Cirkelvägen 148, sju rum och kök

Köket - världens nav

Hjärtat i det här huset är odiskutabelt köket. Familjens nav, där allt från läxplugg och lekplatser kan avhandlas runt den stora köksön som rymmer 2-3 kubik lösöre plus en sittdel dessutom. Den klassiska kökssoffan har dessutom fått en modern avkomma i hörnet fulladdad med softa kuddar och tupplurar. Med fyra sovrum i dagsläget och potential på fem är huset helt utan barnbegränsningar. Huset genomgånget från topp till tå, helt klart att bara flytta in och fylla på i lådor och skåp.

Cirkelvägen är precis vad det låter, en gata som omgärdar ett större område med enhetliga fristående kedjehus. Som en stor inhägnad med skogsdungar och bondens kulle som närmaste granne en bit bortom cirkeln. Inom området finns ett antal lekplatser, och barnen har cykelsäker väg bort till skolan. Vill du komma igång med cykelpendling till jobb och annat, går cykelvägarna i alla riktningar. In till stan rullar du lätt på 20 minuter och slipper jaga parkering och riskera p-böter. Lite jobbigare hem, men då har du ett fint badrum som väntar.

Snabbfakta
Adress Cirkelvägen 148
Område Grästorp
Bostadstyp 1½-plansvilla
Antal rum 7 rum och kök
Bo & biyta 169 + 34 kvm
Tomtareal 396 kvm
Byggår 1975
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Daniel Sörman Rudenstam

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 84
daniel@vastanhem.se
Läs mer

Huset

Entré

"Det krävdes en rejäl järnbalk i taket för att kunna öppna så pass stort i köket. Men nu är vi redo för både släkt och vänner. Så häftigt att kunna duka upp buffé mitt i rummet."

Kök

Matplats

"Kökssoffan med förvaring har vi ritat själva; med kuddarna framme är det en mysig hörna att krypa upp i för barnen, när de väntar på att maten ska bli klar."

Vardagsrum

Uterum

Sovrum 1

"Vi ville ha ett ljust golv, och vi var noga med att få det lagt på hela bottenvåningen och utan skarvar eller trösklar in i rummen."

Badrum nere

Tvättstuga

"Vi har bott här i nästan 10 år och har gjort vid i princip allt som går: tak, golv, kök, fönster. Den stora kupan uppe blev ett rejält lyft."

Allrum

Badrum uppe

Sängkammare

"Köket är vår stora investering, och det blev väldigt lyckat; vi gick från ett instängt arbetskök till ett öppet pratkök, där alla är välkomna."

Walk-in-closet

Sovrum 2

"Det kan liksom inte bli bättre för barnen; kompisar över allt, lekplatser och ingen trafik. Smidig cykelväg till skolan, och helt ok att spela bandy på gatan."

Sovrum 3

Område

Mäklaren informerar
2018 utfördes en genomgripande renovering av entréplanet i huset. Väggar revs och ytorna öppnades upp för att förstora sällskapsdelarna.
Helt nytt nytt kök från HTH med central stor köksö. Bänkskivor av kvartskomposit, påkostad exklusiv maskinpark från Siemens innefattande bred induktionshäll med inbyggd fläkt, inbyggd varmluftsugn med pyrolytiskt rengöring, inbyggd micro, helintegrerad diskmaskin, kyl och frys samt vinkyl med två temperaturzoner från Avintage.
2018 byttes elcentral i samband med övriga renoveringar. Hela entréplan fick även nya golv samt samtliga ytor målade.
Arbeten ovan utförda av Tenhults Bygg i samarbete med Bymarkens El och Ronnys VVS.
Entrén fick ett lyft 2017 då ytterdörren byttes och entréhallen fick ny tapet.
2015-16 fick huset en genomgripande utvändig renovering i samband med ombyggnation då en takkupa byggdes på husets södersida för att skapa ett rymligare allrum på övre plan.
Utvändigt byttes då tak på bostadshuset, samtliga fönster byttes, träpaneler revs och ersattes med nya varpå även fasaderna målades. 2015 byttes även garageporten. Arbetena utfördes av Tenhults Bygg.
Invändigt utfördes samtidigt renoveringar på övre plan som fick nya golv, samt ommålning. Ett sovrum byggdes om till en rymlig walk-in-closet till sängkammaren.
Trappan renoverades 2014 då den kläddes in med fina ek-steg och målades vit.
2012 totalrenoverades badrummet på entréplan. Arbetena utfördes av Tenhults Bygg tillsammans med sina underentreprenörer.
2012 sattes en ny varmvattenberedare från Nibe in.
2009 tilläggsisolerades vinden med lösull.
2009 byttes elcentral i garaget.
Samtliga innerdörrar i huset byttes 2008.
Fastigheten är ansluten till Wetternets öppna fibernät för en framtidssäkrad uppkoppling. Läs gärna mer på www.wetternet.se.
Larm från Verisure finns monterat i huset och kan tas över av kommande ägare i samråd med larmföretaget.
Fastigheten ingår i en samfällighet för området. I samfälligheten ingår gemensamma ytor bestående av allmänna gräsytor samt lekplatser. Även belysning för dessa ytor ingår i samfälligheten. Avgiften till samfälligheten är 1 500 kr/år.
Visa mer

Planritning

Tomtkarta

BOSTAD
Adress
Cirkelvägen 148
Område
Grästorp
Upplåtelseform
Friköpt
Antal rum
7 rum och kök
Bo & biarea
169 + 34 kvm (faktisk uppmätn norm SS 21054)
Tomt
Areal: 396 kvm
Energideklaration
Energiklass E , 85 kWh/m2 och år
Tillträde
1 april eller enlig ö.k.
KARTA