Drivhusvägen 21, tre rum och kök

Bo-klokt på Stensholm

Välkommen upp på höjden, med utsikt bort över fälten. Och solen som stirrar tillbaka lika nyfiket. På denna fina södersluttning utmed Huskvarnaån fanns tidigare en stor växthusanläggning. Dessa lite annorlunda punkthus är också en ljus historia. Balkongerna är fina "solfångare" från tidig morgon till 4-5 på eftermiddagen, sen sitter du i loftgången på uppsidan och fångar högsommarens sista strålar. Fönstren i de båda sovrummen når dessutom extra långt ner mot golvet.

Smältvattnet tar sats i ån, vitsipporna klär marken i ny vit nyans. Och stigarna slingrar lite hit och dit, både upp- och nedströms. Stora fält, bergknallar och röda lador, det är aldrig långt till natur och motion här uppe. Faktum är att du med minimal asfaltskontakt kan ta dig ända till IKHP-stugan på stigar och genom kohagar för att äta våfflor. En lägenhet i nyskick, och med maximal naturbegåvning.

Snabbfakta
Adress Drivhusvägen 21
Område Huskvarna Stensholm
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 3 rum och kök
Bo & biyta 72 kvm
Vån & Hiss 3 av 4 (Hiss finns)
Avgift 4.271 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten & kabel-tv
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare
Hittade ingen mäklare
Läs mer

Hall

Kök - Matplats

"Det är härligt att se ut från köket när folk promenerar, cyklar och rastar hunden på andra sidan vägen och på den lilla skogsstigen."

Vardagsrum

Balkong

"Jag älskar balkongen, solen och blicken ut över fälten bort mot röda ladan."

Sängkammare

Badrum - Tvätt

"Den grå mattan i badrummet är både snygg och ger en varm känsla."

Sovrum

Loftgång

Föreningens fastighet

"Vår gemensamma grillplats är väldigt mysig och används flitigt av många."

Föreningens gård

Omgivning

"Vi knatar gärna utmed Huskvarnaån på stigarna uppströms och nedströms; vattenfallet är mäktigt om det är mycket vatten som forsar."

Planritning

Mäklaren informerar
Köket är ett Ikeakök och både inredning samt den maskinella utrustningen är från byggåret; alltså 2015. Spishällen har induktionsfunktion, och frysen är frostfri. I badrummet finns tvättavdelning med torktumlare och tvättmaskin, även dessa från 2015.
Solen kan du njuta av på vardagsrumssidan fram till runt kl 16 sommartid, och vill du fånga kvällens sista strålar gör du det bäst från köksfönstret.
Till lägenheten hör ett kallförråd om cirka 5 kvm, beläget i gårdshuset. Det finns även ett gemensamt cykelförråd och sopsorteringsrum för föreningens medlemmar. En parkeringsplats ingår i avgiften, och har man gäster finns ett antal gästparkeringar att låna.
Fastigheten är ansluten till Wetternet och ett grundutbud av tv-kanaler ingår i avgiften.
Medlemmarna har erbjudits möjlighet att glasa in balkongerna, och ett gemensamt bygglov för detta har sökts. Arbetet med detta beräknas påbörjas inom kort, och kostnad för detta belastar endast de i föreningen som valt att acceptera erbjudandet. Ägaren till denna lägenhet har tackat nej.
Det finns idag inga planer på några större gemensamma underhållsarbeten, eller förändringar av månadsavgifterna (kontroll med ordförande 30 augusti 2017). Dock föreslås en höjning av 50 kr per månad. Detta på grund av gemensamt inköp av filter till det årliga filterbytet i varje bostads ventilationsaggregat, vilket varje medlem själv ansvarar för. I dagsläget betalar varje hushåll en engångskostnad på 600 kr per år avseende detta, och att baka in denna kostnad, och fördela den på månadsavgiften istället, skulle underlätta hanteringen.
Visa mer
BOSTAD
Adress
Drivhusvägen 21
Område
Huskvarna Stensholm
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2015
Våningsplan
3 av 4 (Hiss finns)
Antal rum
3 rum och kök
Boarea
72 kvm (föreningens information)
Månadsavgift
4.271 kr/mån inkl värme, vatten och kabel-tv
Specifikation Drift
Beräknat antal pers: 3
Säljarens driftkostnad uppgår till cirka 500 kr per månad, och avser hushållsel och hemförsäkring. I hushållet bor 2 vuxna och 1 barn.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
1 Februari 2018
KARTA