Fågelsångsvägen 15, sex rum och kök

Kravlös borg för njutaren

En liten bit upp på bergets kant i Huskvarnas västra del ligger denna tegelvilla och vilar. Från vägen ser inte huset så stort ut, men det är i själva verket en rätt rejäl suterrängvilla. Ett trevligt och avslappnat hus som är lätt att trivas tillsammans med. Här letar sig solen alltid in i något fönster och från den stora balkongen ser man nästan hela Huskvarna. De mer kostsamma delarna av huset - som kök, badrum och tvättstuga - har skötts om kontinuerligt genom åren och är i fint skick. Övriga rum är enkla att sätta sin egen prägel på om man så vill. Men bara om man känner för det. Detta är ett avslappnat hus som inte kräver mer än man har lust till. Lugnet och fågelkvittret får man på köpet.

Snabbfakta
Adress Fågelsångsvägen 15
Område Huskvarna Söder
Bostadstyp Suterrängvilla i två plan
Antal rum 6 rum och kök
Bo & biyta 175 + 20 kvm
Tomtareal 566 kvm
Byggår 1974
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Per Sandwall

Reg. Fastighetsmäklare / Kontorschef
036-333 60 81
per@vastanhem.se
Läs mer

Huset & trädgården

Kök - Matplats

"Jag kan inte riktigt säga varför, men det är ett väldigt mysigt kök som alla trivs i."

Vardagsrum

Balkong

"På balkongen sitter vi jättemycket på sommaren. Grillar, äter och njuter."

Hall

Sovrum 1

Sovrum 2

Badrum

Gillestuga

"På vintern när det är kallt är det riktigt mysigt att tända en brasa i spisen. För mig är det ett trevligt sällskap."

Sovrum 3

Sovrum 4

Relax - Bastu

Tvättstuga

Toalett

Uthyrningslägenhet

Garage

Omgivning

Längst upp mot naturen på Huskvarnas västra sida ligger Fågelsångsvägen 15. Härifrån är det inte långt till något, ändå är fåglarnas sång nästan det enda som bryter tystnaden. Bussen ner till centrum stannar strax intill, om man inte vill ta en promenad dit. Det tar bara en kvart. Ska man längre bort är det enkelt att ta tåget, en promenad på tio minuter så är man på stationen. På gångavstånd ligger också både kiosk och pizzeria. Vill man hellre ta sig ut i naturen och motionera finns vackra Bråneryd och Vissmålen inom lagom räckhåll.

"Tystnaden på natten är slående, med tanke på att det ändå är mitt i ett villaområde."
Mäklaren informerar
Nuvarande ägare har varit bott i huset sedan 1996 och har bland annat renoverat fastigheten enl. följande; fjärrvärmeanläggning 2000, badrum på entréplan 2000, kök 2004, nya markiser 2005, utbyte av termostater 2014, utbyte av hängrännor/stuprör 2014, renovering av relax i suterrängplan 2014.
Samtlig maskinell utrustning förutom diskmaskinen i köket är från 2004 då köket renoverades. Diskmaskinen installerades 2013. Tvättmaskinen i suterrängplanet är från 2012.
Om köparen önskar, kvarlämnas samtliga möbler i uthyrningslägenheten. Nuvarande hyresgäst kommer vara utflyttad vid köparens tillträde till fastigheten.
Säljaren har idag en bredbandsuppkoppling genom en ADSL-uppkoppling. Önskas istället en uppkoppling genom fiber har Jönköpings Energi precis påbörjat arbetet med att ansluta gatan till Jönköpings stadsnät - Wetternet. Arbetet beräknas slutföras till hösten. Köparens kostnad uppgår till 14.500 kronor om anslutning önskas.
Larmet som finns monterat i huset övergår till köparen utan extra kostnad. Säljaren har idag systemet anslutet till Sector Alarm.
På taket finns idag en parabolantenn som ingår i köpet. Parabolen är inställd på att ta in Canal Digitals utbud av kanaler.
Visa mer

Planritning

BOSTAD
Adress
Fågelsångsvägen 15
Område
Huskvarna Söder
Upplåtelseform
Friköpt
Antal rum
6 rum och kök
Bo & biarea
175 + 20 kvm (taxeringsinformation)
Tomt
Areal: 566 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt
Energideklaration
Energiklass E , 154 kWh/m2 och år
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA