Drottninggatan 35 B, ett rum och kök

1:a klass på kunglig adress

Vill du ha ett nätt krypin till en bra peng, men ändå bo kungligt? Då är detta en gyllene pärla att lägga vintervantarna på. För det här är ingen vanlig liten etta. Nej, det är ett helt hem! Längst upp på Drottninggatan, överst i huset, med Vätterutsikt och högt i tak. Med riktigt kök, ordentlig hall och många fina originaldetaljer bevarade och omskötta. Vad sägs om nyslipat plankgolv, platsbyggt serveringskåp i köket och vackra skjutdörrar i par in till stora rummet? Föreningen är liten och välskött, ordning och reda. Hela hemmet är nymålat från tak till golvlist och bussen stannar utanför dörren. Du hör ju själv, nästan "too good to be true". Och ändå ligger den lugnt här och väntar på dig. Välkommen upp!

Snabbfakta
Adress Drottninggatan 35 B
Område Huskvarna
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 1 rum och kök
Bo & biyta 51 kvm
Vån & Hiss 3 av 3 (Hiss finns ej)
Avgift 2.268 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten & kabel-tv
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Per Sandwall

Reg. Fastighetsmäklare / Kontorschef
036-333 60 81
per@vastanhem.se
Läs mer

Hall

"Det är en etta, men känns som en tvåa eftersom hallen är så stor."

Vardagsrum

"Det är skönt att bo högst upp. Det är knappt någon insyn och ingen som stör ovanifrån."

Kök - Matplats

"Jag älskar alla gamla detaljer, som det fina serveringsskåpet till exempel."

Klädkammare

Badrum

"Man kan se Vättern från köksfönstret både på vintern och sommarn."

Föreningen

"Det är verkligen en bra förening. Ordning och reda, allt fungerar."

Föreningens ekonomi

Precis intill Mjölkafållan, på gångavstånd till Vättern och nära allt det gröna på Huskvarnaberget.

Omgivning

Mäklaren informerar
Till lägenheten hör det ett större förråd om ca 15 kvadratmeter som är beläget på vinden en våning upp. I källaren finns även två mindre matkällarförråd om ca två kvadratmeter som idag används av säljaren.
Föreningens fastighet är ansluten till Com Hems utbud av mediatjänster. I månadsavgiften ingår ett grundutbud av tv-kanaler. Önskar köparen bredbands- och telefonitjänster kan detta erhållas mot en tilläggskostnad.
Nuvarande ägare har under senare år renoverat och underhållit lägenheten på ett tillfredsställande sätt. Några av renoveringarna är; utbyte av toalettstol 2015, ommålning av väggar och tak 2016 (Cliffs Måleri AB), slipning och behandling av golv i hall och kök 2016 (Ångtvättbilen). Badrummet renoverades av föregående ägare 2006.
Samtliga vitvaror förutom kyl & frys i köket byttes ut 2003. Kyl/frys installerades 2014. Frysen är självavfrostande. Mikrovågsugnen ingår ej i köpet.
I källaren finns en fräsch tvättstuga med två tvättmaskiner, matt-tvättmaskin, torktumlare samt torkrum. I källaren finns även ett hobbyrum. Cykelförrådet är beläget på gården.
Lägenhetsinnehavaren ansvarar varannan månad för trappstädning av det egna våningsplanet samt trappan ned till våning två. Se bifogad information för att ta del av övriga ordningsregler.
Visa mer

Planritning

BOSTAD
Adress
Drottninggatan 35 B
Område
Huskvarna
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1936
Våningsplan
3 av 3 (Hiss finns ej)
Antal rum
1 rum och kök
Boarea
51 kvm (föreningens information)
Energideklaration
125 kWh/m2 och år
Månadsavgift
2.268 kr/mån inkl värme, vatten och kabel-tv
Specifikation Drift
Beräknat antal pers: 1
Säljarens kostnad för hushållsel uppgår till ca 200 kronor per månad. Säljarens kostnad för hemförsäkring uppgår till ca 115 kronor per månad.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA