Ekgatan 7 B, rum och kök

Tipptoppad med stort kök och lummig söderbalkong

Redan nu gläntar vi lite på dörren till ett fint hem som vi lärt känna under försommaren. Hör gärna av dig till info@vastanhem.se så återkopplar vi med mer information till dig.Detta är en lägenhet i hjärtat av det riktiga Torpa, söder om Torpaplan. Precis i gränslandet till de lummiga villakvarteren. Lägenheten har faktiskt en del "villa-kvaliteter" tack vare en klok utslagning av väggen mellan två lägenheter. Resultatet är en riktigt pampig trerummare, med två badrum, imponerande kök och egen fräsch tvättstuga i det som förr var kokvrå i den mindre lägenheten. Två stora sovrum, gör det fritt fram att välja vilket som ska vara sängkammare.

Huset gammalt och såväl lägenheten som trapphuset har kvar gamla attribut som fina tidsmarkörer. Husets fasad har däremot fått ett yngre och underhållsbefriat utseende. Bland annat har nya balkonger adderats på fasaden som öppnar för lite mer kamratskap även på balkongen. Även fram- och baksidan av huset är under ombyggnad just nu. Med lite tålamod några månader, är det snart lika mysigt på gården som inne i lägenheten.

Snabbfakta
Adress Ekgatan 7 B
Område Torpa
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 3.5 rum och kök
Bo & biyta 90.4 kvm
Vån & Hiss 2 av 3 (Hiss finns ej)
Avgift 4.165 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten, bredband & kabel-tv
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Johan Marklund

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 82
johan@vastanhem.se
Läs mer

Entré

Kök och matplats

Hall vid entrén

"Vi gillar stilen och åldern på huset, att de gamla plankgolven är i så fint skick och så takhöjden så klart; jag tror det är cirka 270 cm till taket."

Vardagsrum

Balkong i söder

Passage vid sovrum 1

"Det är en förening som är väldigt aktiv, nu görs det om både på framsidan och baksidan av huset, men det får vi nog inte njuta av så mycket innan vi flyttar."

Duschrum

Sovrum 1

Badrum

"I källaren finns en hel del användbart som gästlägenhet, gym, pingisrum, bastu med dusch. Och tvättstuga såklart, men vi har vår egen."

Sovrum 2

Tvättstuga

Föreningens hus

"Köket är ett härligt sällskapsrum, där vi suttit väldigt många; upp till 12 personer är inget problem."

Gemensamma utrymmen

Omgivning

Mäklaren informerar
Köket renoverades 2009 och samtliga maskiner är från detta år förutom diskmaskinen som byttes 2013. Under 2015 tapetserades köket om och under 2017 byttes beslagen och ny belysning och eluttag monterades över arbetsbänken under 2018.
Under 2015 målades sovrum 2 om och fler eluttag monterades.
Tvättstugan byggdes i sin helhet under 2016 med ny el, ny tvättmaskin och torktumlare och ny grovvask.
Under 2017 renoverades sovrum 1 och en uppsatt vägg togs bort, fler vägguttag monterades, golvet slipades om och behandlades med hårdvaxolja och väggarna målades om.
Under 2016 installerades ett jordat eluttag på balkongen så att man kan ha både belysning, infravärme och elgrill här ute.
Under 2018 byttes en badrumsfläkt ut mot en modernare PAX-fläkt.
Badrummet renoverades 2010 av behöriga hantverkare och i detta finns elektrisk golvvärme.
Till lägenheten finns hela fyra förråd. Två på vinden (båda på 15 kvm vardera) och två i källarplan (båda på 7 kvm vardera).
I månadsavgiften till föreningen ingår värme, vatten, grundutbud av kabel-TV samt även bredband (100 Mbit/s) via Comhem.
Visa mer

Planritning

BOSTAD
Adress
Ekgatan 7 B
Område
Torpa
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1944
Våningsplan
2 av 3 (Hiss finns ej)
Antal rum
3.5 rum och kök
Boarea
90.4 kvm (föreningens information)
Månadsavgift
4.165 kr/mån inkl värme, vatten, bredband och kabel-tv
Specifikation Drift
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA