Dalagatan 33, tre rum och kök

I Torpas grönaste hörn

Mitt i 60-talets sköna hörn av historien byggdes detta hem, i utkanten av Torpa. Från början en 4:a, idag en rymlig 3:a med superlåg månadsavgift och med en planlösning som passar dagens leverne som handen i handsken.

Köket är stort och öppet, med generösa arbetsytor till både kocken själv och alla inbjudna. Här hänger man gärna tillsammans kring köksön, eller sitter länge och bekvämt kring bordet. Vardagsrummets parkettgolv har varit med sedan starten och har stiligheten i behåll. Lite avsides från de sociala ytorna hittar vi hemmets två sovrum och badrummet, skönt placerade mot öster och kvarterets villaträdgårdar. Från balkongen njuter man av kvällssol, lummighet och Junebäckens porl. Lugnt som på landet, men bara en normal kast-med-liten-boll-längd från Torpas livfulla gator.

Snabbfakta
Adress Dalagatan 33
Område Torpa
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 3 rum och kök
Bo & biyta 100.4 kvm
Vån & Hiss 2 av 3 (Hiss finns ej)
Avgift 2.944 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten, tv, bredband
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Per Sandwall

Reg. Fastighetsmäklare / Kontorschef
036-333 60 81
per@vastanhem.se
Läs mer

Film

Hall

"Oftast står dörren till köket öppen, men ibland kan det vara skönt att stänga till. Som när man vill slappa i soffan och någon kör mixern på högvarv i köket."

Kök

"Det här är nog mitt första kök som jag inte har lyckats fylla alla skåp i. Det är verkligen jättemycket förvaring!"

Vardagsrum

Balkong

"Här blir det riktigt varmt och skönt på kvällen."

Sovrum 1

"Jag älskar att man kan gå runt i lägenheten. Från hallen, till köket, till vardagsrummet och tillbaka till hallen."

Badrum

Sovrum 2

Gästtoalett

Förråd

Trädgården

Föreningens fastighet

Omgivning

"Man kan lätt tro att man är mycket längre ifrån stan än man faktiskt är."
Mäklaren informerar
I månadsavgiften ingår en bredbandsuppkoppling om 50 mbit/s, telefonabonnemang, ett grundutbud av tv-kanaler samt ett kanalpaket kallat "Medium 8 favoriter". Leverantör av dessa mediatjänster är Com Hem.
Till lägenheten hör det två lägenhetsförråd om fyra respektive två kvadratmeter. Båda förråden är belägna i källaren.
I källaren finns även en fräsch tvättstuga med två tvättmaskiner och torktumlare. I anslutning till tvättstugan finns även ett torkrum.
På framsidan av huset ges köparen möjlighet att hyra en parkeringsplats med elstolpe. Kostnaden för denne uppgår idag till 87 kronor per månad. Det finns även tre garageplatser som är möjliga att hyra genom föreningen. Föreningen tillämpar kösystem för dessa.
Köket renoverades 2010 och kommer i huvudsak från välkända Marbodal. Vitvarorna är tillverkade av bl.a. Miele och Bosch. Värt att notera är att spishällen har induktionsfunktion och att frysen är "frostfri".
Golvvärme finns i både hall och kök.
I försäljningen ingår följande; Garderoberna i "Sovrum 1, den vita hängaren i hallen samt trallen på balkongen. Hatthyllan i hallen ingår ej.
Föreningens fastighet är i mycket gott skick med genomfört fönster- och takbyte under senare år. Även avloppsstammarna är renoverade med sk. rörinfodring.
Bostadsrättsföreningen har idag inga planer på att förändra månadsavgifterna. (Kontrollerat med föreningens ordförande 5/9-16)
Visa mer

Planritning

BOSTAD
Adress
Dalagatan 33
Område
Torpa
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1964
Våningsplan
2 av 3 (Hiss finns ej)
Antal rum
3 rum och kök
Boarea
100.4 kvm (föreningens information)
Energideklaration
103 kWh/m2 och år
Månadsavgift
2.944 kr/mån inkl värme, vatten, tv, bredband
Specifikation Drift
Beräknat antal pers: 3
Säljarens kostnad avseende hushållsel uppgår till ca 190 kronor per månad. Säljarens kostnad avseende hemförsäkring uppgår till ca 110 kronor per månad.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
Ca 30/12 el. enl ök.
KARTA