Bymarksgatan 36, sju rum och kök

Utsikten, läget och lugnet.

Det är tre av de många ess som det här huset har i rockärmen. En gedigen 60-talsvilla med stooora fönster och sjöutsikt i alla rum (till och med i badrummet och källaren!). Bara minuter från centrum, ändå högt nog att samla hela stan och halva Vättern i blickfånget, som man kan njuta av såväl inifrån som från trädgården eller uterummet. Var man än befinner sig är man också helt skyddad från insyn. En lyx få förunnad mitt i ett villaområde. Lugnet är påtagligt, tack vare den minimala trafiken på återvändsgatan och en allmänning som närmsta granne. Inne i huset kan man välja om man vill vara ifred (det finns många rum att dra sig undan i) eller umgås i nedervåningens stora rum. Hela huset är genomgånget de senaste åren, med nytt kök och alla ytskikt slipade och målade. Bara att flytta in och titta ut!

Snabbfakta
Adress Bymarksgatan 36
Område Bymarken
Bostadstyp 1½-plansvilla med källare
Antal rum 7 rum och kök
Bo & biyta 210 + 84 kvm
Tomtareal 971 kvm
Byggår 1965
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Per Sandwall

Reg. Fastighetsmäklare / Kontorschef
036-333 60 81
per@vastanhem.se
Läs mer

Huset

Hall

Vardagsrum

"Det är häftigt att sitta vid fönstret när dagen går över i kväll, stan tänds upp och man ser bilarna där nere på väg hem från jobbet."

Kök

"Jag vet inte riktigt vad som gör det, men det finns ett lugnt i det här huset."

Matrum

Groventré

Allrum övre plan

"Vår tanke har varit att skapa en social våning i markplan, en mer privat med alla sovrum på övre plan och plats för barnen att busa runt i källaren."

Balkong

"Det finns inte många bättre ställen att vara på nyårsafton än att stå här på balkongen. Vi behöver inget eget fyrverkeri direkt."

Sovrum 1

Badrum

Sovrum 2

Sovrum 3

Källarplan

Uterum

"Jag måste säga att det är underbart att sitta här, från tidig vår till långt in på hösten."

Trädgård

"Vi har haft tankar om att göra en uteplats på garagetaket. Därifrån är utsikten helt magisk, ingenting som skymmer. Och sol hela dagen. Ett tips till nästa ägare!"
Mäklaren informerar
Under senare år har ett flertal större renoveringar utförts på fastigheten. Några av dessa är; nytt tak 2005, dränering 2005/2014, helrenoverat badrum i källarplan 2010, kök 2012, slipade & oljade trägolv 2012, nytt köksgolv i linoleum 2012, ytskikt inkl. innertak målade/tapetserade 2012-2014, uterum helrenoverat 2014.
Samtliga vitvaror i köket är installerade 2012 förutom kylen och frysen som installerades 2009.
I källarplanets tvättstuga finns tvättmaskin och torktumlare från 2010 resp. 2014.
Visa mer

Planritning

BOSTAD
Adress
Bymarksgatan 36
Område
Bymarken
Upplåtelseform
Friköpt
Antal rum
7 rum och kök
Bo & biarea
210 + 84 kvm (taxeringsinformation)
Tomt
Areal: 971 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt
Tillträde
Snabbt tillträde möjligt
KARTA