Drivhusvägen 59, fyra rum och kök

Med skogen i famnen

Livet vill mer. Tar en ny vändning. Oavsett om du är 25, 55 eller 65 år, med små barn, stora barn eller barnbarn, så väntar ett ljusstarkt radhus här på Stensholm. Nyhetens behag är i det närmaste helt intakt, vilket inte är så konstigt då husen är cirka tre år gamla. Du bor ostört, bekymmersfritt i bostadsrättsform och med skogen som granne. Grannarna vägg i vägg lär du inte märka av förutom när du hämtar in posten, baksidorna väl avgränsade och revirmarkerade. Vem som däremot skulle kunna dyka upp är familjen Utter, som tydligen också gillar läget utmed Huskvarnaån. Mer skog, stig och skolor finns på väldigt smidigt avstånd.

Huset är ljust och luftigt tack var rejäla fönsterpartier, särskilt på bottenvåningen, där det dessutom ligger golvvärme över hela ytan, till behag för fötterna året runt. Ett kök, två badrum och tre sovrum gör detta till ett väldigt logiskt första husboende med liten trädgårdstäppa och storsoligt trädäck. Radhusområdet sköts och administreras i bostadsrättsform, vilket talar tydligt till förnuftet. Mer bekymmersfritt är det svårt att tänka sig.

Snabbfakta
Adress Drivhusvägen 59
Område Huskvarna Stensholm
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 4 rum och kök
Bo & biyta 108 kvm
Avgift 5.131 kr/mån
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Simon Staflund

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 86
simon@vastanhem.se
Läs mer

Huset

"Det är extremt väldisponerade kvadrat, väldigt mycket huskänsla på dessa 108 kvadrat, bekymmerslöst i många år framöver."

Uteplats på baksidan

"Till och med vi som är lantisar är imponerade av det naturnära läget. Vi har faktiskt en liten roddbåt så att vi kan ro ut på ån där den är lite bredare."

Trädgård

Uteplats vid entrén

"Förrådet på framsidan gör att du sitter nästan lika ostört på framsidan som baksidan mot skogen. Sista kvällssolen är bättre på framsidan."

Entré

Kök

"Vi är väldigt imponerade av kvaliteten på hela huset, men särskilt köket som inte har en skråma trots att vi bott här med två barn."

Vardagsrum

"Solen ligger på hela dagen på baksidan, så markiserna vi satte upp gör nytta så att det inte blir för varmt inne när man inte är hemma."

Badrum på entréplan

Trappa till övre plan

Sovrum 1

"Här finns alltid barn att leka med och sonen älskar skogen; där pågår allt som oftast någon slags agentverksamhet."

Walk-in-closet

Badrum på övre plan

"Det har varit en härlig stämning här från första dagen. Alla är nya på samma gång, de flesta har barn, men det är även några äldre som växlat ner från större boende."

Sovrum 2

Sovrum 3

Omgivning

Mäklaren informerar
Nuvarande ägare har bott i huset sedan det byggdes 2016. Nedan följer en kortare sammanfattning av den information som kan vara bra att ha med sig vid ett köp.
Köket som kommer från IKEA monterades in i samband med husets färdigställande år 2016. Här finns följande maskinella utrustning: induktionshäll, spisfläkt, ugn, mikrovågsugn, diskmaskin, kyl och frys. Samtliga vitvaror är installerade 2016.
Såväl tvättmaskinen som torktumlaren i badrummet på entréplan installerades 2016. Torktumlaren är av märket Electrolux och tvättmaskinen kommer från IKEA.
Förrådet på framsidan är cirka sex kvadratmeter stort och isolerades 2017.
Nuvarande ägare har under 2016 asfalterat och stenlagt garageuppfarten. Samma år färdigställdes även uteplatsen på baksidan av huset och markiser monterades upp på huset.
Samtliga rum i entréplan har vattenburen golvvärme.
Solen går upp på morgonen med uppiggande solstrålar in i vardagsrummet. Morgonkaffet dricker du troligen från uteplatsen på baksidan där solen sedan finns kvar under hela dagen fram till cirka kl 17-18. Kvällssolen avnjuts sedan bäst från uteplatsen på framsidan av huset där den försvinner vid cirka kl 20.
Fastigheten är ansluten till Wetternets fibernät för en framtidssäkrad uppkoppling. Läs gärna mer på www.wetternet.se.
Eftersom husen är cirka tre år gamla och fortfarande inom 5-års byggaranti från Skanska/BoKlok finns det inga planerade renoveringar och heller inga planerade avgiftsförändringar. (Uppgifter från föreningen 2019-03-26).
Visa mer

Planritning

BOSTAD
Adress
Drivhusvägen 59
Område
Huskvarna Stensholm
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Radhus i två plan
Byggnadsår
2015-2016
Antal rum
4 rum och kök
Boarea
108 kvm (föreningens information)
Månadsavgift
5.131 kr/mån
Specifikation Drift
Beräknat antal pers: 4
Familjen som bor i bostaden består av två vuxna och två barn. De har haft följande driftkostnader: Uppvärmning 600 kr/mån, hushållsel 457 kr/mån, vatten/avlopp 338 kr/mån, försäkring 194 kr/mån och sophämtning 164 kr/mån.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
Enligt överenskommelse
KARTA