vastanhem.se
Läs mer

Film

Huset

Hall

Vardagsrum

"Man har aldrig känslan av att sitta mitt i stan, utsikten över sjön gör att blick och tanke tar dig långt bort. Och huset är så tyst! Vi trodde knappt det var sant när vi sov här de första nätterna."

Kök och matplats

Inglasad balkong

Sovrum 1

"Vi satt på balkongen hela hösten och åt middag, solen värmer så snabbt upp luften här ute. Och blir det för varmt så kan man skjuta bort alla glaspartier och få en helt öppen balkong, det är suveränt."

Badrum och tvätt

Sovrum 2

Gäst-WC

"Springa eller promenera runt Munksjön blir lätt en skön vana, inte bara när det är vår och fint väder."

Sovrum 3

Föreningens gård

Omgivning

"Vill du fånga dagens sista solstrålar, är det bara att glida ner på vår egen innergård, som känns lite som att vara på en båt. "

Planritning

BOSTAD
Adress
Fiskargränd 3 C
Område
Jönköping City
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våningsplan
5 av 5 (Hiss finns)
Antal rum
4 rum och kök
Boarea
109 kvm (föreningens information)
Månadsavgift
6.190 kr/mån inkl värme, kallvatten och kabel-tv
Driftskostnad
7.000 kr/år
Specifikation Drift
El: 4.500 kr/år
Vatten: 2.500 kr/år
Beräknat antal pers: 3
Nuvarande ägares beräknade årsförbrukning av hushållsel: 4.500 kr/år. Beräknad årskostnad för varmvatten: 2.500 kr/år.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA