Egnahemsvägen 1, sex rum och kök

Sprillans luftig fräsching

Du ställer ner den tunga flyttkartongen och ser dig omkring. Äntligen står du i ert nya hus! Sprillans nytt och alldeles oanvänt. Här har inga busiga ungar ritat på väggarna (än). Här har inga märken gjorts i golvet eller vinfläckar fastnat på köksbänken (än). Det är sådant som kommer sedan, när livet flyttar in.

Du ser dig omkring. Ser framför dig alla trevliga middagar ni ska ha med vännerna. Det stora kombinerade kök- och vardagsrummet är precis sådär härligt stort att det kan ta hand om både tjocka släkten och halva vänskapskretsen utan att det blir trångt. Sommartid kan man förstås öppna ut mot baksidans uteplats och flytta ut hela sällskapet. Med tanke på det är det kanske rätt läge nu att sälja in din idé om att köpa den där härligt jättestora gasolgrillen som du har drömt om. Med ett leende på läpparna går du ut efter ännu en flyttkartong i bilen.

Visst är det lite jobb med att flytta. Men när det bara handlar om att bära in grejerna och sedan är allt fix-färdigt, då känns det ju nästan som semester.

Snabbfakta
Adress Egnahemsvägen 1
Område Tenhult
Bostadstyp 1-plansvilla
Antal rum 6 rum och kök
Bo & biyta 143 kvm
Tomtareal 822 kvm
Byggår 2017
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Per Sandwall

Reg. Fastighetsmäklare / Kontorschef
036-333 60 81
per@vastanhem.se
Läs mer

Huset

"Det märks att en arkitekt har ritat huset. Så många rum, och ändå mycket space!"

Hall

Badrum vid entrén

Sovrum 1

Kök

"Ett helt nytt hus med inflyttning i morgon om du vill. Hur ofta händer det liksom?"

Altan & Trädgård

"Baksidans mur mot grannen ger en mysig känsla av avskildhet."

Matplats

Vardagsrum

"Vi har verkligen satsat på kvalitet i alla detaljer. Det känns bra att lämna över huset så."

Sovrum 2

Sovrum 3

Badrum

Sovrum 4

Allrum - Sovrum 5

Tvättavdelning

"Vi har förberett framsidan för garage, carport eller förråd. Vad det blir är upp till nästa ägare att bestämma. Alla har ju olika behov."

Omgivning

Mäklaren informerar
Huset är byggt och projekterat av företaget "Estate Work" som har sin bas i Tenhult. Läs gärna mer om företaget och tidigare genomförda nybyggnationer på www.estatework.se. Nedan följer en kortare sammanfattning av information som kan vara bra att ha med sig vid köp.
Uppvärmningen av huset sker genom vattenburen golvvärme som genereras av en energieffektiv frånluftsvärmepump som kommer från Nibe. Huset har en beräknad energiprestanda om låga 41 kWh/kvm/år. Den beräknade energiåtgången avseende uppvärmning, hushållsel samt tappvarmvatten uppgår till cirka 6000 kWh/år. Se dokument "Energiberäkning" för mer ingående information om detta.
Vitvarorna är i huvudsak från välkända Bosch och har följande modellbeteckningar; Diskmaskin Bosch SMV40C10EU, Inbyggnadsmikro Bosch BFR634GB1, Inbyggnadsugn Bosch HBG633CS1S, Kylskåp Bosch KSV36AI31, Frys Bosch GSN36AI31, Spishäll med induktionsfunktion Bosch PUE611BB2E, Fläkt Silverline SL 4170 Mert Ada.
Tvättmaskinen och torktumlaren i tvättavdelningen kommer från Whirlpool och har följande modellbeteckning; Whirlpool FSCR80416 samt HSCX80310.
Fiberoptisk kabel finns i gatan om köparen önskar ansluta sig till detta nät. Ett tomt rör är förberett från gatan in till husets elcentral för detta. Nätverksuttag finns i de rum där man kan förvänta sig detta. Fördragna nätverkskablar finns i väggarna.
Braskaminen kommer från välkända Contura och har modellbeteckningen "Contura 35".
Extra dränering finns nedgrävd i gräsmattan på husets baksida för att säkerställa att inget överflödigt vatten ansamlas där efter ihållande nederbörd.
Innerväggarna är stabilt uppbyggda med OSB-skivor och 13 millimeters gipsskivor.
Vindsluckan är snyggt gömd utanför entrédörren. I vindsutrymmet finns idag en landgång och gott om plats för förvaring. Vill man komplettera med ytterligare golv finns den möjligheten.
Visa mer

Planritning

Situationsplan

BOSTAD
Adress
Egnahemsvägen 1
Område
Tenhult
Upplåtelseform
Friköpt
Antal rum
6 rum och kök
Bo & biarea
143 kvm (säljarens information)
Tomt
Areal: 822 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA