Erik Dahlbergsgatan 11, ett rum och kök

Pånyttfödd Torpare

Trapphallen håller huvudet högt med rejält ljusnedsläpp från fönstret uppe i trappan. Ett gammalt hus från 40-talet, med kassavalvstjocka väggar som ger djupa fönsternischer att ställa mormors fina pelargoner i. Huset alltså gammalt, men föreningen relativt nybildad. Lägenheten är nyligen renoverad, där köket blivit en väldigt social skapelse och badrummet är så nytt som det bara kan bli.

En ung förening innebär också unika möjligheter att komma in och bli en aktiv medlem och hjälpa till att sätta prägel på husets gemenskap, rutiner och miljöer inom- och utomhus. Att bo på Torpa kan bli en väldigt skön start i livet med kompisar som lätt droppar in, och lätt att droppa vidare ut på stan, bort till högskolan eller ut på en löprunda upp mot Stadsparkens djurhagar.

Snabbfakta
Adress Erik Dahlbergsgatan 11
Område Torpa
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 1 rum och kök
Bo & biyta 37 kvm
Vån & Hiss 1 av 3 (Hiss finns ej)
Avgift 2.454 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten & kabel-tv
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Madelen Zackrisson

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 83
madelen@vastanhem.se
Läs mer

Hall

Kök

Vardagsrum

Badrum

Föreningens fastighet

Omgivning

Högskolan

Mäklaren informerar
Nuvarande ägare har bott i lägenheten i flera år och var med när fastigheten ombildades till bostadsrätter. Nedan följer en kortare sammanfattning av förbättringar och åtgärder som gjorts sedan ombildningen:
Ett stilrent kök från HTH med vita skåpsluckor och 15*15 kakel med mörk fog som bryts av snyggt mot en vägg med gråbetsad träpanel. Samtliga vitvaror byttes vid renoveringen 2015.
Renoverade väggar som målats i en ljusgrå kulör samt vitmålade tak. Nya vitpigmenterade furugolv i samtliga rum. Allt är genomgånget!
Till lägenheten följer ett lägenhetsförråd. Tvättstugan ligger även den i källaren så det är mycket smidigt att komma intill och boka tvättid. Tvättstugan hålls tillgänglig för medlemmarna mellan klockan 06:00 och 22:00, och dagen är uppdelad på fyra tvättpass om fyra timmar vardera.
Föreningens samtliga lägenheter är ansluta till Com Hem som levererar ett grundutbud av tv-kanaler till föreningens alla lägenheter. För er som även önskar bredband och ip-telefoni kan denna leverantör även leverera detta. För mer info om vilka paketlösningar som finns, besök gärna www.comhem.se. Föreningen planerar idag att se över ett gemensamt gruppavtal med Com Hem som kommer göra det billigare för varje bostadsinnehavare.
Visa mer

Planritning

BOSTAD
Adress
Erik Dahlbergsgatan 11
Område
Torpa
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1936
Våningsplan
1 av 3 (Hiss finns ej)
Antal rum
1 rum och kök
Boarea
37 kvm (föreningens information)
Månadsavgift
2.454 kr/mån inkl värme, vatten och kabel-tv
Specifikation Drift
Beräknat antal pers: 1
Säljarens kostnad för hushållsel och försäkring uppgår till ca 260 kronor per månad.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA