Drivhusvägen 6, fyra rum och kök

Vitsippor på rad

Den här vitsippan blommar hela året runt. Parhus i bostadsrättsform; perfekt både när familjen växer och krymper. Du längtar bort från lägenheten men vill mellanlanda lite och känna dig för. Eller du har sålt stora villan men vill ha ett smidigt boende, med något extra rum redo och definitivt lite gräs som kittlar under fötterna på södersidan. Och häck och äppelträd också kanske.

Dessa fina hus känns som nya, fasaden frasigt kritvit fortfarande. Mycket välplanerade kvadrat, med några väldigt fina lösningar, och några lyxiga additioner på tillvalslistan. Att trappan står mitt i huset är en sån detalj som delar av naturligt mellan rummen nere, och öppnar snyggt uppåt. Golvvärme på entréplan och fönster som går bara en aning längre mot golvet än standard, vilket gör att även ganska små barn kan titta ut och se marken.

Snabbfakta
Adress Drivhusvägen 6
Område Huskvarna Stensholm
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 4 rum och kök
Bo & biyta 104 kvm
Avgift 4.728 kr/mån
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Per Sandwall

Reg. Fastighetsmäklare / Kontorschef
036-333 60 81
per@vastanhem.se
Läs mer

Hall

Vardagsrum

"Det bor en hel del unga barnfamiljer i husen omkring, men det finns också några med äldre barn. Ett blandat område totalt sett."

Matplats

Kök

"Det var nog inte så många som satsade på så många tillval som vi gjorde. Valnöten har vi verkligen gillat i golv och detaljer."

Badrum entréplan

Trappa

Sovrum 1

"Jag har en löptur utmed och över ån, sen bort över fälten och in i en granskog; det är alldeles tyst när du kommer in där."

Badrum övre plan

Sovrum 2

"Förskolan brukar ha något som heter 'torsdagsskog' då dom gör lite längre utflykter i skogen runt omkring här på Stensholm. Förskolan är superbra!"

Sovrum 3

Klädkammare

Baksidan

Carport och förråd

"För oss har det varit en perfekt start på vår familj och vårt liv i hus, det kommer bli svårt att flytta från området, förskolan och dem vi lärt känna."

Omgivning

Mäklaren informerar
Nuvarande ägare har bott i huset sedan 2014 då det färdigställdes. Nedan följer en kortare sammanställning av säljarnas tillval och förbättringar samt annan info som kan vara bra att ha med sig vid ett köp.
I samband med köp gjorde säljarna ett flertal kvalitativa tillval och justeringar av huset. Några utmärkande delar av dessa val är; genomgående 14mm valnötsparkett i hela huset, klinker i hall, infällda spotlights med dimmer i hall och kök, kök från Marbodal med rostfria vitvaror från Siemens, häll med induktionsfunktion och självrengörande ugn med pyrolysfunktion, uppgraderad skåpsinteriör i båda badrummen, elektriska handdukstorkar, emaljerat badkar, golvvärme i badrum på övre plan, massiva innerdörrar, samt fönsterbänkar i kalksandsten.
Tvättmaskin och torktumlare kommer även dessa från Siemens och installerades i samband med husets färdigställande.
Gillar man sol är baksidans altan och trädgård en perfekt plats att vistas på! Här lyser solen från morgon till cirka kl 18:00 på kvällen. Solen sista strålar kan man ta del av på husets framsida där det finns plats för ytterligare ett möblemang.
I hela entréplanet finns vattenburen golvvärme som är kopplad till husets fjärrvärme. På övre plan finns vattenburen golvvärme i badrummet.
Huset är anslutet till Jönköpings stadsnät, "Wetternet". Läs gärna mer på wetternet.se för mer information om valbara tjänster och utbud.
Förrådet som är beläget vid carporten är isolerat. El finns framdraget.
Utöver avgiften tillkommer kostnad för uppvärmning, vatten, renhållning och hushållsel. Säljarens driftskostnad under den senaste 12-månadersperioden är specificerad i beskrivningen.
Tomtarealen (trädgård, uteplatser, carport, förråd etc) som omgärdar huset uppsakttas av säljaren till cirka 100 kvadratmeter.
Ingår i försäljningen utan kostnad gör; Hallhyllan samt hyllorna som är monterade i förrådet vid carporten.
Visa mer

Planritning

BOSTAD
Adress
Drivhusvägen 6
Område
Huskvarna Stensholm
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Parhus i två plan
Byggnadsår
2014
Antal rum
4 rum och kök
Boarea
104 kvm (föreningens information)
Månadsavgift
4.728 kr/mån
Driftskostnad
23.270 kr/år
Specifikation Drift
Uppvärmning: 9.600 kr/år
El: 5.539 kr/år
Vatten: 3.998 kr/år
Renhållning: 2.975 kr/år
Försäkring: 1.158 kr/år
Beräknat antal pers: 4
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
Säljarens önskemål 10/9
KARTA