Brunnsgatan 39 A, tre rum och kök

På första parkett

Brunnsgatan är genvägen mellan villakvarteren på Bäckalyckan och city. Här kan du släntra fram och tillbaka till stan på bara tio minuter eftersom du bor precis vid gångbron som lyfter dig mellan stadsdelarna. Inne i lägenheten och inne på den kringbyggda gården har du inte en förnimmelse som påminner om att du är så nära mitt i smeten du kan komma.

Lägenheten får dig garanterat också att lyfta på ögonbrynen. Höga fönster får ljuset att vräka sig in över de stora golvytorna och takhöjden är mer än högtidlig i alla rummen. De gamla detaljerna i dörrar, fönster, golv och foder sitter precis på rätt ställe där du vill ha dem. Men också det hypermoderna i kök och badrum är pricksäkert valt för att skapa både effektfull kontrast, och ett funktionellt liv.

Matsalen är så stor att den kan ha tredubbla funktioner om du skulle vilja. Parkettgolvet i sig är som en saga om prinsessor på bal. Ett av de pampigaste ekparketter vi på Västanhem har skådat i Jönköping; dessutom i utmärkt skick. Att den här lägenheten innebär "första parkett" både bokstavligt och bildligt är lätt att konstatera. Här kan livet ta fart i full flärd, men även bromsa in i en eremittillvaro.

Snabbfakta
Adress Brunnsgatan 39 A
Område Bäckalyckan
Bostadstyp Lägenhet
Antal rum 3 rum och kök
Bo & biyta 120 + 42 kvm
Vån & Hiss 1 av 2 (Hiss finns ej)
Avgift 5.594 kr/mån
Inkluderar Värme, vatten & tv
SÅLD
Såld


Detta hem har fått en ny ägare och är inte längre till försäljning. Om du funderar på att byta bostad så läs gärna mer om hur vi på Västanhem arbetar för att hjälpa dig hitta ditt drömhem.

Byta bostad Kontakta oss
Mäklare

Daniel Sörman Rudenstam

Reg. Fastighetsmäklare
036-333 60 84
daniel@vastanhem.se
Läs mer

Film

Vardagsrum

"Från början var det ett enfamiljshus, och faktiskt ett av de äldsta i området byggt redan på 1880-talet."

Sällskapsrum

Sovrum

Kök

"Trädgården är planerad för att vara lättskött; robotklipparen sköter gräset galant."

Badrum

Entré - Hall

"Varje lägenhet har både egen ingång och egen uteplats, man lever sitt eget liv, men hjälps självklart åt om det behövs."

Tvättstuga

Egen utemiljö

Föreningens fastighet

"Gårdshuset var en gång i tiden kvarterets mjölkaffär, men är numera en egen bostad i föreningen."

Föreningens innergård

Omgivning

"Att handla färska råvaror direkt från odlarna på torget, blir snabbt en god vana på lördagar."

Planritning

Mäklaren informerar
En fantastisk bostad som kombinerar de bästa av världar, bostadsrättens smidighet och villans möjlighet. Lägenheten har en otrolig charm med sina generösa sällskapsytor och sin stora volym med högt till tak och underbart ljus! En mycket unik bostad!
Till lägenheten hör även utvändiga ytor på lägenhetens gavelsida öster om huset. Detta betyder att man har egen infart från Brunnsgatan med infart med plats för två bilar. Till lägenheten hör även den egna uteplatsen i anslutning till bilubppställningsytan och den egna entrén mot lägenheten.
Uteplatsen har sol under den största delen av dagen och försvinner inte förrän ca 20:30 på kvällarna.
Det som också är helt unikt är att ett eget garage hör till denna bostadsrätt tilllika egen tvättstuga och förråd. Garaget fungerar idag med som ett extra förrådsutrymme med plats för bl a utemöbler och cyklar. Ytan är perfekt för den som exempelvis har motorcyklar som ska vinterförvaras.
Lägenheten genomgick 2009 en stor genomgripande renovering då samtliga ytor gicks över och nya golv i hall och kök lades in samtlidigt som övriga golv slipade och lackades. Väggar, tak och snickerier målades. Hela köksinredningen inklusive vitvaror byttes ut och samtliga övriga ytor utöver detta renoverades. Detta år byggdes även elen i lägenheten om.
Visa mer
"Läget kan inte bli bättre, lugnt som i ett villakvarter, men ändå så nära stan."
BOSTAD
Adress
Brunnsgatan 39 A
Område
Bäckalyckan
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnadstyp
Flerfamiljsvilla
Byggnadsår
ca 1880
Våningsplan
1 av 2 (Hiss finns ej)
Antal rum
3 rum och kök
Bo & Biarea
120 + 42 kvm (föreningens information)
Månadsavgift
5.594 kr/mån inkl värme, vatten och tv
Specifikation Drift
Säljarnas kostnad för hushållsel har varit ca 250 kr/månad.
Pantsatt
Ja. Säljarens lån löses vid tillträdesdagen.
Tillträde
1 juni 2016
KARTA