Falkgatan 3, sex rum och kök

Finfalken på Kråkeryd

Nybyggt anno 1982, men det mesta nybytt bara de senaste åren. Golv, fönster, kök och två badrum. Med det brutna taket får du en mycket yteffektiv övervåning, men med lite bevarat snedtak som ramar in alla sovrummen uppe och gör tillvaron lite mindre fyrkantig.

Tre eller fyra sovrum, stora gemensamma ytor både uppe och nere och två badrum med fullservice. Med tanke på kvarteren runtomkring, med lekplatser lite här och där och vändplaner i slutet av alla gator så är detta mer än barntillåtet.

Inte Habos största tomt men definitivt en av de solvänligaste, med lättskötta plana gräsytor som stjäl minimalt av din lediga tid. Garaget har också fått sig en släng av uppfräschningssleven, med helt ny eldriven port som dessutom breddats från 80-talsstandard till 2018-årsstandard. Bara att flytta rakt in, för både er och bilen.

Snabbfakta
Adress Falkgatan 3
Område Kråkeryd
Bostadstyp 2-plansvilla
Antal rum 6 rum och kök
Bo & biyta 152 kvm
Tomtareal 551 kvm
Byggår 1982
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Johan Marklund

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 82
johan@vastanhem.se
Läs mer

Huset

Huvudentré

Kök och matplats

"När vi ändå bytte dörrar och fönster, och satte i en balkongdörr i köket, så blev det också kodlås i ytterdörrarna. Det funkar perfekt."

Uteplats i söder

Vardagsrum

Duschrum i entréplan

"Det finns nog minst fyra förskolor på nära håll, och några på lite längre håll också. Mycket att välja på."

Sovrum 1 - Kontor

Groventré och tvättstuga

Sovrum 2

"Om man genar ner mot Slättens idrottsplats finns det fina pulkabackar också, annars har vi flera egna lekplatser inom området."

Badrum på andra plan

Allrum - TV-rum

Sovrum 3

"Vi passade på att bredda porten till garaget, när vi ändå bytte, och tog bort det lilla soprummet som inte längre rymde de stora nya kärlen."

Sovrum 4

Klädkammare

Uteplats i väster

Trädgård

"Äpplen, plommon och körsbär finns i trädgården och vi gillar nog våra Aroma-äpplen bäst. Men körsbären är väldigt goda också och många, så grannen brukar få en del."

Garage

Mäklaren informerar
Nuvarande ägare har bott i huset sedan 2012. Nedan följer en kortare sammanställning av förbättringar som gjorts sedan dess och annan fakta som kan vara bra att ha med sig vid ett köp.
Renovering av båda badrummen och tvättstugan med hjälp av behöriga hantverkare utfördes under föregående ägares tid. Våtrumsintyg och kvalitetsdokument på utfört arbete finns.
2012 - helrenovering av köket med hjälp av snickare. Samtliga vitvaror byttes samma år.
2012 - Installation av nytt ventilationssystem (mekanisk till-/frånluft med återvinning).
2013 - Byte av innerdörrar, tapetsering och målning, mattläggning i trappa, installation av ny bredare garageport.
2014 - Byte av ytterdörrar och fönster med hjälp av snickare, upptagning av ny dörröppning i anslutning till köket med utgång till södervänd uteplats samt indragning av fiberoptiskt bredband.
2017 - Målning av fönsterfoder till grått och målning av garagedörr.
2018 - Byte av innerdörrar på andra plan samt målning och golvbyte i klädkammare på andra plan.
Fiberoptiskt bredband är indraget i huset och anslutet till Habo Energis stadsnät, för mer information om vilka hastigheter som erbjuds och olika TV-lösningar, besök gärna www.habonet.se. TV-uttag är framdraget till samtliga sovrum samt både vardagsrummet i markplan och allrummet en trappa upp.
Visa mer

Planritning

BOSTAD
Adress
Falkgatan 3
Område
Kråkeryd
Upplåtelseform
Friköpt
Antal rum
6 rum och kök
Bo & biarea
152 kvm (taxeringsinformation)
Tomt
Areal: 551 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt
Energideklaration
Energiklass B , 78 kWh/m2 och år
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA